Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.09.2021 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVáš Tip

Moderátorka Wisterová terčom nechutných útokov: Vyhrážky jej synčekom kvôli očkovacej lotérii!

Nemá to rozhodne jednoduché! Vera Wisterová (44) spoločne s kolegom Marcelom Forgáčom (50) moderujú očkovaciu lotériu Byť zdravý je výhra z dielne ministra financií Igora Matoviča.

Súťaž, v ktorej sa rozdávajú státisíce eur, rozpútala od úplného začiatku veľké vášne. Hlavným dôvodom boli nejasné pravidlá. No aj po ich upravení sa nájde mnoho odporcov, ktorí si nedávajú servítku pred ústa a otvorene kritizujú všetkých a všetko spojené s programom. Najnovším terčom je Wisterová, ktorá sa nevyhla nechutným a poriadne ostrým vyhrážkam, smerovaným nielen jej, ale aj jej milovaným deťom!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Wisterová zrejme ani nesnívala o tom, čo ju bude čakať, keď podpíše zmluvu na moderovanie očkovacej lotérie. Od začiatku sa na ňu, ako aj na Forgáča a celý tím znášala vlna kritiky. A hoci sa nezrovnalosti v programe utriasli a nastolili sa jasnejšie pravidlá, ani to neodradilo niektorých Slovákov a Slovenky, aby Vere posielali nenávistné správy na sociálnych sieťach.

Otvoriť galériu

„Diskusie pod článkami nečítam, nemá to žiaden význam, len by mi to zbytočne ubližovalo. Ale pravda je, že mi začali chodiť osobné správy od ľudí cez sociálne siete, toto som doteraz nepoznala,“ priznala otvorene Novému Času víkend Vera, ktorá bola poriadne šokovaná. „Klikla som si na pár profilov a zistila, že mi píše napríklad nejaká pani v stredných rokoch, ktorá rada pečie pre svoju rodinu, má dva psy a nemá problém mi párkrát za týždeň vulgárne naložiť. Tento rozmer sociálnych sietí som doteraz nepoznala,“ hovorí sympatická ryšavka.

Tam sa však drzosť a nenávisť niektorých ľudí rozhodne nekončí. Do redakcie Nového Času sa totiž ozval neznámy muž, ktorý tvrdí, že téma Wisterová a očkovacia lotéria sa húfne rozoberá na tzv. deep webe (je to časť webu, ktorý bežný človek nevidí, pozn. red). Práve tam píšu neznámi ľudia hrozné vyhrážky, smerované nielen Vere, ale dokonca aj jej milovaným synčekom Harlowovi a Theovi. Dotyčným sa nemá páčiť fakt, že moderátorka „propaguje“ očkovanie a robí mu osvetu priamo v programe.

Pocit strachu zostáva

Vyzerá to tak, že Wisterová si nemôže vydýchnuť ani po náročnom období, ktoré má za sebou. V októbri 2019 totiž uniesol jej exmanžel Jeremy ich ratolesti za veľkú mláku. Vera bojovala ako levica a na amerických súdoch nakoniec spor o deti vyhrala. Svojich chlapcov získala na Slovensko po dlhých mesiacoch až v lete minulého roka. A hoci má Vera synčekov odvtedy pri sebe, sama priznala, že sa už zrejme nikdy nezbaví strachu, ktorý pociťuje po tejto nočnej more. Aby toho nebolo málo, aj práca jej priniesla nemalé problémy. Práve správy, ktoré dostáva, jej rozhodne nepridávajú na pohode a najnovšie informácie z deep webu len znásobujú obavy o seba a jej blízkych.

Otvoriť galériu

Nesústredí sa na to

Samotná ryšavka sa však snaží zachovať chladnú hlavu. „Je pravda, že mi začali cez sociálne siete chodiť aj nepríjemné osobné správy, čo som doteraz nepoznala. Žiadny list mi však neprišiel a nepovažujem za správne venovať niečomu takému pozornosť, rovnako ako sa nevenujem ani hejtom na sociálnych sieťach. Téma očkovania je všade vo svete citlivá, no nečakala som, že relácia vyvolá až takéto ohlasy. Ja sa sústredím na pozitívne momenty, keď sa môžeme deliť o obrovskú radosť s ľuďmi, na ktorých sa usmialo šťastie,“ povedala najnovšie Novému Času Wisterová. Tá je profesionálka, ktorá myslí najmä na svojich chlapcov a na ich šťastie. Synčekom by zniesla aj modré z neba a nechce sa zaťažovať nenávisťou, ktorú rozosievajú niektorí neprajní Slováci.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Šéf americkej diplomacie Antony Blinken.
Šéfa americkej diplomacie čaká návšteva Blízkeho východu: Zvláštne, čo všetko má byť predmetom rokovaní
Emmanuel Macron
Macron má vlastnú vidinu pre európsku obranu: Jadrové zbrane môžeme použiť, keď…
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli