Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.07.2021 18:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Sarah požiadala frajera o ruku po pár stretnutiach: Ľudia nad ich vekovým rozdielom krútia hlavami

Ľudia nikdy neprestanú prekvapovať, hlavne v oblasti partnerstva. Sarah Hederson (26) z Ann Arbor si našla zaujímavý objav. Jej nový vzťah nabral rýchly spád.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Ako informuje Mail online, mladá žena z Michiganu začala randiť s Darinom, ktorý je od nej starší o 28 rokov! 54-ročný muž ju musel evidentne veľmi očariť. Dvojica sa stretla iba trikrát a následne skončila pred oltárom. 

Párik sa zoznámil prostredníctvom YouTubu v októbri 2020. Vtedy zúrila vo svete pandémia COVID-19, a tak množstvo ľudí hľadalo spôsob, ako sa zabaviť počas lockdownu. „Našli sme sa tým najneočakávanejším spôsobom,“ povedala Sarah. Tá je náborovou pracovníčkou v oblasti ľudských zdrojov. Darin je majiteľom firmy, ktorá je zameraná na potreby pre domácich miláčikov.

Najprv boli skvelí priatelia, ale keď sa stretli naživo, všade lietali iskry. Hoci si ani jeden nehľadal vzťah, nedalo sa tomu ubrániť. Rozumeli si po každej stránke. „Hovorili sme spolu každý deň, každú noc sme si navzájom posielali uspávanky prostredníctvom e-mailu a každý druhý deň sme spolu pracovali prostredníctvom videochatu," uviedla Sarah. Do Darina sa zaľúbila najmä kvôli jeho pohľadu na život. On sa zároveň nechal inšpirovať jej zdravým životným štýlom, aby toho spolu prežili čo najviac.

Dvojica sa prvýkrát stretla v novembri 2020 a počas jazdy na koňoch sa pobozkali. Neskôr sa stretli znova v decembri toho istého roku a Sarah rozhodne neotáľala. O mesiac neskôr požiadala Darina o ruku. Zobrali sa 21. januára 2021, iba tri mesiace od ich osudového zoznámenia. Keďže pochádzali z odlišných štátov, Sarah sa presťahovala za Darinom do Missouri. Na ich lásku sa ale valila vlna kritiky, najmä kvôli veľkému vekovému rozdielu. „Niektorí ľudia okamžite tvrdia, že to nikdy nebude fungovať - ​​že Darin zostarne a ja sa o neho budem musieť starať, inak zomrie a ostanem opustená, ale tieto veci sa môžu stať v každom vzťahu,“ uviedla.

Sarah a Darin sa však držia jednej zásady: ,,Nemôžete ísť do vzťahu s obavami z toho, čo by sa mohlo pokaziť, ale mali by ste si užívať každú chvíľu a vážiť si čas, ktorý máte spolu." Okrem toho sa skvelo dopĺňajú. Sarah zbožňuje na svojom manželovi jeho prehľad vo veciach a on zase jej elán. Napriek vekovej priepasti majú rovnaké hodnoty a ciele do budúcnosti.

Spoločne chcú hlavne šíriť osvetu ohľadom vzťahov s veľkým vekovým rozdielom. Ľuďom, ktorí sú na tom rovnako ako oni, odkazujú, aby sa hlavne nevzdávali. „Skutočná láska nevidí vek, ani rasu, náboženstvo, pohlavie alebo politické rozdiely. Láska je láska," uzavrela Sarah.

  

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, kif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Program Zručnosti pre trh práce sa už začal
Počuli ste o programe Zručnosti pre trh práce? Takto podáte žiadosť: Pozor, na čo úrady prihliadajú
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?