Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.09.2021 16:45 | Správy | Domáce správy
FotoVideo

Krádež luxusných predmetov z bytu Cibulkovej: Polícia zverejnila detaily a fotky, spoznávate týchto mužov?

Luxusný byt Dominiky Cibulkovej a jej manžela Michala Navaravu v bratislavskom Starom Meste sa stal v noci zo soboty na nedeľu terčom zlodejov.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času v nedeľu ráno v bytovke na Dunajskej ulici zasahovali policajti aj hasiči. Tí poskytovali súčinnosť pri zaisťovaní stôp na streche či v horných poschodiach objektu, kadiaľ sa pravdepodobne mohli vlamači dostať do bytu.

"Vyšetrovateľ PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pokračovacieho obzvlášť závažného zločinu krádeže, v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody“ potvrdili policajti na sociálnej sieti. "Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámi páchatelia vo večerných hodinách v čase od 19.30 do 20.15 h v sobotu dňa 18.09.2021 vošli do priestorov obytného domu, kde na najvyššom poschodí otvorili okno na chodbe a vošli na šikmú strechu tohto domu," zverejnili aj detaily krádeže.

Odtiaľ sa podľa polície  dostali k oknu vedúceho do jedného z bytov, na ktorom rozrezali roletu, vypáčili okno a vošli do vnútorných priestorov bytu. Nakoľko v byte sa nachádzali psy, z bytu utiekli a k odcudzeniu vecí nedošlo. "Páchatelia sa presunuli na terasu vedľajšieho bytu, kde vypáčili dvere vedúce z terasy do bytu. Z jeho vnútorných priestorov následne odcudzili 2ks cestovných kufrov, do ktorých páchatelia vložili odcudzené veci. Z bytu následne páchatelia odišli na doposiaľ neznáme miesto," doplnili s tým, že celková škoda presiahla škodu veľkého rozsahu. Za uvedené konanie hrozí páchateľom v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Pridali tiež fotografie mužov v súvislosti s krádežou luxusných predmetov v centre Bratislavy. Verejnosť požiadali o spoluprácu. "V prípade ak občania spozorovali vo večerných hodinách v sobotu dňa 18.09.2021 v blízkosti Dunajskej ulice v Bratislave sa pohybovať osoby s kuframi, striebornej farby, atypicky polepenými nálepkami (viď príloha – video) resp. osoby na nižšie uvedených záberoch, aby kontaktovali políciu," napísala polícia. Rovnako žiada aj vodičov taxislužieb alebo majiteľov ubytovacích zariadení, ktorí disponujú informáciami k osobám resp. k uvedeným cestovným kufrom, aby rovnako kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158 prípadne napísali súkromnú správu na FB Polícia SR – Bratislavský kraj.

Nebolo to prvýkrát

Vlani v júni zažila Dominika šok z vyčíňania zlodejov prvý raz. V čase, keď sa bývalej tenistke narodil prvorodený synček Jakub, sa dlhoprstí zamerali na jej chalupu v obci Plavecké Podhradie. Podľa informácií ukradli nábytok a zariadenie v hodnote 18 450 eur.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Stanka patrí v šou medzi favoritky.
FotoVáš Tip
Sexi Stanka z Ruže pre nevestu: Zbalila ju NAKA kvôli drogám!
Ilustračné foto
Tínedžer začal zbesilo napádať každého, koho videl: Útok neprežil jeden z policajtov
Príhovor prezidentky Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Kataríny Krnáčovej dohnal prezidentku SR Zuzanu Čaputovú k slzám.
Foto
Slzy prezidentky Čaputovej v priamom prenose: Toto sú slová, ktoré ju dojali!
Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného zabili.
Odpoveď, na ktorú všetci čakali: Dal Putin zabiť Navaľného († 47)?! Vyzerá to tak, že...
Judge holding gavel in courtroom
Muž dostal za smrť mladíka podmienku: Zdrvená matka už stratila vieru v spravodlivý proces
Brazílska modelka Gisele Bündchen
Foto
Svetoznáma modelka v slzách: PLAČ pred policajtom! Dôvod vás zarazí
Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Foto
Slovenská reprezentácia obdržala skvelú správu zo zámoria: Ďalšie hviezdne posily?
Na dne jazera našli potápači aj kolobežku.
Foto
Šokujúci nález v Štrkovci: Pozrite, čo odtiaľ vylovili! Nebudete veriť vlastným očiam
(ilustračné foto).
Šialené! Na Slovensku padla výhra v hodnote 5,3 milióna eur, šťastlivec však peniaze nikdy neuvidí
Šéfkuchár Massimo bol so Samuelovej návštevy nadšený.
Foto
Samuel L. Jackson tajne na Slovensku! Šéfkuchár Massimo povedal pravdu: Takýto je hviezdny herec naozaj
(Ilustračné foto).
Začína kríza ruskej ropy? Ukrajina tvrdí, že Moskve spôsobila veľké straty
Na snímke tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Foto
TOTO spravil nahnevaný Ramsay počas zápasu s Českom: Je to neakceptovateľné!