Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.05.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Prírodná kozmetika: Doprajte zrelej pleti prémiovú starostlivosť

Asi každá žena v zrelom veku hľadá „zázrak“, ktorý by navrátil jej tvári mladosť. Po 40-tke nás totiž začínajú trápiť vrásky a suchá pleť, čo nám na sebavedomí práve nepridáva.

Preto experimentujeme s rôznymi krémami, čím zaťažujeme svoju pokožku ešte viac a želaný výsledok stále neprichádza. Pritom riešenie je jednoduché – prináša nám ho sama príroda v spojení s vedeckým výskumom.

Klenot v prírodnej kozmetike – prémiová značka ANNEMARIE BÖRLIND

Značka ANNEMARIE BÖRLIND má už viac ako 60-ročnú tradíciu. Jej zakladateľka, pani Annemarie Lindner, verila, že odpoveď na každý problém je v samotnej prírode. Preto začala miešať krémy z prírodných ingrediencií, ktoré mali veľký úspech u žien. Preto v roku 1959 založila značku prémiovej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND.

Odvtedy značka venovala roky výskumu pleti, jej potrebám a neustále hľadá riešenie v prírode. Jej krémy tvorí viac ako 200 aktívnych prírodných ingrediencií, pričom niektoré v inej kozmetike ani nenájdete. Rovnako vytvorila niekoľko patentov a patentovaných rastlinných komplexov z účinných prírodných ingrediencií.

Annemarie Lindner sa obzvlášť venovala anti-agingu a starostlivosti o zrelú pleť, preto považujeme anti-aging starostlivosť za jej celoživotné dielo. Vďaka nej prináša značka ANNEMARIE BÖRLIND prémiovú starostlivosť o zrelú pleť, ktorá je vďaka svojim viditeľným účinkom oceňovaná tisícami žien po celom svete.

Ako sa starať o zrelú pleť

Potreby našej pokožky sa v priebehu rokov menia. A zrelá pleť potrebuje tiež svoju špecifickú starostlivosť, základom ktorej je predovšetkým dôkladná hydratácia a anti-aging ingrediencie, ktoré stimulujú prirodzené regeneračné procesy v pleti. Práve ich stimulácia je alfou a omegou v omladzujúcej starostlivosti.

Pozrite si prírodné kozmetické vychytávky Adriany Polákovej

Čistenie omladzujúcim enzýmovým peelingom

Základným krokom vašej anti-aging starostlivosti by malo byť dôkladné čistenie, ktoré nielenže pripraví pleť pre ďalšie kroky starostlivosti, ale aj naštartuje jej regeneračné procesy. Enzýmový peeling je ako stvorený na čistenie pleti, obzvlášť tej zrelej. Pokožka má totiž svoje regeneračné procesy – obnovuje sa od spodných vrstiev až po tie viditeľné. A keď jej pomôžeme s odstránením vrchných odumretých buniek, naštartujeme jej regeneráciu. Práve rastlinné enzýmy perfektne oddeľujú odumreté kožné bunky od pokožky, čím povzbudia jej obnovu a regeneráciu.

Otvoriť galériu

Enzýmový peeling od ANNEMARIE BÖRLIND je navyše obohatený o organické aloe vera, ktoré je bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a aminokyselín. Preto má tento peeling aj skrášľujúce účinky.

Pleťová kúra s vitamínom C, ktorá podporuje kolagén

Zrelá pleť je náchylnejšia na pigmentové škvrny, rýchlejšie odbúravanie kolagénu a vplyvom straty hydratácie môže pôsobiť fádne a unavene. Preto by ste jej mali dopriať pravidelnú dávku vitamínu C, ktorý je odpoveďou na požiadavky zrelej pleti. Čistý vitamín C je účinným antioxidantom, ktorý eliminuje následky oxidačného stresu, ktorými sú práve pigmentové škvrny a odbúravanie kolagénu.

Otvoriť galériu

Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND prináša účinnú pleťovú kúru s vitamínom C, ktorá zásobí zrelú a suchú pleť energiou, sviežosťou a eliminuje následky oxidačného stresu. Koncentrovaný vitamín C v BEAUTY SHOT Vitamin Energizere dodá vašej pleti extra dávku vitamínov, ktorú si môžete dopriať v prípade potreby pod svoj denný krém. Ideálne výsledky však dosiahnete, ak ho použijete ako podklad pod vitamínovú DUO masku od ANNEMARIE BÖRLIND. Obsahujú vitamín C z ovocia goji, acai a rakytník, ktoré sú bohatým prírodným zdrojom vitamínu C. Výsledkom je žiarivá pleť plná energie.

Denná revitalizácia pleti na podporu spevnenia pleti

Zrelá pleť potrebuje každodennú „prácu“ na jej spevnení a zlepšení elasticity. Pleť totiž vekom stráca svoju regeneračnú schopnosť, a preto by sme mali používať cielené prípravky, ktoré jej revitalizáciu podporia.

Otvoriť galériu
null
Zdroj: ASSAY COSMETICS s.r.o.

Značka ANNEMARIE BÖRLIND vyvinula účinný 2-fázový revitalizér z ružových kvetov, ktorý obsahuje kmeňové bunky zo Schwarzwaldskej ruže, ktorá rastie len v Schwarzwalde – v Čiernom lese v Nemecku. Kmeňové bunky majú významné regeneračné schopnosti. A tie rastlinné majú konštantný obsah kmeňových buniek po celý život, preto, narozdiel od človeka, nestrácajú svoju regeneračnú schopnosť. Ich sila je využitá práve v revitalizére z ružových kvetov, ktorý dodáva pleti pevnosť, elasticitu a zlepšuje jej štruktúru.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?