Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.08.2013 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Toto ste možno nevedeli: Kuly má na záhrade bazén so slanou vodou

Spevák skupiny Desmod Mário Kuly Kollár najradšej oddychuje vo svojej zelenej oáze.

Leto je už v plnom prúde a záhradky žijú pracovným ruchom. Preto sme pre vás pripravili letný seriál, v ktorom si budete môcť pozrieť, ktoré z našich celebrít patria k hrdým majiteľom záhrad, čo v nich pestujú a ako vo svojom zelenom raji najradšej oddychujú. Ďalším v našom záhradkárskom seriáli je rocker Mário Kuly Kollár. Spevák skupiny Desmod vo svojej zelenej oáze, v ktorej najradšej oddychuje.

Záhrada plná stromov

Väčšinou máme v záhrade stromy. Najviac sa mi páči košatá katalpa, je to nádherný strom, máme aj čiernu morušu, javor a dve sakury.

Tie krásne kvitnú do ružova na jar a majú husté strapce kvetov. O nič sa netreba špeciálne starať, pretože v záhrade je automatická závlaha. Je dobré mať veľa stromov, robia nám tu príjemný chládok.

Kulyho tip: Odporúčam všetkým pestovať v záhradke levanduľu, lebo sa hovorí, že odháňa komáre. Luckin strýko má obrovský levanduľový záhon a na terase má od nich úplný pokoj.

My jej zatiaľ ešte toľko nemáme, ale chystáme sa dosádzať. Okrem toho vám pekne rozvonia byt, ak ju necháte doma vo váze vysušiť.

Stará sa o bazén

Nie som typický záhradkár, ale mám rád, keď všetko vyzerá upravene. Donedávna som aj trávu kosil sám, ale pre nedostatok času som si na to našiel človeka, ja to pravidelne robiť nestíham. Čo je vyslovene moja záležitosť, to je bazén. Venujem sa jeho čisteniu, starám sa o technológiu okolo neho a sypem soľ, pretože máme bazén so slanou vodou. Všetko nám, samozrejme, spojazdnili bazenári, a ak potrebujem radu, vždy zavolám a oni mi poradia. V tomto horúcom počasí ho využívam takmer každý deň. Keď je u mňa syn Majo, bláznime sa a skáčeme doň.

Pomáhali záhradní architekti

V tomto dome bývame s priateľkou Luciou tretí rok. Je tu absolútny pokoj a máme okolo seba najlepších priateľov, takže sa nám tu žije dokonale. Postupne sme budovali aj záhradku, ale, samozrejme, využili sme pomoc záhradných architektov, lebo keby som ju robil sám, bol by tu zrejme samý betón. Máme spoločných kamarátov Katku a Ľuboša, ktorí majú záhradnú firmu, tak sme si od nich dali poradiť. Samozrejme, mali sme základnú predstavu, ako by to asi malo vyzerať, a oni nasadili rastliny, ktoré si neškodia a môžu rásť vedľa seba.

V altánku rozjíma

Ak k nám príde rodina alebo kamaráti, väčšinou sedíme v altánku, rozprávame sa a relaxujeme. To je moje najobľúbenejšie miesto v záhrade. Tam len sedím a rozjímam. :) Celý deň je v ňom príjemný chládok. Máme tam aj gril, ale negrilujeme veľmi často. Túto sezónu sme grilovali len jeden jediný raz. Máme tam dokonca aj malý televízor, ale pre množstvo komárov som ho vydržal pozerať asi päť minút. Druhé obľúbené miesto je ležadlo pri bazéne, to mám tiež veľmi rád.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie