Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.09.2021 20:40 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Záhadný koniec bohatej dedičky († 22): Frajer tvrdil, že Anna zomrela pri sexe... Šokujúce odhalenie mesiace po smrti

Vyhasol mladý ľudský život. Bývalý vyhadzovač z Nemecka údajne zavraždil svoju 22-ročnú partnerku z Británie, ktorá je dedičkou niekoľkých miliónov. Desivé detaily krvavého prípadu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ako uvádza portál New York Post, 32-ročný Marc Schätzle je vo Švajčiarsku súdený za smrť Anny Reedovej, ktorá je bohatou dedičkou. Dvojica sa zoznámila v Thajsku, keď boli na ceste okolo sveta. V apríli 2019 sa dvojica ubytovala v hoteli la Palma au Lac vo švajčiarskom Locarne, kde mladučkú Annu našli mŕtvu v kúpeľni. Pitva odhalila, že zomrela na uškrtenie, utrpela tiež menšie poranenia a pomliaždeniny.

Z jej smrti súd obvinil práve jej partnera Marca Schätzleho, ktorý sa topil v dlhoch kvôli alkoholu a drogám. Údajne mal dlžobu viac ako 54-tisíc dolárov, čo je v prepočte približne 46-tisíc eur. Marc sa postavil pred súd. „Mala rada sexuálne kluby, ako napríklad Kit Kat v Berlíne a pitie alkoholu. Bola Britka,“ povedal na súde Marc Schätzle, ktorý používa aj meno Marc Dirtywhite, o svojej partnerke.

„Položil som jej uterák na krk a začal ju bozkávať. Ale ona chcela viac, tak som položil ruku na uterák a zatlačil,“ povedal na súde Marc o tom, ako podľa jeho slov Anna zomrela. 32-ročný muž má na čele vytetované slovo „bojovník“ a údajne mal vedieť o tom, že Anna má na svojom účte „viac ako 34-tisíc dolárov“, čo je približne 29-tisíc eur.

V osudový večer mala dvojica popíjať šampanské v hodnote 140 dolárov a následne sa vrátili do hotelovej izby. Hostia povedali, že z miestnosti počuli hlasnú hádku predtým, ako sa Anna objavila v hale a povedala, že sa necíti dobre. „Počul som, ako sa v miestnosti hlasno rozbíja sklo a nábytok. Ozval sa plač. Chcel som ísť niečo povedať, ale považoval som to za príliš nebezpečné,“ spomína na hrozivú noc jeden z hostí hotela, pričom z izby malo byť počuť slová „zabíjaš ma“ a „robíš si zo mňa srandu“.

Anna Reedová mala dostať veľký obnos peňazí od svojho otca Clivea, ktorý vlastní žrebčín v hodnote 16 milión dolárov. Dedička zvykla utratiť asi 4 000 dolárov mesačne, ale jej výdavky sa „výrazne zvýšili“ potom, čo sa zoznámila s Marcom. Päť mesiacov po jej smrti vyšetrovatelia našli Anninu kreditnú kartu ukrytú v paneli výťahu v hoteli a majú podozrenie, že jej ju Marc ukradol pred alebo po jej smrti a ukryl ju. Neskôr tvrdil, že ju tam schoval zo žartu.

Marc Schätzle je obvinený z úmyselného zabitia, krádeže, podvodu a drogovej trestnej činnosti. On však úmyselné zabitie jeho partnerky Anny odmieta.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte
Slovenská pošta avizuje zmeny v zasielaní poštových zásielok do krajín mimo EÚ.
FotoVáš Tip
Slovenská pošta vydáva známku Europa 2024: Fauna a flóra tatranských plies! Aha, takto vyzerá
GABIKU si ľudia pamätajú ako speváčku s obrovským hlasovým rozsahom.
Gunčíková sa po SuperStar dostala na svetové pódiá: Porazí Beyoncé aj Justina Timberlaka!
Váš horoskop od veštkyne a liečiteľky ZANY.
HOROSKOP prezradí, čo vás čaká: Problémy vo vzťahu i práci, veľké ZMENY, či lepší život? Na toto sa pripravte
Ilustračné foto
Žena († 50) tragicky zahynula pred očami manžela: Vtisne vám slzy do očí, čomu obetovala život
aerophobias concept. plane shakes during turbulence flying air hole. Blur image commercial plane moving fast downwards. Fear of flying. collapse slump, depression, downfall, debacle, subsidence, trip.
Foto
POSLEDNÉ zábery z lietadla pred katastrofou: Vpálilo do sopky, nikto neprežil! Detaily dodnes naháňajú hrôzu
Sexi farmárka Ella Burnett.
Foto
Od tejto sexi farmárky nebudete schopní odtrhnúť oči! V PODPRSENKE pri kravách? To musíte vidieť
Program Zručnosti pre trh práce sa už začal
Počuli ste o programe Zručnosti pre trh práce? Takto podáte žiadosť: Pozor, na čo úrady prihliadajú
Všimli ste si malé otvory v oknách lietadla? Sú dôležité! Bez nich by nastal na palube veľký problém
(ilustr. foto)
Európska krajina vyzýva občanov, aby z pivníc spravili bunkre: Chystá sa niečo veľké? Nelichotivé slová o Rusku
Šéf americkej diplomacie Antony Blinken.
Šéfa americkej diplomacie čaká návšteva Blízkeho východu: Zvláštne, čo všetko má byť predmetom rokovaní