Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.06.2021 00:00 | PR články
PR článok

Zberateľská udalosť roka v Inchebe: Nulaeurová bankovka aj vzácny dukát!

Obľúbené Bratislavské zberateľské dni prinášajú množstvo zaujímavých zberateľských exponátov. Využite jedinečnú možnosť obohatiť svoje zbierky o atraktívne kúsky a nechajte si poradiť od odborníkov.

Farebné servítky, samolepky, céčka, plechovky, odznaky, hokejové kartičky či pohľadnice. Spomínate si na to, ako mnohí z nás v detstve zbierali „vzácne“ veci a vecičky a neustále vymieňali za krajšie a nezvyčajnejšie kúsky? Mnohým zberateľská vášeň zostala až do dospelosti a na svoje zbierky nedajú dopustiť. Ak rovnako patríte k zanieteným zberateľom, rozhodne nevynechajte Bratislavské zberateľské dni, ktoré sa po prestávke spôsobenej pandémiou opäť vracajú do Incheby.

A veru, je sa na čo tešiť!

V Inchebe si budete môcť exkluzívne zakúpiť tzv. nulové eurosuvenírové bankovky. Počas 18. a 19. júna budú v bratislavskej Inchebe k dispozícii až dva motívy, ktoré sú vyrobené špeciálne pri príležitosti Bratislavských zberateľských dní – Michalská brána a historická budova SND.

Otvoriť galériu
Nulaeurová bankovka
Zdroj: Incheba

Pôvodne sa mali predávať už v roku 2020, ale vzhľadom na pandémiu si museli „počkať“ až na tento rok. Keďže však už boli vyrobené minulý rok, majú na sebe uvedený rok 2020. Pozor, k dispozícii je obmedzený počet len po 5 000 kusov, z čoho 4 000 kusov je bežné vydanie a v prípade zvyšných 1 000 kusov ide vydanie s prítlačou Anniversary 2020, o ktoré je medzi zberateľmi enormný záujem.

To však nie je všetko

Ak zavítate na Bratislavské zberateľské dni, nájdete tu aj tzv. lotériový automat, v ktorom bude mix vydaní bankoviek realizovaných pre Slovensko, Česko a Poľsko. Za cenu 3 eurá si budete môcť zakúpiť náhodný motív, medzi ktorými však budú aj veľmi žiadané a hodnotné motívy ako napríklad vydanie Karel Gott, Múzeum SNP1, Baťovany, niektoré vyhľadávané vydania Anniversary a mnohé ďalšie, ktorých hodnota je oveľa vyššia ako 3 eurá.

Zajímajú vás skôr mince? Bratislavské zberateľské dni prinesú skutočné „lahôdky“. Jednou z nich bude keltská minca typu Biatec, razená v prvom storočí pred naším letopočtom na území dnešnej Bratislavy. Zo San Marína prichádza jedinečná 10-eurová minca s témou covid, ktorá bola vydaná v septembri 2020. Na minci je znázornená zdravotníčka, ktorá podáva pomocnú ruku seniorke, pričom obe majú na tvárach rúška.

Otvoriť galériu

Zberateľov poštových známok potešia okrem iného aktuálne vydania známok a vybraný filatelistický tovar za ostatné dva roky od Slovenskej pošty. Tá pri tejto príležitosti vydáva aj špeciálny poštový lístok s prítlačou, dve príležitostné poštové pečiatky a tradične aj známku s personalizovaným kupónom venovanú práve Bratislavským zberateľským dňom.

Ešte ste sa nerozhodli? Ďalšia dobrá správa na záver – vstup na Bratislavské zberateľské dni v termíne 18. – 19. júna v Inchebe je bezplatný.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi bratmi Harrym a Williamom vládnu napäté vzťahy.
Karol zasadil Harrymu ďalšiu ranu: To, čo William dostal od kráľa, brat ťažko predýcha
Prezidentka navštívila Ukrajinu: Vyzdvihla pomoc Slovákov a nezlomnosť Ukrajincov
Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?