Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.05.2021 05:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Veľké finále šou Tvoja tvár znie povedome: Prekvapivé odhalenie! Uniklo meno víťaza?

Úspešná markizácka šou Tvoja tvár znie povedome tento rok odštartovala už šiestu sériu.

Za ten čas si našla množstvo fanúšikov a dala priestor známym, ale aj menej známym osobnostiam. Najbližší víkend vypukne veľkolepé finále, ktoré už, zdá sa, nebude úplne zahalené rúškom tajomstva, ako to bývalo kedysi. Vyzerá to totiž tak, že meno víťaza už niekoľko dní koluje internetom! Spomedzi štyroch finalistov by sa na piedestál podľa uniknutých informácií mal dostať mladý herec zo seriálu Pán Profesor Martin Klinčúch (19). Známa internetová encyklopédia totiž už v predstihu oslavuje víťazstvo mladého herca!   

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Tento ročník šou Tvoja tvár znie povedome sa teší veľkému úspechu a už najbližší víkend sa na televíznych obrazovkách odvysiela očakávané veľké finále. Mnohí nadšenci tejto relácie by radi zistili meno víťaza až v daný deň, avšak pre tých nedočkavých je tu platený videoarchív, kde si to môžu pozrieť v predstihu. A možno aj to sa stalo kameňom úrazu. Vo verejnej internetovej encyklopédii sa totiž už pred pár dňami objavilo meno víťaza celej šou. Na známej internetovej stránke totižto už svieti meno Martina Klinčúcha.

Či to však bude pravda, alebo nie, táto záhada sa rozlúskne už v nedeľu večer. Pravdou však je, že jeho vystúpenia boli kolo po kole lepšie. Jeho hviezda naplno zažiarila a viacerí mu predpovedajú sľubnú budúcnosť. Po seriáli Pán profesor tak dostal ponuku aj do zábavnej šou. „Myslím, že potrebovali niekoho mladého, tak ma pozvali na konkurz. Po dvoch dňoch mi zavolali, že to nevyšlo. O dva týždne sa však ozvali znovu, že si to asi rozmysleli, tak som to skúsil druhýkrát a vyšlo to,“ prezradil pre Nový Čas víkend. A práve posledné kolo opäť ukáže fenomenálne číslo, na ktoré sa aj poctivo musel pripravovať. „Cvičím 6- až 7-krát do týždňa.

Cvičím celé telo, väčšinou len s vlastnou váhou - zhyby, kliky, drepy a takéto veci a občas si tam prihodím nejaké tie činky. Momentálne sa špeciálne stravujem, pretože sa pripravujem na finále šou Tvoja tvár znie povedome, tak som si dal taký jemný 8-hodinový fasting, čo znamená, že z 24 hodín, ktoré má deň, jem iba 8 hodín. Dal som si to od 12.00 - 20.00, lebo raňajky viem obetovať, ale zasa večeru by som nedal, nezaspal by som,“ povedal Martin v relácii Backstage, ktorý si na svojej postave dáva záležať.


Otvorí mu šou brány do šoubiznisu?
Martina Klinčúcha si v šou všetci veľmi rýchlo obľúbili. Z neznámej hviezdičky sa má stať víťaž, ktorému sa pracovné ponuky môžu začať sypať jedna radosť. „Toto je jedno nádherné, vyrysované stelesnenie Jankinej a mojej práce. Talent, ktorý sa skĺbil  s enormným pracovným nasadením. On to robil, aby sám postúpil na vyšší level a naozaj nemyslel na to, čo si kto o ňom povie, tak toto keď si zanechá, tak ho čaká nádherná a veľká budúcnosť,“ spieval na jeho adresu tanečník Miňo Kereš.

Nebol by však jediný. Táto šou priniesla aj predchádzajúcim víťazom nielen slávu, ale aj mnohé pracovné príležitosti. A tak už je len otázkou času, ako so svojou začínajúcou slávou a talentom Klinčúch naloží. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, sm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Novela robí v systéme povolení akúsi hrubú čiernu čiaru
Novela stavebného zákona umožňuje amnestiu: Chcete zlegalizovať čiernu stavbu? Návod ako na to
Profesionálna MMA bojovníčka Melissa Balic.
Chlapi slintajú, ženy závidia: Na scéne nová najkrajšia MMA bojovníčka!
Roman Michelko
Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením
(ilustračná foto)
Žralok brutálne zmasakroval muža na dovolenke: Uzavreli niekoľko pláží! Mrazivý opis útoku
young woman on beach with suntan lotion
Chcete mať pokožku ako čokoláda? Tieto ZLATÉ pravidlá pri opaľovaní musíte dodržať: Je to jednoduché
Monika Babišová a Andrej Babiš boli partnermi 30 rokov.
Babiš prekvapil rozchodom s manželkou: Našiel si už NÁHRADU za Moniku? Má ňou byť TÁTO žena
Dominik Greif vychytal postup svojho tímu do 3. kola Španielskeho pohára.
Foto
Bývalý gólman Slovana môže podpísať životnú zmluvu: Chce ho TENTO veľkoklub!
Pri výsadbe nemusíte zostať len pri letničkách či trvalkách.
Foto
Vysaďte si najkrajší balkón v meste! TOP rastliny a bylinky do črepníkov