Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.07.2012 14:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šindlerovej prísne strážená svadba: Všade samé gorily!

Pre speváčku Martinu Šindlerovú nastal dlho očakávaný deň D. V nedeľu sa totiž vydala v kaštieli v Tomášove. Jej svadba však bola prísne strážená!

Strieborná superstáristka z prvej série speváckej súťaže Martina Šindlerová sa v nedeľu stala vydatou pani! Áno povedala svojmu priateľovi, vplyvnému podnikateľovi Kamilovi, ktorého dieťa nosí pod srdcom. Dieťatko by malo prísť na svet asi o tri mesiace.


Svadobný obrad a hostina sa konali na zámočku v Tomášove, ktorý je obhonaný dvoma plotmi - hrubým múrom a tiež plotom s ostnatým drôtom. Nevestu a ženícha strážila asi dvadsiatka sbs-károv, ktorí mali pod starostlivým drobnohľadom nielen vchod do areálu, ale aj celý priestor. Prominentný pár si totiž prenajal na svadbu celý kaštieľ.

Kaštieľ v Tomášove je vyhľadávaným objektom pre svadby prominentov a spoločenské akcie. Luxusným priestorom nepohrdol ani producent Jozef Jopo Poláček a pred týždňom sa tu uskutočnil aj pohreb podnikateľa Marcela Grečmala.

 

Nový Čas sa na utajovaný sobáš pýtal pred pár dňami aj samotnej speváčky. „Dopočutia,“ znela jej strohá odpoveď a v sekunde zložila telefón. Jej známi však boli o čosi zhovorčivejší a prezradili nejaké detaily. „Svadbu sa snaží utajiť, no popravde, už sa nevie dočkať,“ povedal Šindlerovej blízky priateľ. V minulosti sa v jej prípade špekulovalo o svadbe aj s jej bývalým partnerom Branislavom Zahradníkom, no prišiel rozchod a tak z toho zišlo. Teraz je všetko inak a Martina konečne povie svoje áno. Zrejme však takisto ako pri svojom tehotenstve bude držať bobríka mlčania. Dobre rozbehnutú kariéru odsunula na vedľajšiu koľaj a mikrofón už o tri mesiace nahradia plienky a detský plač.

Celebritné svadby v roku 2012

1339357:article:false:false:true  Modelka a misska Edita Krešáková sa vydala pred dvoma týždňami. Za manžela si zobrala podnikateľa Jakuba Mireka. Vzali sa po dvojročnej známosti.
 1269866:article:false:false:true Do zoznamu, tých ktorí na svoj najkrajší deň v živote ešte len čakajú, sa zaradila moderátorka Miriam Kalisová s mužom roka Martinom Šmahelom. Tých čaká svadba presne o týždeň.
 1347049:article:false:false:true Paradoxom je, že so svadbou nezaháľa ani Šindlerovej exfrajer Branislav Záhradník s priateľkou Dankou. Ten by sa podľa informácií Nového Času mal stať ženáčom už v septembri.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nemecký kancelár Olaf Scholz.
NATO pritvrdilo: Jasný odkaz pre Rusko! Aliancia je pripravená brániť každý centimeter
Muž zostal zhrozený po desivom náleze na povale.
Foto
Muž vošiel na povalu a ZAMRZOL! Záber ako z hororového filmu: Čo to je?
Na mieste sú všetky záchranné zložky.
Foto
Horor v Liberci: Po údere blesku sa zranilo niekoľko ľudí, medzi nimi i deti
(ilustačné foto)
Tragická rodinná dovolenka: Anna († 13) zomrela po incidente v zábavnom parku
(ilustračné foto)
O post prezidenta na Islande bojovali 3 ženy: Voľby vyhrala podnikateľka
Clint (vľavo) na najnovšej fotke s dcérou Alison a synom Kyleom.
Foto
Legendu Hollywoodu už nespoznáte! Oslávil 94 rokov a spravil si 8 detí so 6 ženami
Mia († 19) umierala, lekár prehliadol základné príznaky: Zúfala prosba tínedžerky pred smrťou
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
Šialenec v Akrone rozpútal streľbu: Zranil 26 ľudí, mladík († 27) zomrel
(ilustračné foto).
Aktualizované
Hrozná nehoda pri Rožňave: Zranilo sa niekoľko ľudí i dieťa
(ilustračné foto)
Zápach nôh vyrieši ingrediencia z kuchyne: Stačí vám TOTO a 15 minút!
Foto
Záruba skoro skolaboval, Voráček: Nahneval ma slovenský komentátor!
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Šutaj Eštok o detailoch „lex atentátu“: Najvyšších ústavných činiteľov čakajú zmeny