Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.07.2021 20:20 | Správy | Zahraničné správy

Mladá žena († 23) odišla s fľašou vína z domu, desivý objav po týždni: Z jej poslednej správy mrazí!

Rozrušená matka mladej ženy, ktorú našiel mŕtvu jeden kamarát v odľahlých lesoch, obvinila políciu z toho, že zlyhala pri hľadaní jej dcéry. Policajti však trvajú na tom, že po 23-ročnej mladej osobe intenzívne pátrali.

Ako píše Daily Mail, bezvládne telo Sarah Brownovej objavil kamarát neďaleko jej domu na predmestí Gympie vo štvrti Victory Heights severne od Brisbane. Našli ju týždeň po tom, čo si išla dať fľašu vína a už sa nikdy nevrátila. Jej smrť bola obklopená záhadami, pretože bola vyobliekaná. Mala na sebe mejkap, letné šaty a tangá nohavičky. Neskôr však polícia potvrdila, že úmrtie nebola považovaná za podozrivé.

Začiatkom tohto týždňa jej matka Janet Gardnerová obvinila detektívov z odfláknutej práce pri hľadaní jej dcéry. Tvrdila, že k jej zmiznutiu sa pristupovalo inak, pretože má drogovú minulosť. Povedala, že nevidela žiadne dôkazy o tom, žeby ju hľadali. Dodala, že mala pocit, že akoby jej dcéra nebola dôležitá a nezáležalo na nej.

Pani Gardnerová tvrdila, že policajtom povedala všetko, čo o svojej dcére vedela, aby im to pomohlo pri hľadaní. Povedala však, že sa jej už viac neozvali, až dovtedy kým nenašli jej mŕtve telo. Aj po nájdení tela jej nebolo umožnené ho vidieť. Dodala, že ju mohla vidieť na fotke alebo sa na ňu pozrieť z diaľky.

„Polícia začala vyšetrovanie 10. júna, keď bola Sarah Brownová ohlásená ako nezvestná. Kriminalisti spolupracovali s oddelením pre nezvestné osoby a vykonali rozsiahle vyšetrovanie s cieľom vypátrať pani Brownovú, “uviedol hovorca. Detektívi vraj využili všetky dostupné metodiky na vyhľadanie ženy. Tá bola, žiaľ, nájdená mŕtva o štyri dni neskôr. „Na základe vedeckých a pitevných výsledkov jej smrť nemožno považovať za podozrivú,“ dodal hovorca.

Jej stará mama povedala, že smrť Sarah je to najhoršie, čo ju v živote postretlo. Jedným dychom dodala, že žiadnemu rodičovi ani starému rodičovi nepraje to, aby si prežili to, čo si prežívajú oni. Podľa jej slov si Sarah nezaslúžila zomrieť. Bolo šokujúce, že sa svojej mame neozýva, pretože jej zvykla volať minimálne raz denne. Teraz sú všetci z jej smrti zdrvení. Sarah bola pre ňu láska jej života. Stará mama ďalej tvrdí, že polícia ani nepovedala rodine, čo sa stalo s ich milovaným dievčaťom a vraj niekoľko dní nerobili nič, aby ju našli – napriek tomu, že jej telo bolo nakoniec nájdené v blízkosti miesta, kde sa stratila. Je presvedčená, že jej vnučka, by si život sama nevzala a to aj napriek tomu, že mala problémy s alkoholom, drogami a duševným zdravím.

Sarah v poslednej správe na Facebooku napísala, že sa „cíti pozitívne“. Bolo to iba šesť hodín pred tým, ako 7. júna zmizla.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mic

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí