Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.04.2021 05:30 | Správy | Krimi | Domáce krimi
Foto

Jozefa takmer zabil zbabelý chrapúň: Chcem ťa poprosiť o jedno, vyzýva ho dokaličený muž

Prihlási sa vinník? Jozef (21) z Levíc mal pred veľkonočnými sviatkami cestou do práce škaredú nehodu. Pred otca dvojmesačného Jakubka sa v ľavotočivej zákrute vynorili tri autá v protismere. Všetkým sa úspešne vyhol, no pred posledným musel vybočiť ešte viac na krajnicu, kde dostal šmyk a vpálil do traktora.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami. Vodič, ktorý nehodu zavinil, z miesta činu ušiel.

Mala to byť posledná zmena pred veľkonočnými sviatkami. Jozef (21) išiel skoro ráno do práce v Nitre. Jazdu mu spríjemňovali myšlienky na predĺžený víkend s dvojmesačným synčekom Jakubkom a jeho láskou Kristínou (22). Plány mu však prekazila hrozivá nehoda s niekoľkotonovým traktorom, za ktorú nemohol, čo potvrdila aj polícia. Tvrdý náraz prežil len so šťastím.

„Vo štvrtok 1. apríla o 5.30 ráno som sa druhýkrát narodil. Mal som autonehodu medzi Lapášom a Nitrou. Tešil som sa do práce, keďže to bol posledný deň v týždni. Nemohol som sa dočkať predĺženého víkendu s priateľkou a dvojmesačným synčekom,“ zaspomínal na deň, keď takmer prišiel o život. „Prešiel som popod diaľničný most a prechádzal som ľavotočivú zákrutu. Oproti išiel traktor, ktorý obiehali 3 osobné autá cez plnú čiaru! Mal som smrť v očiach. Zareagoval som šliapnutím na brzdu a strhol auto na krajnicu,“ opísal inštinktívny manéver.

 

Takmer mu to vyšlo. Prvé a druhé auto prešlo. No vodič tretieho auta to zaklincoval. „Musel som sa vyhnúť čelnej zrážke, a tak som to stiahol ešte viac ku krajnici. Podarilo sa mi vyhnúť čelnej zrážke, no na kraji cesty som dostal šmyk a predkom som to napálil do kolesa traktora,“ spresnil dramatické udalosti.

Vinník ani nezastavil

Tretí šofér, ktorý na plnej čiare v zákrute predbiehal traktor a zavinil Jozefovu nehodu, ani nezastavil. „Nemal si ani toľko slušnosti v sebe, aby si zastavil, a radšej si zbabelo ušiel! Vidieť si to musel, keďže sa to stalo hneď v blízkosti teba a bola to rana... Chcem ťa poprosiť o jedno, ak toto náhodou čítaš. Uvedom si, že som to nemusel sťahovať na kraj, mohol som ísť vo svojom pruhu, mohli sme sa čelným nárazom trafiť a nemuseli sme tu byť obaja! Tak maj toľko slušnosti v sebe a prihlás sa,“ vyzýva Jozef zbabelého vodiča, ktorý nehodu zavinil.

Otvoriť galériu

Muži zákona však už prípad intenzívne vyšetrujú, a zdá sa, že sú na dobrej stope. „Máme kamerové záznamy. K dopravnej nehode došlo tak, že vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle Škoda Octavia po ceste I/51 179 km v smere na Nitru reagoval na oproti prechádzajúce vozidlá tak, že sa stiahol na pravú stranu, pričom dostal šmyk zišiel a čelne sa zrazil s protiidúcim traktorom Jonh Deere. Prípad je v štádiu objasňovania,“ potvrdila Viktória Borloková, policajná hovorkyňa v Nitre.

Otec malého Kubka čaká na ďalšiu operáciu. „Mám tržné poranenie sleziny, zlomenú kľúčnu kosť, pomliaždenie hrudníka, poranenia ruky a vytrhnutý kolenný kĺb. To mi budú operovať,“ uzavrel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Michaela Farkašová, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Útok Číny?! Desivé, čo sa malo stať v Juhočínskom mori: To neznie dobre
(ilustračné foto)
Veľké nešťastie na svahu! Zrazili sa dvaja lyžiari, český občan († 66) neprežil
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Vážna nehoda pod Tatrami: Zrazili sa tam 3 vozidlá! Cesta je uzavretá, zasahovali hasiči
Foto
Vlhová sa s mamou TAKTO vyšantila v kuchyni: Momentálne jem všetko, čo vidím!
Jerguš dostal už dve pracovné ponuky v súvislosti s dronmi
Foto
V škole v Prešove otvorili unikátny predmet: Žiakom sa pracovné ponuky len tak hrnú! Aha, čo ich učia
(ilustračné foto).
Krvavý incident v krajine: Hlásia niekoľko obetí! Znepokojivé, kde ozbrojenec útočil
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Dopravné komplikácie v Bratislave: Na TOMTO mieste na cestu vyteká... Dávajte si pozor!
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil do niekoľkometrovej rokliny: Zahynulo najmenej 25 ľudí! Mrazivé detaily nehody
Ilustračné foto
Brutalita v Bratislave: V centre sa strhla drsná bitka! Zásah polície a prevoz do nemocnice
Ilustračné foto.
ZLÉ správy na leto: V TÝCHTO obľúbených destináciách vás dovolenka vyjde drahšie!
Ilustračné foto
Smrteľná prestrelka polície: Napätá situácia trvala niekoľko hodín! Hlásia obete
Braňo Mojsej sa v štúdiu rozprával s renomovanou psychiatričkou Teréziou Rosenbergerovou.
Detská psychiatrička v relácii Braňa Mojseja: Deti dnes nevedia riešiť problémy, preto sa toľko z nich zabíja