Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2021 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nenalíčená Adela Vinczeová o kráse a mindrákoch: Ako okomentoval jej vzhľad Viktor, moderátorku dostalo

V dnešnej dobe sociálnych sietí a rôznych skrášľovacích filtrov si najmä ženy rady upravujú fotky, aby vyzerali lepšie. Často sa však toto vylepšenie minie účinku a dotyčná osoba je skôr na smiech.

Prirodzená krása sa dostáva do úzadia, a preto sme sa rozhodli osloviť najznámejšie ženy slovenského šoubiznisu s otázkou, či by sa dali nafotiť úplne bez mejkapu a retuše. Ich odpoveď bola jednoznačná a všetky na našu ponuku okamžite kývli.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Adela Vinczeová (41), moderátorka: Každý má svoje jemné mindráčiky

„Prirodzená krása pre mňa znamená to, keď sa človek o seba stará z lásky, a nie preto, že sa nemá rád a chce byť iný. Keď tá láska a vyrovnanie sa so sebou z neho vyžaruje. Starostlivosť by, samozrejme, mala byť vnútorná aj vonkajšia, čiže taká súčinnosť týchto dvoch vecí,“ hovorí moderátorka, ktorú prekvapuje, že aj dievčatá, ktoré sú objektívne pekné, väčšinou pridávajú príspevky na instagram cez filter.

Stretla sa už s negatívnymi komentármi na svoj vzhľad? „Našťastie ľudia, ktorí ma majú radi, si ma neobľúbili preto, že som pre nich najkrajšia na svete, ale vnímajú ma cez iné veci. Naozaj nikdy v živote sa ma hejt na môj vzhľad nedotýkal, pretože je to niečo, za čo nemôžem a čo nemám vo svojej moci. To, čo sa mi udialo na tvári, je vôľa Božia a nebudem proti tomu verejne vystupovať. Keď to niekto napáda, je to jeho problém. Neznamená to však, že by sme sa o seba nemali starať a zveľaďovať nielen svoju dušu, ale aj zovňajšok. Takže sa rada upravím aj vypekním.“ Občas chodieva úplne bez mejkapu.

„Nemám dobrú pleť a som kontinuálna omastnica, tak si dám na seba aspoň trošku korektoru a púdru, lebo mi prekáža, keď som stále mastná a lesklá. Chodím dosť často úplne bez mejkapu, napríklad keď venčím psa. Nie som ten typ, ktorý bez líčidiel nejde vysypať ani smeti. Kvôli svojej práci musím nejako vyzerať a ľudia si zaslúžia, aby som v Chart show mala obočie. Nič iné ma netrápi.“ Fotenie úplne bez líčidiel absolvovala prvýkrát. „Mať vedľa seba Máriu Čírovú, ktorá je súmerná, s dokonalou pleťou, je o to väčšia výzva. Potom manipulujem aspoň s tým, aby som bola na fotke z dobrého uhla, kvôli môjmu nosu, ktorý ide doľava. Myslím si, že všetci máme svoje jemné mindráčiky, ale aj to je v poriadku.“

Pre svojho partnera je ideálnou ženou. „Pozerali sme nedávno reality show Love island a veľmi sa smejem, keď mi Viki hovorí, že by ma tam určite zobrali. Je presvedčený o tom, že by som bola absolútne konkurencieschopná dievčatám v bikinách a veľmi sa na tom bavím. Keď sa doma rozprávame o tom, či je nejaká žena pekná, tak je schopný skritizovať dokonale krásne baby. Hovorím si, že má asi nejakú poruchu, vďaka ktorej so mnou žije a ja som za to len vďačná. (smiech) Často sa cítim oveľa krajšia, keď som nenalíčená, pretože niekedy mi veľa mejkapu a zurvalé líčenie pripadá, ako keby som bola špinavá.“

Aký postoj majú k mejkapu ďalšie známe Slovenky? Ako vyzerajú nenalíčené? O svojich mindrákoch a prístupe ku kráse porozprávali Čírová, Hilmerová, Smatanová aj Pocisková. Čítajte Nový Čas Víkend, prílohu sobotného Nového Času.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, © Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii