Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Hra denníka Nový Čas a týždenníka Život - pravidla

Hra denníka Nový Čas a týždenníka Život  - pravidla

RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155,

Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri

Okresného súdu Bratislava I.,

oddiel: Sa, vložka č.19/B

___________________________________________________________________________________

 

PRAVIDLÁ PROPAGAČNEJ SÚŤAŽE

Hra denníka Nový Čas a týždenníka Život“

 

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže „Hra denníka Nový Čas a týždenníka Život“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú jediné a sú rovnako záväzné pre všetkých súťažiacich. Tieto pravidlá môžu byť upravené len formou písomného dodatku k tomuto dokumentu.

 

 

  1. Názov súťaže: „Hra denníka Nový Čas a týždenníka Život“

 

  1. Organizátor súťaže:

RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, IČ DPH: SK2020299424, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č.19/B (ďalej len „Organizátor“).

Organizátor je vydavateľom tlačových titulov Nový Čas, Nový Čas Víkend, Nový Čas Nedeľa, Nový Čas Krížovky, Nový Čas pre ženy, Nový Čas Bývanie, Život, Eva, Madam Eva, GEO, AUTO BILD a prevádzkovateľom internetových portálov www.cas.skwww.lesk.sk.

 

  1. Začiatok súťaže a miesto konania súťaže:

Začiatok súťaže: 14. apríla 2012. Koniec súťaže: 26. mája 2012.

Miestom konania súťaže je územie Slovenskej republiky.

 

  1. Tlačový titul určený pre súťaž:

Denník Nový Čas a týždenník Život.

 

  1. Základný princíp súťaže:

Princíp súťaže spočíva vo vystrihovaní a nalepovaní farebných očíslovaných kupónov, respektíve žolíkov na správnu hraciu kartu a zasielaní číselných kódov prostredníctvom SMS.

 

Hracia karta, ktorá slúži na nalepovanie kupónov bude vložená v denníku Nový Čas v prílohe Nový Čas Víkend 14. 4. (červená karta), 28. 4. (žltá karta), 12. 5. (zelená karta) a týždenníku Život č. 17 (červená karta), č. 19 (žltá karta) a č. 21 (zelená karta). Hracie karty sú pre každé dva hracie týždne farebne odlíšené.

 

V každom vydaní denníka Nový Čas (okrem týždenníka Nový Čas Nedeľa) bude v priebehu súťaže uverejnený očíslovaný kupón. Pre každú hraciu kartu platia len kupóny rovnakej farby (prípadne žolík). Vystrihnutý kupón je nutné nalepiť na hraciu kartu na pole označené rovnakým číslom (napr. kupón č.1 je treba nalepiť na pole označené č. 1), pričom farba kupónu musí byť rovnaká ako farba hracej karty. Prvá (červená) a tretia (zelená) hracia karta obsahuje 12 hracích polí, druhá (žltá) karta obsahuje 10 hracích polí určených na nalepovanie kupónov, eventuálne žolíkov.

V týždenníku Život (č. 17, 19 a 21) budú zároveň s vloženou kartou uverejnené 2 ks žolíkov. Žolík je univerzálny kupón a slúži k nahradeniu ktoréhokoľvek kupónu z denníka Nový Čas z akéhokoľvek týždňa. To znamená, že všetky žolíky vystrihnuté z týždenníka Život, sú platné pre všetky hracie karty a všetky hracie polia počas celej hry. Na jednu hraciu kartu možno nalepiť ľubovoľný počet žolíkov. Žolíky možno použiť aj na vyplnenie všetkých hracích polí.

 

Zaslaním každej hracej karty s vyplnenými políčkami na adresu Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., P. O. BOX 38, 828 51 Bratislava 24, sa čitateľ stáva účastníkom žrebovania o Volkswagen up! a hlavnú výhru. Do žrebovania o prvý Volkswagen up!, ktoré sa uskutoční 10. 5. budú zaradené hracie karty zaslané do 4. 5. 2012. Do žrebovania o druhý Volkswagen up!, ktoré sa uskutoční 24. 5. budú zaradené karty zaslané do 18. 5. 2012, pričom výhernou môže byť len žltá karta. Do žrebovania o tretí Volkswagen up!, ktoré sa uskutoční 7. 6., budú zaradené karty zaslané do 1. 6. 2012, pričom výhernou môže byť len zelená karta. Do žrebovania o hlavnú cenu, ktoré sa uskutoční 7. 6. budú zaradené všetky hracie karty zaslané do 1. 6. 2012.

 

Do súťaže sa čitatelia majú možnosť zapojiť aj zaslaním jedinečného číselného kódu prostredníctvom SMS správy. Každá z hracích kariet má na zadnej strane pod plochou určenou na vlepovanie kupónov (žolíkov) uvedený sedemmiestny číselný kód označený ako „ČÍSLO DO SMS“, ktorý je unikátny pre každú hraciu kartu. Zaslaním tohto kódu formou SMS, sa čitateľ stáva Účastníkom súťaže a zaraďuje sa do žrebovania o dennú výhru a do záverečného žrebovania o slovenský Volkswagen up! Každý unikátny kód je platný počas celej súťaže. Číselný kód je teda možné zasielať počas celého obdobia hry neobmedzene. Žrebovanie výhercov denných výhier bude prebiehať každý deň (okrem nedele). Žrebovanie SMS výhercu Volkswagenu up! sa bude konať 7. 6. 2012.

Organizátor si vyhradzuje právo v prípade predĺženia konania súťaže termín k vyžrebovania hlavnej výhry zmeniť.

 

  1. Podmienky účasti v súťaži:

Súťaže sa môže osobne zúčastniť fyzická osoba, pokiaľ je plnoletá, pričom za dolnú vekovú hranicu pre plnoletú osobu je stanovený osemnásty (18) rok veku, teda súťaže sa môže zúčastniť už osoba, ktorá v deň začatia súťaže dosiahla osemnásty (18) rok veku. Súťaže sa môžu zúčastniť aj osoby, ktoré nedosiahli vek osemnásť (18) rokov, a to výhradne za podmienky, že všetky právne úkony prislúchajúce účastníkovi súťaže vykoná v mene osoby, ktorá nedosiahla osemnásty (18) rok veku jej Zákonný zástupca. Vychádzajúc z charakteru súťaže, osoba mladšia ako osemnásť (18) rokov je oprávnená k všetkým úkonom vyplývajúcim zo súťaže, s výnimkou prevzatia alebo vzdania sa prevzatia výhry, prípadne iných zo súťaže vyplývajúcich právnych úkonov.

Účasťou v súťaži vyjadruje účastník svoj súhlas s pravidlami a podmienkami súťaže obsiahnutými v tomto dokumente.

 

 

  1. Zadávanie kódov:

Zasielanie kódov uverejnených na zadnej strane karty je možné výlučne formou SMS správ. Z hľadiska podmienok súťaže sa za platnú SMS správu považuje správa so správne zadaným sedemmiestnym číselným kódom zo zadnej strany hracej karty označeným ako „ČÍSLO DO SMS“. Pred samotný kód je potrebné zaradiť slovo „HRA“.

SMS správa musí mať teda takýto tvar: HRA(medzera)ČÍSLO DO SMS. SMS správa môže mať napríklad takúto podobu: HRA 1234567. Správne zadanú správu je potrebné zaslať formou SMS na štvorčíslie 6665. Maximálna cena SMS je 0,800 vrátane DPH.

 

  1. Výherca:

    1. Výherca dennej výhry

Výhercom dennej výhry sa stáva osoba, ktorá bola náhodným výberom vyžrebovaná spomedzi všetkých osôb, ktoré v predchádzajúci deň zaslali správne zadaný kód formou SMS.

 

  1. Výherca automobilu Volkswagen up!

  1. výhercom Volkswagena up! sa stáva osoba, ktorá bola vyžrebovaná spomedzi všetkých osôb, ktoré zaslali hracie karty podľa nasledovného:

 

  • žrebovanie výhercu prvého Volskswagena up! sa uskutoční 10. 5. 2012. Posledný termín pre zaslanie vyplnenej červenej karty do žrebovania je 4. 5. 2012. Výhernou môže byť len červená karta, ktorá má vyplnené všetky polia očíslovanými kupónmi, prípadne ľubovoľným počtom žolíkov;

  • žrebovanie výhercu druhého Volskswagena up! sa uskutoční 24. 5. 2012. Posledný termín pre zaslanie vyplnenej žltej karty do žrebovania je 18. 5. 2012. Výhernou môže byť len žltá karta, ktorá má vyplnené všetky polia očíslovanými kupónmi, prípadne ľubovoľným počtom žolíkov;

  • žrebovanie výhercu tretieho Volskswagena up! sa uskutoční 7. 6. 2012. Posledný termín pre zaslanie vyplnenej zelenej karty do žrebovania je 1. 6. 2012. Výhernou môže byť len zelená karta, ktorá má vyplnené všetky polia očíslovanými kupónmi, prípadne ľubovoľným počtom žolíkov.

 

Upozornenie: Každá z kariet musí mať čitateľne vyplnené osobné údaje súťažiaceho, inak sa stáva neplatnou.

 

  1. výhercom Volswagena up! sa stáva osoba, ktorá bola náhodným výberom vyžrebovaná spomedzi všetkých osôb, ktoré zaslali sedemmiestny číselný kód „ČÍSLO DO SMS“, prostredníctvom SMS podľa článku 7. Žrebovanie sa uskutoční 7. 6. 2012.

 

    1. Výherca hlavnej výhry

Výhercom hlavnej výhry sa stáva osoba, ktorá bola vyžrebovaná spomedzi všetkých osôb, ktoré zaslali vyplnené hracie karty do 1. 6. 2012. Žrebovanie hlavnej výhry sa uskutoční 7. 6. 2012.

 

Všetci výhercovia budú postupne zverejňovaní na stránke www.cas.sk/hra.

 

  1. Informovanie účastníkov súťaže o získaní výhry:

Oboznámenie účastníka súťaže o získaní výhry (denná, Volkswagen up!, hlavná výhra) prebieha telefonickým oznámením. Po vyžrebovaní výhercu kontaktuje tohto Organizátor. Organizátor si dohodne miesto a termín stretnutia s výhercom. Počas stretnutia dôjde k realizácii reportáže s výhercom, pozostávajúcej z rozhovoru a vyhotovenia potrebného množstva fotografií. Podmienkou prevzatia výhry je súhlas výhercu so zverejnením fotografie výhercu.

 

  1. Výhry:

 

  • 34 x denná výhra pre vyžrebovaných SMS súťažiacich:

Priemerná mesačná mzda1 – 786 € (slovom: sedemstoosemdesiatšesť eur)

 

  • 1 x výhra pre vyžrebovaného SMS súťažiaceho:

Volkswagen up! v komfortnej výbave move up! v hodnote 10 850 € (slovom: desaťtisícosemstopäťdesiat eur)

 

  • 3 x výhra automobilu v žrebovaní z hracích kariet:

Volkswagen up! v komfortnej výbave move up! v hodnote 10 850 € (slovom: desaťtisícosemstopäťdesiat eur)

 

  • 1 x hlavná výhra v žrebovaní z hracích kariet:

Ročný plat 2 - 9 432 € (slovom: deväťtisícštyristotridsaťdva eur) + automobil Volkswagen up! v komfortnej výbave move up! v hodnote 10 850 € (slovom: desaťtisícosemstopäťdesiat eur)

 

Všetky výhry podliehajú zdaneniu v zmysle platných právnych predpisov.

 

  1. Odovzdávanie výhier:

 

  1. Odovzdanie dennej výhry

Dennou výhrou je peňažná čiastka vo výške priemernej mesačnej mzdy, t.j. 786 € (slovom: sedemstoosemdesiatšesť eur), ktorá podlieha zdaneniu v zmysle platných právnych predpisov. Výhra bude Výhercovi uhradená prostredníctvom bankového prevodu, prípadne poštovou poukážkou. Organizátor si dohodne miesto a termín stretnutia s výhercom, najneskôr však do 21 dní odo dňa, kedy bol výherca vyžrebovaný. Počas stretnutia dôjde k overeniu totožnosti výhercu, k realizácii reportáže s výhercom, pozostávajúcej z rozhovoru a vyhotovenia potrebného množstva fotografií.

 

 

 

    1. Odovzdanie automobilu Volkswagen up!

Výhrou v štyroch žrebovaniach je osobný automobil Volkswagen up! v hodnote 10 850 € (slovom: desattisícosemstopatdesiat eur). Informovanie výhercu automobilu o získaní výhry v žrebovaní prebieha telefonickým oboznámením. Odovzdanie automobilu výhercovi sa uskutoční na mieste určenom organizátorom. Určenie termínu odovzdania výhry vychádza z dohody organizátora s výhercom. Termín však musí byť dohodnutý v lehote do siedmych (7) dní, odo dňa kedy došlo k vyžrebovaniu výhercu. Z odovzdávania uvedenej vecnej výhry organizátor zhotoví reportáž, pozostávajúcu z rozhovoru a vyhotovenia potrebného množstva fotografií. Podmienkou prevzatia výhry je súhlas výhercu so zverejním fotografie výhercu podľa čl. 15 tohto štatútu. Pokiaľ výhercu nebude možné do siedmych (7) dní od dátumu určenia výhercu kontaktovať z dôvodov na strane výhercu, bude výhra ponúknutá určenému náhradníkovi ďalšiemu v poradí podľa herného plánu. Pokiaľ sa výherca nedostaví k prevzatiu výhry v čase a mieste dohodnutom s organizátorom súťaže, stráca nárok na výhru. Výhra bude ponúknutá určenému náhradníkovi ďalšiemu v poradí podľa tohto herného plánu.

 

    1. Odovzdanie hlavnej výhry

Hlavnou výhrou je peňažná čiastka vo výške ročného platu, t.j. 9 432 € (slovom: deväťtisícštyristotridsaťdva eur) a automobil Volkswagen up! v hodnote 10 850 €. Všetky výhry podliehajú zdaneniu v zmysle platných právnych predpisov. K odovzdaniu hlavnej peňažnej výhry dôjde prevedením peňažnej čiastky na účet výhercu do dvoch (2) mesiacov po splnení podmienok súťaže a po overení kontaktných údajov výhercu.

Odovzdanie automobilu Volkswagen up! výhercovi sa uskutoční na mieste určenom organizátorom. Určenie termínu odovzdania výhry vychádza z dohody organizátora s výhercom. Termín však musí byť dohodnutý v lehote do siedmych (7) dní, odo dňa kedy došlo k vyžrebovaniu výhercu. Z odovzdávania uvedenej vecnej výhry organizátor zhotoví reportáž, pozostávajúcu z rozhovoru a vyhotovenia potrebného množstva fotografií. Podmienkou prevzatia výhry je súhlas výhercu so zverejním fotografie výhercu podľa čl. 15 tohto štatútu. Pokiaľ výhercu nebude možné do siedmych (7) dní od dátumu určenia výhercu kontaktovať z dôvodov na strane výhercu, bude výhra ponúknutá určenému náhradníkovi ďalšiemu v poradí podľa herného plánu. Pokiaľ sa výherca nedostaví k prevzatiu výhry v čase a mieste dohodnutom s organizátorom súťaže, stráca nárok na výhru. Výhra bude ponúknutá určenému náhradníkovi ďalšiemu v poradí podľa tohto herného plánu.

 

Upozornenie: Podmienkousúťaže súvisiacou s odovzdaním všetkých výhier (denná, automobily Volkswagen up!, hlavná výhra)je súhlas výhercu so zverejním mena, priezviska a v prípade stretnutia aj podoby a ostatných prejavov osobnej povahy, na účely uvedené v čl. 15. V prípade, že výherca odmietne zhotovenie reportáže a bezplatné zverejnenie v denníku Nový Čas, týždenníku Život, prípadne v ďalších printových a elektronických médiách prináležiacich organizátorovi, stráca nárok na výhru.

 

  1. Preberanie výhier za výhercu

Za výhercu môžu byť preberané výhry inou osobou len v prípade, že výhercom sa stane osoba, ktorá nedovŕšila osemnásty (18) rok veku. V takomto prípade musí byť preberajúcou osobou výhradne zákonný zástupca.

 

 

 

  1. Odovzdanie výhier náhradnému výhercovi:

    1. K odovzdaniu výhier Náhradnému výhercovi dôjde za okolností následne uvedených:

  1. odmietnutie výhry výhercom,

  2. ak výherca nespĺňa podmienky účasti v súťaži, napr. ak ide o osobu vylúčenú zo súťaže,

  3. výherca nebude v priebehu (7) dní od dátumu určenia výhercu na ním uvedenom kontaktnom telefónnom čísle zastihnuteľný,

  4. výherca nesúhlasí so zverejnením mena, priezviska,

  5. výherca odmietne vyhotovenie a uverejnenie fotografií zobrazujúcich jeho osobu,

  6. výherca odmietne poskytnúť rozhovor za účelom vyhotovenia reportáže,

  7. v prípade hlavnej výhry nebude možné dosiahnuť s výhercom dohodu o termíne prevzatia výhry, tak aby termín prevzatia výhry bol určený do 7 dní odo dňa, v ktorom došlo k vyžrebovaniu výhercu,

  8. v prípade hlavnej výhry si výherca nebude môcť výhru osobne prevziať, za okolnosti že výhercom je plnoletá osoba,

  9. v prípade hlavnej výhry si výherca, ktorou je osoba mladšia ako osemnásť (18) rokov nemôže prostredníctvom svojho zákonného zástupcu výhru prevziať.

 

    1. S prihliadnutím na možnosti uvedené v bode 13.1 organizátor ustanovuje systém žrebovania náhradných výhercov. Následne po každom vyžrebovaní výhercu, pristúpi rovnako náhodným výberom k vyžrebovaniu druhej (2) osoby a následne aj tretej (3) osoby. Druhú (2) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v prvom rade a tretiu (3) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v druhom rade.

 

    1. Vznik okolnosti uvedenej v bode 13.1 na strane výhercu, zakladá pre organizátora možnosť osloviť náhradného výhercu v prvom rade.

 

    1. Vznik okolnosti uvedenej v bode 13.1, na strane náhradného výhercu v prvom rade, zakladá pre organizátora možnosť osloviť náhradného výhercu v druhom rade.

 

    1. Ustanovenia bodu 13.4 sa použijú v prípade nevyhnutnosti osloviť vždy ďalšieho náhradného výhercu, a to v prípade že nastane situácia uvedená v bode 13.1, pričom po vyčerpaní možnosti náhradného výhercu v druhom rade môže organizátor využiť možnosť nového žrebovania zo skupiny tých istých Účastníkov súťaže.

 

  1. Vylúčenie zamestnancov Organizátora z účasti na súťaži:

Z účasti na súťaži sú vylúčení zamestnanci spoločnosti RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava a ich rodinní príslušníci v prvom rade.

 

  1. Použitie prejavov osobnej povahy a osobných údajov účastníka súťaže:

Vyžrebovaním Účastníka súťaže/Výhercu týmto udeľuje Výherca súhlas s použitím svojho mena, priezviska, podoby a ostatných prejavov osobnej povahy na reklamné a propagačné účely Organizátora, najmä však na uverejnenie svojho mena, priezviska, fotografie na účely prezentácie súťaže, ako aj prezentácie a propagácie Organizátora, na organizovanie ďalších súťaží.

Zapojením sa do súťaže dáva každý účastník Súťaže svoj bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov poskytnutých pre túto súťaž na vopred neurčenú dobu a je možné ho kedykoľvek písomne, formou doporučeného listu odvolať. Organizátor smie spracúvať tieto údaje, až kým súhlas nebude odvolaný. Účastník súťaže má vo vzťahu k jeho spracúvaným osobným údajom všetky práva stanovené najmä § 20 a nasl. zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Údaje účastníka súťaže v rozsahu meno a priezvisko,  podobu a ostatné prejavy osobnej povahy účastníka súťaže je možné bezplatne zverejniť v denníku Nový Čas, týždenníku Život prípadne v ďalších printových a elektronických médiách prináležiacich Organizátorovi, ako aj v iných médiách akéhokoľvek typu, participujúcich na projekte súťaže „Hra denníka Nový Čas a týždenníka Život“.

