Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.07.2021 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mladomanželia si vypýtali nezvyčajný svadobný dar: Od hostí dostali dve bábätká!

Túžili po vlastnom dieťatku, avšak roky sa im nedarilo. Správa od lekárov, že prirodzenou cestou bábätko nesplodia, im rozbila srdcia. Dvojica sa rozhodla zobrať ich osudy do vlastných rúk, pozrite, čo vymysleli.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ako uvádza portál Daily Mail, zaľúbenci Nikki Tibballs (40) a Marc Tibballs (42) sa pokúšali o vlastné dieťatko, avšak Nikki zistila, že má zablokované vajcovody. To znamená, že v jej prípade mala ťažkosti s prirodzeným otehotnením a ak by aj otehotnela, išlo by o mimomaternicové tehotenstvo. „Nikdy som ani na chvíľu nepomyslela na to, že budeme mať nejaké problémy. Pamätám si, že som sa vtedy úplne zrútila,“ priznáva Nikki, ktorá sa s partnerom rozhodla pre umelé oplodnenie.

,,Bolo to veľmi stresujúce a znepokojujúce obdobie, ale vedeli sme, že umelé oplodnenie je najbezpečnejším spôsobom, ako sa pokúsiť o dieťa." Dvojici z britského grófstva Berkshire preplatila jeden zákrok Národná zdravotná služba, avšak ich pokus nebol úspešný a za druhý by museli zaplatiť 3-tisíc až 5-tisíc libier, čo je v prepočte 3 500 až 5 800 eur. Po všetkej snahe sa preto rozhodli na chvíľu nemyslieť na lekárov a začali si plánovať svadbu. A vtedy to prišlo.

Nikki a Marc vymysleli skvelý spôsob, ako zohnať peniaze na ďalší pokus. Rozhodli sa požiadať o pomoc svadobčanov, ktorí sa ich neustále pýtali, čo by si priali ako svadobný dar. „Už sme spolu bývali, nepotrebovali sme jedálenský set ani hriankovač. Chýbali nám už len deti,“ vysvetlila Nikki.

Dvojica si povedala svoje áno v auguste v roku 2013 a boli ohromení obrovskou pomocou zo strany ich blízkych. „Bolo to také emotívne. Všetci vedeli, aké dôležité to pre nás je a všetci mohli byť toho súčasťou. Vedeli, že to pre nás znamená všetko a vďaka tomu bol ich darček ešte výnimočnejší,“ doplnila Nikki. Mladomanželia sa po svadobnej ceste cítili byť pripravení vyskúšať umelé oplodnenie ešte raz. Ani druhý pokus nebol úspešný, avšak vďaka darom od blízkych dokázali podstúpiť ešte aj tretí zákrok. A tentokrát sa stal zázrak!

Len dva týždne po umelom oplodnení sa manželia dozvedeli tú najkrajšiu správu. Nikki a Marc, ktorí sú obaja z identických dvojičiek, privítali na svete ich vytúžené neidentické dvojičky Freddyho a Ollyho v novembri 2014. Chlapci sa narodili v 37. týždni tehotenstva. „Mať dvojčatá bolo pre nás také neuveriteľné požehnanie,“ znejú slová hrdej dvojnásobnej mamičky dvoch chlapcov, ktorí majú teraz 6 rokov. Manželia majú ešte jedno zamrazené embryo, avšak po dlhom zvažovaní sa ho rozhodli darovať na výskum.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Jana Kirschner o nepríjemnom zážitku: Obrovská HANBA! Krik a urážky kvôli... To vážne?
Novela robí v systéme povolení akúsi hrubú čiernu čiaru
Novela stavebného zákona umožňuje amnestiu: Chcete zlegalizovať čiernu stavbu? Návod ako na to
Profesionálna MMA bojovníčka Melissa Balic.
Chlapi slintajú, ženy závidia: Na scéne nová najkrajšia MMA bojovníčka!
Roman Michelko
Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením
(ilustračná foto)
Žralok brutálne zmasakroval muža na dovolenke: Uzavreli niekoľko pláží! Mrazivý opis útoku
Tina hovorí, že priateľstvo s tanečníkom Vildom Šírom sa po šou neskončí.
Foto
Tina výrazne ZMENILA vzhľad: Po Let´s Dance je z nej iná žena! FOTO hovoria za všetko