Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Pocisková prehovorila o rozchode! Kto dal komu kopačky?

Pracovno-partnerský tandem Nela Pocisková (22) a Ján Ďurovčík (41) prišiel pred Vianocami so šokujúcou novinkou.

Zaľúbenci si dali zbohom a láske, ktorá trvala niekoľko rokov, je tak definitívne koniec. Za všetkým mal byť údajný románik Pociskovej s jej hereckým kolegom Jurajom Lojom (28), ktorý je zároveň frajerom Zuzany Kanócz (32). Nela exkluzívne pre Nový Čas prehovorila o čerstvom rozchode a vymyslenú neveru zmietla zo stola. Režisér aj speváčka tak prežijú najkrajšie sviatky v roku už ako single, no v pracovnom biznise budú bok po boku pokračovať naďalej.

Je pravda, že ste sa rozišli s Janom?
- Spoločne s Janom vyhlasujeme, že už netvoríme pár. Keďže nikdy predtým sme nekomentovali svoje súkromie, rešpektujte prosím, že vzťah dvoch ľudí je ich súkromnou záležitosťou. Za naším rozchodom nie je žiadny iný človek. Mrzí nás, že do toho boli zatiahnuté tretie osoby. Správy o mne a Jurajovi Lojovi nie sú ani zo štipky pravdivé.

Kedy prebehol rozchod?
- Je to naozaj čerstvé. Odkedy sme si spoločne sadli a povedali: O. k., ideme to potvrdiť, je koniec, ubehol asi týždeň. Všetky rozchody predtým boli nezmysel. Samozrejme, ako ostatné páry sme aj my mali krízy, schádzali sa, rozchádzali. Momentálne však nemáme čas si to medzi sebou ani vyriešiť.

Bola dôvodom rozchodu ponorková choroba? Niekoľko rokov ste spolu predsa fungovali nielen ako pár, ale aj ako manažér a jeho zverenkyňa...
- Momentálne ani neviem, či máme nejaký reálny dôvod, prečo sme sa rozišli. Ono sa to jednoducho v partnerskom živote normálne deje. Ten impulz však prišiel z obidvoch strán, nebol za tým nikto tretí. Nebola za tým žiadna iná osoba a toto je pravda a fakt.

884434:fullwidth:true:true:true

Zrejme ste dospeli do štádia, keď ste si povedali, že ako partneri už ďalej nemôžete fungovať.
- Áno, presne tak.

V pracovnej oblasti budete aj naďalej spolupracovať ako doteraz?
- Tam sa nič nemení, zatiaľ všetko ostáva, ako bolo.

Koľko trval váš vzťah?
- Neviem presne z hlavy, kedy to vzniklo. Jednoducho sa to časom prehuplo do niečoho vážnejšieho, rozhodne som s ním nebola, ako sa kedysi riešilo, od pätnástich rokov, teda od muzikálu Neberte nám princeznú. To je absolútna hlúposť.

Zohral vo vašom vzťahu úlohu aj vekový rozdiel?
- Vek tu nikdy nehral žiadnu rolu. Dôvodom rozchodu nie je určite vekový rozdiel. My vlastne ani nemáme pádny dôvod, že si teraz povieme - kvôli tomu alebo tomu sme sa rozišli.

Médiami prebehla informácia, že za vaším rozchodom s Jánom Ďurovčíkom je nevera. Čo je pravdy na vašom údajnom romániku s  hercom Jurajom Lojom?
- Táto vec ma neskutočne uráža a bolí. Je to absolútne klamstvo, a tak strašne nezmyselný a vymyslený blud, až to je pre mňa absurdné. Neexistuje na to jediný dôkaz... S tým človekom som herecká kolegyňa, nič viac. Je to celé veľké klamstvo.

Odkiaľ podľa vás prišla informácia o vašom vzťahu s Jurajom?
- Absolútne neviem, som tak strašne sklamaná a v šoku. Nechápem, kde to celé vzniklo. Či som ja spravila niekde nejakú chybu, alebo je to impulz z Markízy v rámci PR pre seriál, osobne na to nemám odpoveď. Sama v tom tápem a nechápem prečo. S Janom to riešime, či sa mi niekto mstí, alebo sa niečo udialo, naozaj netuším.

1332748:fullwidth:true:true:true

Hovorili ste dnes aj s pánom Lojom?
- Jasné, už včera, keď som dostala echo, že sa niečo podobné ide riešiť, zavolala som mu, že mám fotografov pred domom, on mi povedal, že ich tam má tiež. Volala som mu vôbec prvýkrát v živote. Spýtala som sa ho preto, že či o tom všetkom niečo nevie. On mi skočil do reči a začal sa smiať, že pred hodinou dotelefonoval s redaktorkou nemenovaného denníka. Povedal jej, že to je blud a absolútna nepravda. Aj Zuzka sa im k tomu vyjadrila, že či myslia túto otázku naozaj vážne a dokonca sme sa na tom všetci zasmiali. Povedali sme si, že to je zrejme Markíza a PR, pretože mi iná cesta ani nenapadá.

Čo sa dialo potom?
- Odvtedy prešli nejaké hodiny a zistili sme, že to až taká zábava nie je a smiech nás prešiel. Pre mňa je to všetko veľmi nepríjemné, pretože som postavená do polohy, že rozbíjam sedemročný vzťah. A nie je to na základe ani štipky pravdy. Ja s tým človekom nemám nič, ale absolútne nič.

Poznali ste sa s Jurajom Lojom už predtým, ako ste sa stretli na pľaci?
- Nie, vôbec sme sa nepoznali, nevedela som o ňom nič. Prvýkrát sme sa videli v prvý natáčací deň.

Aký vzťah  máte s jeho partnerkou Zuzanou Kanócz?
- Zuzku, samozrejme, poznám, veď sme spolu päť rokov nakrúcali Ordináciu. Je to moja veľmi dobrá kamarátka a úžasná žena.

S ňou ste odvtedy hovorili?
- Hneď ráno som jej písala, že ešte predtým, ako vstane, nech si prečíta túto esemesku. Napísala som jej, že to, čo si prečíta v nemenovanom denníku, je s prepáčením absolútna hovadina. Ona mi odpovedala: Viem, že to pravda nie je a idem piecť koláče, na čo sa veľmi teším. Tak mi aspoň taký malý kameň padol zo srdca, že ona je takou osobou, akou je.

1408517:fullwidth:true:true:true

Ako bude podľa vás prebiehať prvé spoločné nakrúcanie s Jurajom Lojom?
- Sama neviem, pre mňa sú to také veľké šoky. Ja som to doteraz brala ako haha, urobme si z toho srandu, ale ak sa budú riešiť ďalšie špekulácie a vymyslené kauzy, tak to budem musieť nejako riešiť. Nijaký náš pracovný vzťah to však nepokazí, prídeme jednoducho na pľac, zažartujeme si a hotovo.

Spojila ich práca v muzikáliPocisková a Ďurovčík začali spolupracovať pri muzikáli Neberte nám princeznú. Stačilo, aby pätnásťročná Nela prišla na kasting, zaspievala a bola ruka v rukáve. Odvtedy nad ňou známy choreograf držal ochrannú ruku a robil jej manažéra. Zo speváčky sa stala jedna z najúspešnejších spievajúcich herečiek na Slovensku. Dostávala jednu ponuku za druhou. Minulý rok prišiel ako prvý Nový Čas s informáciou, že sa ich pracovný vzťah prehupol do niečoho vážnejšieho. Dôkazom boli fotky z letiska, ako sa dvojica objíma a nechýbali vtedy ani nežnosti. Po takmer dvoch rokoch je však láske koniec. „Spoločne s Janom vyhlasujeme, že už netvoríme pár,“ povedala Nela Novému Času. Potom sa však rozhovorila a v exkluzívnom rozhovore prezradila detaily rozpadu jej vzťahu s Ďurovčíkom a tiež medializované informácie o nevere a jej vzťahu s Jurajom Lojom.

1448659:fullwidth:true:true:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Minister životného prostredia Tomáš Taraba a Poslankyňa Národnej rady SR za PS Zora Jaurová.
Politické nezhody ohľadom mediálnej oblasti: Taraba chce zmeniť zákony, Jaurová odmieta tie od SNS!
Princezná Kate.
Blízky priateľ princeznej Kate prehovoril: ZVRAT v boji s rakovinou!
Foto
Hokejista Čajkovský sa definitívne rozhodol: Zostáva v ruskej KHL?!
Pornoherečka Stormy Daniels v utorok vypovedala ako svedok v prípade voči exprezidentovi Donaldovi Trumpovi.
Stormy Daniels konečne verejne PREHOVORILA: Myslím si, že Trump by mal byť odsúdený do väzenia
Na snímke výbuch sopky Ibu v indonézskej provincii Severné Moluky v pondelok 13. mája 2024.
Od poslednej erupcie prešlo iba pár dní: Sopka Ibu sa opäť ozýva! Hustý popol sa dostal do výšky až 7 kilometrov
Minister vnútra a nový predseda Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok s lídrom SaS Branislavom Gröhlingom.
Vráti sa do politiky kultúra? Lídri mocných strán spájajú svoje sily! Napriek nezhodám vidia rovnaký smer
Ilustračné foto
Zázrak v Plzni: Žena porodila na autobusovej zastávke! Svedok opísal detaily
Foto
Bývalý futbalista Chelsea sa stal kňazom: Jeho slova vyvolali škandál!
Váš horoskop od veštkyne a liečiteľky ZANY.
HOROSKOP od veštkyne Zany: Koho potrápi zdravie či problémy v práci? Čo vás čaká nasledujúci týždeň!
Slovenská pošta avizuje zmeny v zasielaní poštových zásielok do krajín mimo EÚ.
Váš Tip
Pošta vydala známku k zvláštnej príležitosti: Toto by vám nenapadlo
Ľudia, ktorí sa do bitky zapojili na seba vulgárne pokrikujú po rusky či ukrajinsky.
Ostrá výmena názorov v centre Prahy: Skupina cudzincov napadla dobrovoľníkov z proukrajinskej zbierky
(ilustračné foto).
Začiatok týždňa bude upršaný, ale... O pár dní príde zmena, na ktorú všetci čakali