Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.05.2013 12:00 | Správy | Domáce správy

Dnes na MS prvý zápas našich: Slovenskóóó opäť žije hokejom!

Po tom, čo vlani naši chlapci prišli z majstrovstiev sveta strieborní, fanúšikovia znovu veria, že prinesú domov zlatý kov.

Cestu za ním začnú už dnes v otváracom zápase proti Francúzsku. Na hokej zbroja aj slovenské bary a fanzóny. Kde všade budete môcť fandiť a čo pre vás chystajú krčmári po Slovensku. Chlapci, to striebro chceme zopakovať!

Bratislava

Suveníry rozdajú sexi hostesky

Na hokej sa pripravujú aj podniky v hlavnom meste. Jedným z nich je aj Peklo v bratislavskej Rači. Pre fanúšikov sú pripravené rôzne súťaže a zaujímavé ceny. Po zakúpení piva dostane každý zákazník stierací žreb. „Keď bude mať šťastie, môže vyhrať dres, šál alebo iný zaujímavý suvenír. Verím, že Slovákom sa bude na majstrovstvách dariť a vyhráme,“ povedala sympatická Mirka (23) z podniku Peklo v bratislavskej Rači. Počas zápasu Slovenska s Lotyšskom 9. mája budú v podniku od 18:00 do 21:30 hod. rozdávať suveníry sexi hostesky.

Košice

Zadarmo praclík a víťaz tipovania 20 pív!

Hokejový ošiaľ zavládne aj v košických krčmách, reštauráciách či na terasách. Niekde ponúkajú počas zápasov zľavu na pivo, samozrejmosťou sú už obrovské plátna v podnikoch. V Red Nose Pube na Zbrojničnej ulici budú mať počas zápasov k pivu fanúšikovia čerstvé praclíky zadarmo.Budú sa u nás tipovať aj výsledky zápasov. Výherca získa 20 pív zadarmo. Ak budú viacerí, o výhru sa podelia,“ uviedol majiteľ podniku Miroslav Želinský, podľa ktorého budú televízory nielen v podniku, ale aj v letnej záhrade.

Poprad

Misa plná grilovaného mäsaHokej podporujú aj v Poprade. A tí najlepší fanúšikovia si môžu aj dobre zajesť. „Na prvý slovenský zápas na MS v hokeji a, samozrejme, aj na všetky ostatné televízne prenosy sme pre každého, kto si vopred rezervuje aspoň štyri miesta, pripravili malé prekvapenie,“ povedal nám majiteľ popradského steak housu Astória Miro (28). Je to veľká drevená misa plná grilovaného mäsa pre každého zdarma.Na fanúšikov sa už tešia aj čašníčky Janka (26) a Mirka (24).

Detva

Za náš gól 1 pivo zadarmo

V pohostinstve Kotolňa v Starej Detve sú na zápasy slovenskej reprezentácie poriadne pripravení. „Za každý strelený gól z hokejok našich chlapcov bude pre všetkých pripravené jedno pivo úplne zadarmo,“ prezradil majiteľ prevádzky Róbert Ľupták. Ak Slováci získajú na majstrovstvách medaily, bude piva pre verných fanúšikov ešte viac. Za bronz to bude jeden sud, striebro znamená dva sudy, a ak bude zlatá medaila, v krčme budú čapovať zdarma tri celé sudy zlatého moku.

Zvolen

Za správny tip pizza zdarma

Mirka (28) s Peťom (26) sa tešia na pizzu, ktorú im zadarmo nesie čašníčka Mirka (28). Na Terase u Stefana v Parkovacom dome vo Zvolene totiž platí skvelá akcia. Každý zákazník, ktorý pred zápasom slovenskej reprezentácie zatipuje výsledok a bude správny, získava jednu pizzu zdarma.Ak sa stanú naši hokejisti majstrami sveta, dostanú v ten večer všetci verní fanúšikovia po zápase drink bez zaplatenia,“ povedal vedúci pizzerie Lukáš Richtárech.

Fandiť sa bude aj vo fanzónach:

Košice - Hokejové mestečko v Amfiteátri

Doteraz najväčšiu fanzónu na Slovensku mali Košičania. Vlani na finále s Ruskom prišlo okolo 12-tisíc fanúšikov. Zažiť pravú hokejovú atmosféru môžu Košičania v Hokejovom mestečku vo vynovenom Amfiteátri aj tento rok. Vybrané zápasy v ľadovom hokeji budú premietané na veľkoplošnej obrazovke počas všetkých hracích dní šampionátu. Od 3. do 19. mája 2013 bude okrem premietania pripravený aj sprievodný program, občerstvenie, hry a súťaže.

 

Bratislava - Vyskúšať si môžete aj brankársky výstroj

Od soboty bude fanzóna aj v bratislavskej Petržalke. Na parkovisku tamojšieho Tesca extra na Panónskej budú zápasy Slovákov vysielať na veľkoplošnej obrazovke. Začína sa v sobotu zápasom proti Fínsku (19.15 hod.), pred ktorým bude hodinový koncert Rytmusa.

Návštevníci si od predpoludnia môžu vyskúšať stolný hokej, odfotiť sa v brankárskom výstroji, vyskúšať si streľbu na bránku či svoje zručnosti v brankárskych rukaviciach. Pre tých odvážnejších je pripravený hokejový kvíz a možnosť komentovať hokejový zápas. To, či bude spoločné fanúšikovanie aj v centre, je ešte otvorené. „Plánujeme dve fanzóny v prípade finále, prípadne semifinále. Obe by mali byť na miestach ako vlani, teda na Námestí SNP a na Námestí M. R. Štefánika pri obchodnom centre, či však naozaj budú, je ešte otvorené, závisieť bude aj od nálady fanúšikov,“ povedal hovorca magistrátu Stano Ščepán.

Staň sa naj Fanúšikom Slovenska!

Ste veľkým fanúšikom slovenského hokeja a našich chlapcov? Podeľte sa s nami o radosť z výhier. Nový Čas hľadá Naj Fanúšika Slovenska. Či už povzbudzujete v slovenských farbách a dresoch doma na gauči, vo fanzóne, v bare, priamo vo Fínsku alebo kdekoľvek budete... Stačí poslať unikátnu fotografiu alebo video vášho fanúšikovania na tip@novycas.sk a možno práve vás vyberieme po skončení majstrovstiev za Naj Fanúšika Slovenska.

Troch z vás odmeníme a získate po 2 poukazy od spoločnosti Hydrotour v hodnote 165 € (spolu 330 €/výherca). Poukazy je možné uplatniť na nákup dovolenky z vlastnej ponuky CK Hydrotour - katalóg LETO 2013. Text súhlasu so spracovaním osobných údajov nájdete na strane označenej Zábava.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?