Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.01.2012 08:00 | Správy | Domáce správy

Slovenka v Cirque de Soleil: Cirkus jej dal lásku aj syna Lea!

Príbeh ako z romantickej rozprávky! V svetoznámom cirkuse Cirque de Soleil už roky vystupuje Slovenka Alexandra Apjarová.

Talentovaná umelkyňa predvádza pred divákmi náročné akrobatické a tanečné kúsky. V slnečnom cirkuse stretla aj lásku svojho života. S manželom Etiennom si pred oltárom povedali áno pred štyrmi rokmi. Momentálne im najväčšiu radosť robí ročný synček Leonard Alexander. Všetci traja teraz spolu cestujú po svete. Etien vystupuje v aktuálnom predstavení Saltimbanco, s ktorým už vo februári dorazia aj do Bratislavy.


Alexandra sa svojej vášni - tancu - venuje už odmalička. Keď jej už úspech na domácich pódiách nestačil, prihlásila sa do svetoznámeho Cirque de Soleil. „Na konkurze v roku 2003 som predviedla vzdušnú hodvábnu kolísku, jedno z mojich najťažších akrobatických kúskov. O dva roky neskôr som dostala angažmán v šou Delirium. A tak sa začalo moje cestovanie po svete s cirkusom,“ spomína Alexandra. Pred divákmi predvádzala nielen akrobatické a tanečné kúsky vo vzduchu, ale dokonca aj hru na bubnoch.


Vtedy ešte nemohla ani len tušiť, že vďaka cirkusu stretne muža svojho života. „Môj manžel Etienne vystupuje s cirkusom od svojich 18-ich rokov, každý sme však vystupovali v inej šou. Po zásnubách nás však nezávisle pozvali do rovnakej šou. Keď zistili, že o pár mesiacov máme svadbu a vyrozprávali sme im náš príbeh, boli šokovaní,“ tvrdí s úsmevom. Svoju lásku spečatili pred štyrmi rokmi sobášom v New Yorku. „Mali sme dve svadobné hostiny - jednu v mojom rodnom Prešove, druhú v Kanade, odkiaľ pochádza Etienne,“ dodala.


Dvojici robí momentálne najväčšiu radosť synček Leonard Alexander, ktorý vo februári oslávi 1. narodeniny. „Je veľmi dobré dieťatko, stále sa smeje. Cestuje s cirkusom prakticky od narodenia a hneď prvá cesta bola do ďalekej Austrálie,“ tvrdí šťastná mamička. Aj keď Alexandra pre materské povinnosti nevystúpi v šou Cirque de Soleil v Bratislave, diváci uvidia na pódiu aspoň jej manžela Etienna. „Vystupovala som, aj keď mal Leo šesť týždňov a do cirkusu sa vrátim hneď, ako budem môcť. Takisto budem pracovať na vlastných projektoch,“ prezradila na záver plány do budúcnosti.


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
V Nemecku došlo k zabitiu dvoch Ukrajincov: Polícia podozrieva ruského občana
Foto
Predčasné odchody: Ktoré slovenské športové hviezdy odišli priskoro?
(ilustračné foto).
Zelenskyj odsúdil najnovšie ruské útoky na Ukrajinu: Ohrozujú nimi vraj aj Európsku úniu
Stašák spomína na svojho dobrého priateľa Grúňa († 81)
Foto
Stašák spomína na svojho priateľa Grúňa († 81): Prezradil, čím spolu dostávali ľudí do kolien
Ľudia protestujú v uliciach mesta
Polícia v USA odstraňovala propalestínske tábory: Zadržala pri tom tisícky ľudí
Close up of legs of a woman
Biance infekcia zničila sexuálny život: Po tom, čo jej mal lekár povedať, nasledoval plač!
Tim Peake strávil vo vesmíre viac ako 185 dní.
Tim strávil vo vesmíre 185 dní: Šokujúce slová o mimozemšťanoch! O jednej veci je presvedčený
(ilustračné foto)
Na východe Indonézie vybuchla sopka Ibu: Chrlila oblak popola vysoký viac než tri kilometre
Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
(ilustračné foto)
Čínu zasiahlo tornádo: Katastrofa si vyžiadala si viacero obetí
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov