Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.05.2021 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Zabalí to ešte pred finále? Belohorcová dosiahla v Tvojej tvári, čo sa iným nikdy nepodarí

Zuzana Belohorcová (45) si v ďalšom kole šouTvoja tvár znie povedome zaspievala so svojou dcérkou Salmou (11). Tento nápad pochádza z jej hlavy a keď ho predostrela režisérovi, bol nadšený. Malá speváčka vraj vôbec nemala trému a na javisku sa cítila, akoby na ňom stála odjakživa.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

„Keď mi ruleta pridelila duet od Pitbulla a Christiny Aguilery, povedala som si, že by bolo skvelé, keby si so mnou zaspievala Salminka. Keď som to povedala režisérovi Pepemu Majeskému, bol z toho bol nadšený. Vraj vždy túžil po tom, aby si účinkujúci zaspievali so svojimi rodinnými príslušníkmi, ale nikdy k tomu nedošlo. Málokto má muzikálne dieťa alebo iného člena rodiny. Salminka vie krásne spievať, chodila na hip hop, balet, gymnastiku, hrala na bubny a je veľmi muzikálna,“ hovorí o dcérke hrdá Zuzana.

Mama je vraj bombová

Blondínka hneď volala dcére do španielskej Marbelly, kde rodina žije. „Bola z toho úplne nadšená, ale, samozrejme, trošku sa obávala, či vystúpenie zvládne, aká to bude pesnička, to bolo pre ňu dôležité. Povedala som jej, že bude určite úžasná, pretože je pre mňa hviezda. Veľmi som sa tešila, že konečne uvidím po dlhom čase aspoň jedno svoje dieťa.“ Zuzana totiž so svojou rodinou nebola už dlhý čas.

 

„Keď mi maminka zavolala, bola som prekvapená, že chce so mnou spievať v šou, ale veľmi som sa tešila, že mi dala takú šancu. Povedala som si wow, Christina Aguilera, to bude super! Mám ju veľmi rada, má superské pesničky, ktoré veľmi dobre poznám a obľúbila som si najmä tú, ktorú sme spievali spolu,“ hovorí talentovaná Salma, ktorá na Slovensko priletela so Zuzaninými rodičmi.

Naspäť odlietala s tetou Mirkou, ktorá išla pomôcť do Španielska Zuzaninmu manželovi Vlastovi s domácnosťou. Medzitým si však mama a dcéra užili v Bratislave spoločný čas. „Čakali nás hlasové tréningy s Jankou Bugalovou, ktorá ju pochválila, že je veľmi muzikálna, Miňo nás učil choreografiu, potom nasledovali generálky. Pre Salminku to bolo celkom náročné, pretože prvýkrát stála na veľkom pódiu. Musím povedať, že to zvládla na jednotku, som na ňu pyšná. V tomto programe je to pre mňa najviac, čo som si mohla priať. Nemusím ani postúpiť do finále, najdôležitejšie je, že som si mohla zaspievať s mojou milovanou dcérkou. Bude to pre nás krásna spomienka."

Salma vraj vôbec nemala trému. „Iba trošku som sa bála, ale povedala som si, že to dám a musí to byť super. S maminkou sa mi spievalo skvele, bola bombová, veľmi ju ľúbim. Keď budem veľká, chcela by som byť asi speváčka,“ priznáva Salma, ktorú vraj pochválili všetci porotcovia a, samozrejme, aj mama, ktorá je na ňu hrdá. Spoločný výkon vraj pošlú aj spevákovi Pittbulovi, s ktorým sa Zuzana pozná. „Nahrali sme mu aj videopozdrav už zamaskované, tak uvidíme, aká bude jeho reakcia.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Čínu zasiahlo tornádo: Katastrofa si vyžiadala si viacero obetí
Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte
Slovenská pošta avizuje zmeny v zasielaní poštových zásielok do krajín mimo EÚ.
FotoVáš Tip
Slovenská pošta vydáva známku Europa 2024: Fauna a flóra tatranských plies! Aha, takto vyzerá
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov
Občianski aktivisti bojujú za to, aby sa situácia prešetrila a vyriešila.
Foto
Dovolenkový raj Slovákov má problém! Obľúbená pláž je KONTAMINOVANÁ azbestom: Radšej si to rozmyslite
Pár rovnakého pohlavia drží dúhovú vlajku (ilustračná fotografia).
Irak si schválil prísny zákon: Za toto v krajine hrozí 15 rokov väzenia!
Detailné 3D snímky vraku Titanicu.
V Británii vydražili cennosť z Titanicu: Neuveríte, koľko stála nového majiteľa!
Váš horoskop od veštkyne a liečiteľky ZANY.
HOROSKOP prezradí, čo vás čaká: Problémy vo vzťahu i práci, veľké ZMENY, či lepší život? Na toto sa pripravte
Ilustračné foto
Žena († 50) tragicky zahynula pred očami manžela: Vtisne vám slzy do očí, čomu obetovala život
aerophobias concept. plane shakes during turbulence flying air hole. Blur image commercial plane moving fast downwards. Fear of flying. collapse slump, depression, downfall, debacle, subsidence, trip.
Foto
POSLEDNÉ zábery z lietadla pred katastrofou: Vpálilo do sopky, nikto neprežil! Detaily dodnes naháňajú hrôzu
Sexi farmárka Ella Burnett.
Foto
Od tejto sexi farmárky nebudete schopní odtrhnúť oči! V PODPRSENKE pri kravách? To musíte vidieť