Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.07.2021 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Magda Vášáryová týždeň po pohrebe jej manžela Milana Lasicu († 81): Takto zabúda na žiaľ!

Opäť v pracovnom kolotoči! To, čo nikto z nás nečakal, sa, žiaľ, 18. júla stalo skutočnosťou. Legendárny herec Milan Lasica († 81) počas koncertu s orchestrom Bratislava Hot Serenaders odišiel do umeleckého neba.

Jeho srdiečko naposledy udrelo a to druhé, jeho milovanej polovičky Magdy Vášáryovej (72), tu ostalo roztrieštené s veľkým žiaľom. Herca pochovali v úzkom kruhu rodiny tri dni po jeho náhlom odchode. A aj keď je to obrovská strata, Magda sa rozhodla neutápať v smútku, ale zamestnať svoju myseľ prácou! 

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Lasica († 81) patril k našim legendárnym umelcom, ktorého veľkosť si navždy budeme pamätať. Umelecké nebo si ho k sebe zobralo 18. júla na pódiu počas poslednej klaňačky v jeho milovanom Štúdiu L+S. A aj keď herec odišiel, ako sa na legendu patrí, bez bolesti a utrpenia, tak, žiaľ, tie najbolestnejšie chvíle tu prežívali jeho najbližší.

Práve rodina sa rozhodla, že milovaného manžela, otca, dedka pochová v úzkom kruhu rodiny a v najväčšej tajnosti. A tak sa aj stalo 21. júla v bratislavskom krematóriu. Smrť milovanej osoby nesú ťažko najmä hercova manželka Magda a jeho dve dcéry. Vášáryovej rany na duši sú veľké, no ona sa rozhodla, že nebude v tichosti smútiť, ale zamestná svoje myšlienky prácou.

Len týždeň od pohrebu totiž opustila slovenské hranice a v Brne mala pracovné stretnutie. „Úžasná Magda Vášáryová je prezidentkou 150 rokov starého slovenského ženského spolku Živena. Stretli sme sa dnes spoločne aj so skvelou Barborou Atomovou a dohodli sa na spolupráci, ktorá je navyše daná historicky, v rámci zmŕtvychvstania150 rokov starého moravského ženského spolku VESNA. A začneme tým, že sa Magda Vášáryová stane členkou novej správnej rady,“ znelo na sociálnej sieti jednej z účastníčok stretnutia. A tak sa zdá, že ako miloval prácu jej milovaný manžel, tak rovnako ju miluje aj ona.

Prvé slová

Po smrti legendy sa jeho manželka obklopovala milujúcimi blízkymi, ktorí jej pomáhali vyrovnať sa s ťažkou ranou osudu. Na poslednej rozlúčke úplne prvýkrát prehovorila a z jej slov bolo cítiť silné emócie. „V mene našej rodiny by som chcela poďakovať všetkým ľuďom, ktorí nám v týchto dňoch poslali veľké množstvo kondolencií a podelili sa s nami o osobné spomienky zo stretnutí s mojím manželom Milanom Lasicom. Veľmi oceňujeme, že ste pochopili naše prianie rozlúčiť sa s ním v kruhu našej rodiny,“ uviedla Magda v oficiálnom stanovisku. A hoci jej už nikto muža života nevráti, v jej srdci a spomienkach zostane navždy. Stále jej tu zostali starostlivé dcéry a vnúčatá, pre ktoré sa oplatí žiť a ktoré jej vyčaria úsmev na tvári.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?