Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.07.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Danielu Kralevich obžalovali z usmrtenia školáčky Linh († 18): Čo čaká škandalóznu missku!

Misska Daniela Kralevich (36) má od septembra 2020 poriadne „rušný život“. Pod kolesami jej luxusného auta vtedy zomrela mladá študentka Linh († 18), ktorá silný náraz neprežila a skonala priamo na ceste napriek prvej pomoci svedka nehody.

Kralevich, ktorá vtedy nehybne sedela v aute, si ešte mesiace po nehode užívala svoj vodičský preukaz a nečinnosť, respektíve naťahovanie vyšetrovania. Po dlhých mesiacoch však prokuratúra konečne koná. Missku totiž obžalovala vo veci usmrtenia mladého dievčaťa, čo znamená, že sa brunetka postaví pred súd! Čo na to hovorí právnik pozostalých? 

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Od osudného dňa, keď vyhasol nevinný život šikovnej a nadanej študentky Linh († 18), prešlo už viac ako 10 mesiacov. Rodina je z celej tragédie zdrvená a na duši jej pokoj nepridáva ani fakt, že sa vyšetrovanie smrti ich milovanej dcéry a sestry naťahuje nekonečne dlho.

Ako informoval Nový Čas, z dôvodou pandémie koronavírusu sa všetky procesy súvisiace s vyšetrovaním natiahli, až si na to musel posvietiť nielen špeciálny prokurátor, ale aj prezident Policajného zboru. Po ich zásahu a vyvodzovaní zodpovednosti za prieťahy sa však ľady pohli a Kralevich prišla po dlhom čase o vodičák a obvinili ju. Dnes sa to však pohlo opäť ďalej a Daniela, ktorá kedysi hviezdila na súťaži krásy, čelí obžalobe prokurátora, ktorá ju posadí do súdnej siene.

„Prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava II podal obžalobu na Okresný súd Bratislava II vo veci dopravnej nehody obvinenej podnikateľky Daniely K. pre prečin usmrtenia. Informoval o tom prokurátor a hovorca Krajskej prokuratúry Bratislava Matej Izakovič. Záležitosť sa týka dopravnej nehody, pri ktorej 21. septembra 2020 v Bratislave na Tomášikovej ulici po náraze motorového vozidla zahynula mladá študentka Linh. Podľa medializovaných informácií prechádzala osemnásťročná študentka vietnamského pôvodu po priechode pre chodcov, keď ju zrazilo vozidlo Range Rover. To šoférovala podnikateľka Daniela K.,“ informovala SITA.

Trvá na svojej nevine

Daniela sa nie tak dávno na sociálnej sieti, kde vie byť veľmi priama a uštipačná, rozhovorila o svojej verzii nehody, ktorá by mala hrať do karát práve jej. Brunetka totiž naznačovala, že brzdná dráha nebola taká, ako sa uvádza, študentka jej mala do cesty vkročiť náhle a naznačila aj nosenie slúchadiel na ušiach. Kralevich dokonca húževnato hľadala svedka nehody, ktorý mal jej verziu potvrdiť.

„Hľadám svedka ohľadom mojej dopravnej nehody, ktorý uviedol, že videl poškodenú so slúchadlami v ušiach, sklonenou hlavou, ako z ničoho nič zmenila smer a vstúpila na vozovku,“ povedala Daniela, ktorá sa chce z celej veci vyviniť. Oproti jej verzii však stojí neúprosný právnik rodiny Linh († 18) Peter Vačok, ktorý na Kralevich nenechal ani nitku suchú. Tentoraz bol vo svojich vyjadreniach jemnejší.

„Takýto postup prokuratúry som aj očakával a tým, že bola podaná obžaloba, súd môže túto vec ukončiť aj vydaním trestného rozkazu, alebo vytýči hlavné pojednávanie. Kedy ho vytýči, to neviem,“ ozrejmil Vačok. Samotná rodina, ktorú zastupuje, sa však k prípadu vyjadrovať nechce.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Turisti môžu ísť do hôr len za svetla.
Váš Tip
Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia: TANAP pripravuje pre návštevníkov jedinečnú akciu!
Close up of legs of a woman
Biance infekcia zničila sexuálny život: Po tom, čo jej mal lekár povedať, nasledoval plač!
Tim Peake strávil vo vesmíre viac ako 185 dní.
Tim strávil vo vesmíre 185 dní: Šokujúce slová o mimozemšťanoch! O jednej veci je presvedčený
(ilustračné foto)
Na východe Indonézie vybuchla sopka Ibu: Chrlila oblak popola vysoký viac než tri kilometre
Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
(ilustračné foto)
Čínu zasiahlo tornádo: Katastrofa si vyžiadala si viacero obetí
Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte
Slovenská pošta avizuje zmeny v zasielaní poštových zásielok do krajín mimo EÚ.
FotoVáš Tip
Slovenská pošta vydáva známku Europa 2024: Fauna a flóra tatranských plies! Aha, takto vyzerá
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov
Občianski aktivisti bojujú za to, aby sa situácia prešetrila a vyriešila.
Foto
Dovolenkový raj Slovákov má problém! Obľúbená pláž je KONTAMINOVANÁ azbestom: Radšej si to rozmyslite
Pár rovnakého pohlavia drží dúhovú vlajku (ilustračná fotografia).
Irak si schválil prísny zákon: Za toto v krajine hrozí 15 rokov väzenia!