Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.05.2021 13:10 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dara bez výstrihu a s ťahákmi na zemi: Poznáme detaily speváčkinho pripravovaného koncertu

Takto ju nepoznáte! Popová diva Dara Rolins (47) sa už onedlho predstaví verejnosti bez typického výstrihu a odhaleného bruška.
Speváčka nám prezradila, že sa chystá na jej prvý a zrejme aj posledný online koncert, ktorým chce potešiť svojich fanúšikov. Na javisku už nestála takmer rok a tak sa nemôže dočkať, že si konečne zaspieva. Prečo prichádza online koncert až teraz?
Fotogaléria
11
fotiek v galérii
"V živote to tak býva, že niektoré veci dorazia skôr a iné neskôr, než máme v pláne, a ja som stále verila, že sa situácia zlepší skôr, svet sa rýchlejšie uzdraví a koncerty sa rozbehnú... Nestalo sa a ktovie kedy sa uvidíme naživo. Teším sa na môj vianočný koncert, ale netuším, či nám ho zas nepresunú na ďalší rok, preto som sa rozhodla pre online vystúpenie. Bude to unikátne, intímnejšie, budem oveľa bližšie k divákom - úplne NABLÍZKO, takže moji fanúšikovia sa dostanú aj do šatne a uvidia ako to pred koncertom, ale aj po ňom chodí. Pozvem ich na skúšku, domov, ale hlavne budem spievať. Tentokrát sa nebudem vrtieť ani v žiadnom sexi kostýme. Pôjde o špeciálnu zostavu kapely a odznejú aj pesničky, ktoré  som nikdy predtým naživo nespievala," hovorí Dara.
 
Priznáva, že keď si ich doma púšťa, aj pre ňu sú to novinky. "Po rokoch sa ich opäť učím. Budem si musieť napísať asi ťaháky. Dám si na zem papiere, na ktorých budú slovíčka a heslá, aby som sa zorientovala v tej hudobnej mape. Myslím si, že budem mať trému ako vždy, keď predstavujem fanúšikom niečo nové. Teším sa na to, i keď to bude mať pre mňa zvláštnu príchuť takej nervozity, ktorú pesničku dopletiem a budem tiež musieť prebudiť moje hlasivky, ktoré boli zvyknuté predtým omnoho viac pracovať a teraz sú v kľudovom režime," smeje sa Dara.
 
Vystúpenie bude úplne iné, než na aké sme u nej zvyknutí. Žiadne veľké pódium, tanečníčky, nablýskané kostýmy...  "Chcela som, aby to bolo komorné a len o mne. To, čo som ľuďom už veľmi dlho nedala. Mojim fanúšikom, ktorí si chcú užiť naozaj  Daru aj detskú Darinku -  proste Daru v čo najprirodzenejšej podobe, prihovárajúca sa svojmu publiku, alebo aj tým, ktorých zaujíma aká Dara je, keď na ňu nesvietia reflektory." 
 
Hudobné aranžmány bude mať na starosti manžel Darinej sestry Janky, uznávaný  producent Daniel Hádl. V jeho nahrávacom štúdiu sa v týchto dňoch už všetko do detailov dolaďuje, aby sa vám Dara nablízko mohla predstaviť na svojom jedinečnom online koncerte 16. mája o 20:00. Viac informácií sa dozviete na speváčkinom oficiálnom instagrame a facebooku. 
 
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustr. foto)
Európska krajina vyzýva občanov, aby z pivníc spravili bunkre: Chystá sa niečo veľké? Nelichotivé slová o Rusku
Šéf americkej diplomacie Antony Blinken.
Šéfa americkej diplomacie čaká návšteva Blízkeho východu: Zvláštne, čo všetko má byť predmetom rokovaní
Emmanuel Macron
Macron má vlastnú vidinu pre európsku obranu: Jadrové zbrane môžeme použiť, keď…
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov