Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.06.2009 17:25 | Prominenti | Zahraniční prominenti

VIDEO: Charlieho anjel Farrah Fawcett († 62) odišiel do neba!

Herečka Farrah Fawcett († 62) svoj boj s rakovinou prehrala. Stihla ešte posledné pomazanie!

Americká herečka Farrah Fawcett vo veku 62 rokov prehrala boj s rakovinou konečníka. Ako na svojej internetovej stránke informoval magazín People, chorobe, s ktorou bojovala tri roky, podľahla v St. John's Heath Center v kalifornskej Santa Monica.

Bol pri nej dlhoročný partner Ryan O'Neal, priateľka Alana Stewart, priateľka a kaderníčka Mela Murphy a jej lekár Lawrence Piro. Do nemocnice sa Farrah Fawcett so zdravotnými komplikáciami vrátila len nedávno. Jej úmrtie časopisu People potvrdil O'Neal.

"Teraz je so svojou matkou, sestrou a svojím Bohom. Miloval som ju celým svojím srdcom a veľmi mi bude chýbať. V posledných chvíľach opakovane strácala vedomie. Celú noc som sa s ňou rozprával, hovoril som jej, ako veľmi ju milujem. Teraz je na lepšom mieste,“ povedal O'Neal, ktorý tento týždeň médiám prezradil, že sa s Fawcett plánujú zosobášiť. „Nebol na to čas a Farrah nebolo dobre,“ uviedol 68-ročný O'Neal, ktorý bol s Fawcett od roku 1979 a majú spolu 24-ročného syna Redmonda O'Neala.

Farrah Fawcett sa narodila 2. februára 1947 v Corpus Christi v americkom Texase. Hereckú kariéru začala v šesťdesiatych rokoch 20. storočia hosťovaním v rôznych televíznych seriáloch. V septembri 1976 sa v premiére predstavila ako Jill Munroe v seriáli Charlieho anjeli (1976). Úspešnú sériu ale po roku opustila. V roku 1985 bola za účinkovanie v televíznom filme Horiaca posteľ (1984) po prvý raz nominovaná na cenu Emmy. Druhú nomináciu jej v roku 1990 vyniesli Malé obete (1989) a tretiu získala v roku 2003 za hosťovanie v televíznom seriáli The Guardian (2001 - 2004). Na svojom konte má aj šesť nominácií na Zlatý glóbus.

„Minulý týždeň sa na chvíľu zdalo, že ju z nemocnice prepustia domov. Veci sa však zmenili," povedal zdroj pre časopis People.

VIDEO: Americká herečka Farrah Fawcettová zomrela na rakovinu.

356838

Reakcie známych ľudí na jej smrť

Ryan O'Neal (dlhoročný partner, americký herec) : "Po dlhom a odvážnom boji s rakovinou nás opustila naša milovaná Farrah. Aj keď je toto extrémne ťažký čas pre jej rodinu a priateľov, pokoj nachádzame v krásnych časoch, ktoré sme počas mnohých rokov strávili s Farrah, a vo vedomí, že jej život priniesol radosť mnohým ľuďom na svete".

Lee Majors
(bývalý manžel, americký herec) : "Bola anjelom na Zemi a teraz je anjelom naveky".

Alana Stewart (americká herečka, blízka priateľka) : "Nedá sa slovami vyjadriť, aký veľmi zármutok cítim. Tridsať rokov mi bola Farrah viac ako priateľkou. Bola mojou sestrou, a aj keď mi bude veľmi chýbať, vo svojom srdci budem vedieť, že tu vždy bude tak ako anjel na pleci každého, kto ju miloval."

Jaclyn Smith (americká herečka, kolegyňa zo seriálu Charlieho anjeli (1976)) - "Farrah mala odvahu, silu a vieru. A teraz v pokoji odpočíva s naozajstnými anjelmi".

Robert Duvall (americký herec a režisér) - "Farrah bola výnimočne talentovaná, viac ako väčšina herečiek, ktoré som videl. Vynikajúco sa s ňou pracovalo a bude nám chýbať".

Cheryl Ladd (americká herečka, kolegyňa zo seriálu Charlieho anjeli (1976)) - "Som strašne smutná z úmrtia Farrah. Bola neuveriteľne odvážna a Boh ju privíta s otvorenou náručou".

Kate Jackson
(americká herečka, kolegyňa zo seriálu Charlieho anjeli (1976)) - "Farrah mi bude chýbať každý deň. Bola to nezištná osoba, ktorá milovala svoju rodinu a priateľov celým srdcom, a bolo to veľké srdce. Farrah ukázala počas choroby úžasnú odvahu a eleganciu a bola inšpiráciou pred svoje okolie. Keď si spomeniem na Farrah, budem spomínať na jej dobrotu, jej dôvtip, a samozrejme, jej krásny úsmev. Keď si dnes spomeniete na Farrah, spomeňte si na jej úsmev, pretože presne tak chcela, aby si ju pamätali: usmiatu".

Susie Coelho (televízna osobnosť, blízka priateľka) : "Pamätám si, keď sme spolu večerali a ona povedala: 'Idem na stretnutie s Aaronom Spellingom o nejakom televíznom seriáli o troch dievčatách - detektívkach'. A na druhý deň mi povedala: 'Kate Jackson a ja budeme hrať dve z nich, a hľadajú ešte tretiu. Dohodla som ti schôdzku'. Taká bola - veľkorysá k priateľom."

Hugh Hefner (zakladateľ časopisu Playboy) : "Farrah bola jednou z ikonických krások našich čias. Jej pôvab v štýle 'dievča zo susedstva' kombinovaný s omračujúcim vzhľadom z nej spravilo hviezdu filmu, televízie a tlače. Dnešná správa o jej úmrtí ma zarmútila a moje myšlienky a modlitby smerujú k jej rodine a priateľom".

Farrah Fawcett v časoch najväčšej slávy

Farrah nahrala svoj boj s rakovinou na video

334589

 

334590

 

334591

Pozrite si fotografie Farrah Fawcett

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Pri Časiv Jare na Ukrajine sa intenzívne bojuje: Kľúčová poloha pre Rusov! Stačí len kúsok a..
Ilustračné foto
Podpísané! Turecko nakúpi od USA stíhačky F-16: Obchod za miliardy dolárov
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a americký prezident Joe Biden.
Je to čierne na bielom: Zelenskyj a Biden podpísali desaťročnú bezpečnostnú dohodu, čo sa tam píše?
Packages of narcotics in car trunk. Drug smuggling.
Obrovský úlovok belgických colníkov: Šialené, koľko kokaínu zhabali, chcú to zopakovať
Foto
Nie všetci futbalisti majú to šťastie: Tieto európske hviezdy budú na šampionáte chýbať
(ilustračné foto)
V Donbase zahynul ruský novinár: Kyjev ukazuje prstom na Ukrajinu, bol to zámer?
Ilustračné foto
Tomuto úseku sa radšej vyhnite: Pre skríženie kamiónu je neprejazdný!
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Minister Šutaj Eštok má recept na boj s nelegálnou migráciou: Toto podľa neho pomôže
Jorge Guillen a Lizette Zambrano.
Z dovolenky sa stala tragédia! Zamilovaný pár si užíval vírivku: V tom prišiel ZÁSAH
Ak chcete dať dieťa do jaslí, urobte to ešte vo februári. Jasličkový zákon bude účinný od 1. marca.
Vo Zvolene zbúrajú mestské detské jasle: Kde sa budú nachádzať nové priestory?
Ilustračné foto
Europol hlási úspech! Klepli po prstoch drogovému kartelu: Pozrite sa, čo majú za ušami
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie: Venovali sa i krajinnému plánovaniu