 

  1. Súdne vymáhanie výhier v súťaži:

Výhry v súťaži nie sú vymáhateľné súdnou cestou, ani žiadnou inou právnou cestou. V prípade, že nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení resp. nesplnení Organizátor.

 

  1. Úprava a zmena pravidiel súťaže:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá a podmienky súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel sa Organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým dôjde k vyhláseniu súťaže. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami a podmienkami súťaže a pravidlami a podmienkami súťaže uvedenými v propagačných materiáloch alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom, platí znenie týchto pravidiel a podmienok súťaže.

 

  1. Zverejnenie pravidiel súťaže:

Tieto pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/hra počnúc dňom 14. 4. 2012. Ich výmaz zo stránky sa uskutoční najneskôr do desiatich (10) dní od ukončenia súťaže. Tieto pravidlá súťaže budú tiež k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla Organizátora.

 

  1. Daňová povinnosť:

Všetky výhry v súťaži podliehajú dani z príjmov podľa príslušných predpisov právneho poriadku SR.

 

  1. Zodpovednosť za škodu:

Prípadná zodpovednosť za škodu vzniknutá v súvislosti so súťažou bude riešená podľa príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka v platnom znení. Ak v dôsledku konania alebo nekonania Účastníka súťaže vznikne Organizátorovi alebo ostatným Účastníkom súťaže, prípadne tretím osobám, akákoľvek ujma, je Účastník, ktorý ujmu spôsobil povinný v plnom rozsahu ju nahradiť.

 

 

  1. Všeobecné ustanovenie:

Propagačná spotrebiteľská súťaž je organizovaná ako propagačná súťaž v zmysle ust. § 3 ods.5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

 

V Bratislave, dňa ____________ ____________________________

Ing. Peter Mertus a

 

 

 

______________________________

Ing. Martin Mihálik,

 

v zastúpení RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s.

1Priemerná mesačná mzda v hospodárstve SR v roku 2011. Zdroj: Štatistický úrad Slovenskej republiky; http://portal.statistics.sk/showdoc.do?docid=35593

2 Vypočítaný podľa priemernej mesačnej mzdy 786 €

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

NR SR
Na Slovensku funguje okolo 160 politických strán: Pribudnú ďalšie
Anna Záborská
20. rokov v EÚ: Záborská bola pri rokovaniach, dnes má o budúcnosti jasnú predstavu: Je za zrušenie veta?
Vdova po zosnulom spevákovi († 81) mala pred pohrebom konflikt s Jakubcom.
Foto
Veľký KONFLIKT pred pohrebom Grúňa († 81): Prečo sa tam neobjavil jeho blízky priateľ? Toto je za tým
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Napätie medzi Ruskom a Ukrajinou by sa dalo krájať: Obe krajiny hlásia masívne útoky a vážne škody
Vykladanie riadu. Eva sa ako hodinová manželka stará aj o umývačku
Foto
Kysučanka Eva má originálnu prácu: Je z nej hodinová manželka! Čo všetko vám splní?
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
USA sa prehnalo 60 tornád: Extrémna sila, pozrite sa na tú katastrofu! Všetko zachytili na VIDEO
Laureáti národnej filmovej ceny Slnko v sieti za rok 2023
Foto
Odovzdávanie filmových cien Slnko v sieti: Nechýbala ani Čaputová! Jedna snímka hviezdila najviac
Patrik hovorí, že za svoj názor je šikanovaný.
FotoVáš Tip
Raperovi Rytmusovi klepli po prstoch policajti: Trest za pirátstvo na ceste!
Kmeťo kopal v zápase aj pokutový kop, ktorý premenil a potom sa vyzliekol, ale žltú kartu nedostal.
Foto
Slovenský Maradona premenil pokutový kop a potom sa vyzliekol...
(ilustračné foto)
Vlak núdzovo zastal a odrazu vyšľahli obrovské plamene: Hlásia zranených
Kráľ Karol III.
Foto
Kráľ Karol sa vzoprel rakovine: Bez TEJTO ženy by to nezvládol, nová FOTO hovorí za všetko
Hustá pena je základ, Lucia to zvládla na jednotku.
Foto
Tromfla všetkých mužov: Najlepším výčapníkom je táto kráska! Lucia vyhrala prestížnu súťaž