Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2021 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Na pohľad bežná vec žene takmer zmasakrovala orgány: Po tom, čo sa jej to uvoľnilo z maternice, zvíjala sa v bolestiach!

Bolesť, ktorú by nechcela zažiť žiadna žena. Mahlie Mack sa z krčka maternice uvoľnilo vnútromaternicové teliesko a putovalo okolo jej orgánov. Netušila, kam až to zájde.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Ako informuje The Sun, Austrálčanku riadne potrápilo vnútromaternicové teliesko, ktoré jej malo zabrániť v otehotnení. Nechala si ho do seba vložiť 6 týždňov po tom, ako priviedla na svet svoju dcérku. Avšak uvoľnilo sa z krčka maternice a vznášala sa okolo jej orgánov. Prežívala neuveriteľné bolesti. Museli jej kvôli tomu odstrániť žlčník. 

Žena ho mala v sebe 10 mesiacov, keď začala pociťovať urputné bolesti v črevách a maternici. Lekári nakoniec zistili čosi hrozivé. Teliesko sa ocitlo v jej črevách a musela okamžite podstúpiť operáciu. 

Mahlia o svojej skúsenosti informovala na TikToku. Bolesť dospela až do takého štádia, že v niektoré dni nemohla chodiť, mala horúčky a zvracala. Doktori povedali, že jej žlčník sa zmenil na porcelán, pretože stena tohto orgánu bola pokrytá vápnikom. Museli jej ho odstrániť. Lekári však nemali od začiatku takýto prístup. Spočiatku ju posielali domov s tabletkami proti bolestiam. Nemocnica ju mala kontaktovať ohľadom ďalšieho postupu. Mahlia však naliehala na svoju všeobecnú lekárku a bola si istá, že teliesko sa nachádza v jej črevách. To, že sa vznášalo okolo jej orgánov, preukázal až röntgen. 

Mahlia tvrdí, že jej to nikto nechcel veriť. Ide o raritný prípad a pochybovali, že by sa teliesko skutočne dostalo do jej útrob. Lenže to najhoršie ešte len prišlo. Keď žene v istý deň začala pracovná zmena, všetko nabralo rýchly spád. Bolo jej tak zle, až takmer omdlela. Vyzerala príšerne, bola celá sivá a sám kolega navrhol, že ju vezme do nemocnice. “Môj spolupracovník navrhol vyskúšať inú nemocničnú pohotovosť a dúfal, že dostanem potrebnú pomoc,” povedala. Ešteže tak urobili. Išli do druhej nemocnice a tam sa konečne dočkala potrebnej pomoci. Lekári ihneď konali. Vedeli, že niečo nie je v poriadku. Spravili jej množstvo testov a nedokázali pochopiť prístup predchádzajúcej nemocnice. Mahlia bola v tak zlom stave, že pred operáciou ju museli ešte stabilizovať. 

Následne podstúpila kľúčový zákrok. Lekári jej oznámili dobrú správu - vybrali jej teliesko, odstránili žlčník, no črevá našťastie nemuseli. Nebola to ale ľahká operácia, trvala 3,5 hodiny. Všetko je už našťastie v poriadku a Mahlia vie, že vnútromaternicovému teliesku a bude odteraz vyhýbať.

Príbeh tejto Austrálčanky otriasol mnohými ľuďmi. Niektoré ženy s ňou zdieľali podobne bolestivé príbehy a veľmi ju podporili. Našli sa však aj také osoby, ktorým vnútromaternicové teliesko vyhovuje a nemenili by.  

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, kif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Jana Kirschner o nepríjemnom zážitku: Obrovská HANBA! Krik a urážky kvôli... To vážne?
Novela robí v systéme povolení akúsi hrubú čiernu čiaru
Novela stavebného zákona umožňuje amnestiu: Chcete zlegalizovať čiernu stavbu? Návod ako na to
Profesionálna MMA bojovníčka Melissa Balic.
Chlapi slintajú, ženy závidia: Na scéne nová najkrajšia MMA bojovníčka!