Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.11.2021 11:00 | Šport | Futbal
Foto

Tragická autonehoda slovenského mládežníckeho reprezentanta († 18): Nagy zhorel v tomto vraku!

Smútok, ktorý sa nedá ani slovami opísať! Tragická dopravná nehoda zničila život rodine z Levíc. Prišla o to najvzácnejšie - syna a brata Adriána († 18). Talentovaný futbalista Šamorína sa počas Sviatku všetkých svätých zabil v aute. Osudným sa mu stal náraz do stromu a následný požiar vraku. Adrián, ktorý obliekal dresy slovenských mládežníckych reprezentácií, nemal šancu na prežitie!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Adrián bol skvelý mladý muž, korý miloval život a mal svoje sny a športové túžby. Pracoval na ich splnení a milovaným okolo seba prinášal radosť.

V pondelok sa vybral zo svojho bydliska v obci Vyšné nad Hronom navštíviť kamarátku do Levíc. „O druhej mi volal, že už ide domov. Potom nám už len prišli policajti nám povedať, čo sa stalo,“ zadúša sa plačom nešťastná Adriánova mama Andrea.

Mladík išiel na svojom aute Volkswagen Scirocco domov, no pár kilometrov za Levicami zišiel z cesty a prešiel do protismeru. Následne zišiel do ľavej priekopy, kde narazil do stromu. Auto sa vznietilo a vodič v ňom uhorel. Napriek snahe hasiči vytiahli telo chlapca už bez známok života.

Nadaný futbalista

Mama len ťažko rozpráva, čo všetko teraz prežíva. „Mal síce len 18 rokov, no bol to dobrý šofér. Dával pozor. Vôbec neviem, čo sa mohlo stať,“ plače Andrea, ktorá pracuje ako detská zdravotná sestra v levickej nemocnici.

Adriánovi už v detstve prirástla k srdcu futbalová lopta. Jeho snom bolo venovať sa tomuto športu na špičkovej úrovni. Aj jeho tréneri sú v šoku a ťažko veria tomu, že vyhasol taký mladý život. Mladík hral už pred štyrmi rokmi za mládežnícku reprezentáciu. Adrián sa do nej dostal z materského klubu FK Slovan Levice. Všimol si ho tréner SR 15 Peter Štefaňák a povolal ho proti rovesníkom zo Švajčiarska. Adrián nastúpil na poste pravého obrancu. V tíme sa stretol aj s Lucasom Demitrom (18), synom zosnulej hokejovej legendy Pavla Demitru († 36).

„On bol už vtedy vynikajúcim hráčom, lebo dostať sa z malého klubu do reprezentácie nie je jednoduché. Adrián mal niečo výraznejšie ako jeho rovesníci. Na ňom bolo úžasné to, že chcel hrať a napredovať, chcel na sebe pracovať a to ho robilo výnimočným,“ povedal Štefaňák a dodal: „Je mi to veľmi ľúto a je to veľká škoda,“ uzavrel.

Adrián bol od roku 2020 na hosťovaní z DAC Dunajská Streda v FC ŠTK 1914 Šamorín. V Šamoríne boli tiež v šoku a svojmu hráčovi v šatni, kde sedával, dali na lavičku dres a zapálili sviečku. „Je nám to nesmierne ľúto. Dravosť, ktorú v sebe mal, sa len tak nevidí. Bol to mimoriadne nadaný hráč,“ povedal tréner Tomáš Kállay.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: @Nový Čas, šiš

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?