Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.10.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Učiteľka sa odviezla taxíkom: Po tom, čo spravil vodič, teraz spáva s kladivom

Vydesená učiteľka začala spávať s kladivom, odkedy sa u nej doma dvakrát objavil vodič taxislužby Uber.

Ako píše Metro, zamestnankyňa školy, ktorá pracuje v južnom Londýne, sa rozhodla spať s kladivom vedľa postele, keď sa u nej doma dvakrát objavil strašidelný vodič Uberu. Amélé Sossavi netušila, že keď si 20. septembra objednala Uber, aby jej odviezol posledné kufre z jej starého bytu do nového, bude len o pár dní neskôr potrebovať policajnú ochranu.

25-ročná žena hovorí, že to, čo sa začalo ako zdvorilá konverzácia s vodičom o jeho živote, sa rýchlo premenilo na nepríjemný zážitok. Spýtal sa jej, či má priateľa, a vypýtal si jej telefónne číslo, keď ju viezol na jej novú adresu. Amélé sa pokúšala odmietať jeho návrhy a dala mu falošné číslo - niečo, čo v minulosti urobila mnohokrát. Ale o dva dni neskôr od neho objavila lístoček, ktorý jej nechal v schránke. „Ahoj, ja som Habib, tvoje číslo nefungovalo. Zavolaj mi na…," napísal a doplnil svoje telefónne číslo.

Keďže bola vystrašená a pracuje neďaleko miesta, kde bola v minulosti zavraždená učiteľka základnej školy, rozhodla sa ignorovať dopis vodiča. Ale v stredu, keď bola Amélé v práci, dostala správu od jedného zo svojich spolubývajúcich, v ktorej bolo napísané: „Amélé, tvoj vodič Uberu práve prišiel do domu.“ Amélé pre Metro.co.uk povedala: „Keď mi to môj spolubývajúci napísal, zlomilo ma to. Pracujem v škole a mala som obednú prestávku. Niekoľko mojich kolegov ma muselo upokojiť. Zvlášť pri tom všetkom, čo sa ženám v poslednej dobe deje, ma to skutočne vydesilo.“ Dodala, že v noci ani nezostala doma, pretože sa necítila bezpečne.

Keď som sa nakoniec vrátila, musela som zamknúť všetky dvere a spala som s kladivom vedľa postele, pretože ten vodič teraz pozná moju adresu, vie, kde bývam,“ prezradila vydesená žena. Neskôr zavolala políciu a oznámila im, že má obavy z obťažovania a prenasledovania. Požiadala o stretnutie s policajtom v škole.

Pôvodne povedala, že policajt „nepochopil naliehavosť situácie“ a povedal jej, že nemajú dostatok službukonajúcich mužov. Po dôkladnom naliehaní, aby jej polícia pomohla, išla policajtka do školy a odviedla Amélé domov. Neskôr v ten deň polícia Améle povedala, že daného vodiča taxislužba vyhodila. Amélé dodala, že má s políciou „veľmi pozitívne“ skúsenosti, ale poukázala na to, že to bolo preto, lebo jej pomáhala žena policajtka.

Mladá žena tiež kontaktovala Uber, aby im oznámila, že od vodiča dostala alarmujúcu správu, uviedla však, že reagovali až po jeho druhej návšteve. Hovoriac o tom, ako incident ovplyvnil jej život, asistentka učiteľa povedala, že teraz už spáva doma, no cíti sa zle. „Necítim sa bezpečne a nemyslím si, že sa v blízkej budúcnosti budem cítiť bezpečnejšie. Začnem navštevovať hodiny bojových umení a sebaobrany, pretože si stále robím starosti,“ prezradila.

„Tiež si už nikdy nevezmem Uber. V skutočnosti som sa rada rozprávala s taxikármi, ale kvôli tomuto som sa stala asociálnou, pretože sa zdá, že vďaka konverzácii a priateľskému správaniu dokáže dôjsť k niečoho omnoho horšiemu, než človek zamýšľa.“ Jej príbeh, o ktorý sa podelila na sociálnych sieťach, teraz podnietil desiatky žien, aby zareagovali svojimi hororovými príbehmi so súkromnými taxislužbami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mic

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku