Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.11.2021 05:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Adela Vinczeová otvorene o vzťahoch a sebaláske: Neveru by odpustila!

V hlave to má upratané! Moderátorka Adela Vinczeová (41) je už viac ako štyri roky vydatá za moderátora tv spravodajstva Viktora Vinczeho (30), ktorý je od nej mladší o viac ako desať rokov.

Aj napriek tomu to dvojici stále klape a zdá sa, že blondínka konečne zakotvila vo vzťahu, v ktorom je spokojná a šťastná. Ako však priznala, za všetkým sú roky skúseností a zážitkov, ale aj práce na sebe samej, z ktorých si berie to najlepšie. Jasno má však aj v otázke nevery!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Adela Vinczeová je už štyri a pol roka vydatá, keď povedala áno o vyše desať rokov mladšiemu moderátorovi Viktorovi Vinczemu. Napriek tomu, že dvojica sa musela pasovať s vekovým rozdielom, ale aj so zlými jazykmi, ktoré im dlhú budúcnosť nepredpovedali, oni sú stále rovnako šťastní ako na začiatku.

Za úspech ich lásky zrejme môžu aj skúsenosti staršej Adely, ktorá si už čo-to vo vzťahoch prežila. Nedávno dokonca odkryla svoju trinástu komnatu a prezradila, že aj stroskotané vzťahy pre ňu boli poučné. Známa moderátorka to má však, čo sa vzťahov týka, v hlave usporiadané a jasný názor má aj na neveru, ktorá sa v bežnom partnerskom živote môže vyskytnúť.

„Určite by som neveru odpustila, ale či by vzťah išiel ďalej? Ťažko povedať. Na tej nevere majú podiel občas obaja. Napríklad, keď prestanem byť sebou, odídem od seba, môže začať odchádzať odo mňa aj ten druhý. Môže, je to príklad. Ale je niečo, čo má pre nás zmysel neodpustiť?“ reagovala blondínka, ktorá si servítku pred ústa nedávala ani v iných závažných témach.

Bohaté skúsenosti

Adela má za sebou viacero neúspešných vzťahov, avšak z každého z nich si niečo odniesla. „Pochopila som, že žiaden vzťah nie je neúspešný, ale dokonalý. Presne ťa učí, čo potrebuješ pochopiť a v sebe zmeniť. A tak som tým vzťahom a terapii vďačná, že mi to bolo dovolené naučiť sa. Potom už nemusíš zažívať to, čo voláme neúspešné vzťahy,“ dodala Vinczeová.

Tá tvorila pár s viacerými známymi mužmi, ako napríklad so spevákom Tomášom Bezdedom či tanečníkom Petrom Modrovským. Nielen s láskou, ale aj rozchodmi má teda bohaté skúsenosti, o ktorých sa nehanbí hovoriť. „Láska bolí, lebo si do nej miešame závislosť, očakávania, prevzaté nefunkčné vzorce od rodičov, nemáme sebalásku, je tam toľko blbostí... Až to vlastne nie je poriadne láska. Inak by to nemuselo bolieť,“ vysvetlila Vinczeová.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?