Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2021 20:40 | Správy
Foto

Podivnosti vo vile zakladateľa Playboya Hefnera († 91): Detaily, z ktorých mrazí

Svedectvo, ktoré mnohým nedá spávať. Bývalá partnerka zakladateľa legendárneho magazínu pre dospelých Playboy prehovorila o jeho slávnej vile. Slová, z ktorých naskakuje husia koža.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ako uvádza portál New York Post, americký podnikateľ, ktorý stál pri zrode legendárneho magazínu pre dospelých Playboy, Hugh Hefner počas svojho života vlastnil vilu v kalifornskom Holmby Hills. Jeho bývalá partnerka Bridget Marquardt tvrdí, že v Playboy vile straší. „Existujú príbehy o duchoch v tomto sídle, ktoré sú desaťročia staré. Videla som ženu, ktorá sa objavila v mojej spálni,“ začala rozprávať 48-ročná Bridget, ktorá je bývalou zajačikom Playboy.

Bridget bola partnerkou Hugha Hefnera v rokoch 2002 až 2009 a podľa jej slov sa v jeho vile duch bývalej zamestnankyne zhmotnil v blízkosti šatníka v spálni počas toho, ako trávila večer so svojimi priateľkami a sestrou. „Rozprávali sme sa, dali sme si pohár vína a televízia bola zapnutá. Kútikom všetkých našich očí sme zrazu videli, že pri mojej skrini stojí žena,“ vysvetlila hrozivý zážitok z Playboy vily. Kým sa však bývalá Playmate mohla poriadne zahľadieť na svojho nezvaného hosťa, postava bez tela zmizla. Napriek tomu si však zreteľne pamätá, ako toto zjavenie vyzeralo.

„Mala čierne dlhé vlasy a bola veľmi bledá a veľmi chudá. A mala na sebe biele tričko, ktoré bolo na nej príliš veľké, a čierne vyšúchané džínsy. Len tam stála a hľadela na mňa,“ opisuje okamihy, na ktoré nikdy nezabudne. Bez ohľadu na strašidelnosť okamihu Bridget poprela, že by sa pri pohľade na zjavenie nebála. V skutočnosti tvrdí, že ženu spoznala.

Podľa jej slov v preslávenej vile kedysi pracovala. „Bola super priateľská. Bola ako domáca mama. Vedela o všetkých domácich zvieratách a vedela o všetkých dievčatách. Bola jednoducho úžasná,“ spomína na ňu. Žena, ktorú Bridget opisuje, pred niekoľkými rokmi zomrela na rakovinu. „Som si celkom istá, že to bola ona. A myslím, že sa prišla pozrieť na nový prírastok do vily,“ povedala pre médiá bývalá playmate, ktorá si kúpila nové šteniatko.

Nie je to po prvýkrát, čo sa v preslávenej vile diali strašidelné veci. Bridget si spomína na dvere, ktoré sa samy zabuchnú alebo zamknú. Alebo na podivné vibrácie, ktoré návštevníci pocítili pri vstupe do herných priestorov vily. Hugh Hefner jej podľa jej slov raz povedal, že predchádzajúca majiteľka smrteľne „buď spadla, bola postrčená alebo skočila“ vo vnútri nehnuteľnosti a že jej duch straší v areáli.

Bridget na záver dodáva, že septembri v roku 2017 ju navštívil duch zosnulého Hugha Hefnera, krátko po jeho smrti. V tom čase už dvojica spolu nežila. „Doslova som mala pocit, že som sa s ním rozlúčila,“ dodala. Zakladateľ magazínu Playboy zomrel vo veku 91 rokov na infekciu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov
Ilustračné foto
V dome vládli nadprirodzené sily, tínedžerka to mala zažiť na vlastnej koži: Žena, ktorá v ňom býva, prezradila detaily
Foto
Modelka si dala predĺžiť nohy, trpko to ľutuje: Choroba, ktorá ju ničí každý deň
Dmitrij Peskov.
Rusko varuje Západ: Ak TOTO urobí, príde TVRDÁ reakcia! Čo prezradil Peskov?