Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.03.2021 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Sobáš Adama a Veroniky zo šou Svadba na prvý pohľad plný vášne: Má ich láska šancu prežiť?!

Na televíznych obrazovkách odštartovala markizácka šou Svadba na prvý pohľad, ktorá spojila už nejedno láskychtivé srdce.

Po Michalovi(38) a Diane (30) prišli na rad Adam (25) s Veronikou (29), ktorí do toho vhupli rovno po hlave.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Mladomanželia totiž nebudú zo seba vedieť odtrhnúť oči a za množstvo chémie medzi nimi by sa nemuselo hanbiť žiadne laboratórium. Rýchle vzplanutia však prišli v tejto šou už viackrát, ale keďže šou aj osud bývajú vrtkavé, je otázne, či to práve tomuto zaláskovanému páru vydrží aj po vypnutí kamier. Štatistika svadobnej parády totiž nie je až tak lichotivá.

Mladý Trnavčan Adam išiel do šou stoj čo stoj napriek tomu, že jeho rodina s týmto rozhodnutím rozhodne nesúhlasila. Svoj postoj však určite neoľutoval, pretože pred oltárom zostane po príchode nevesty Veroniky priam obarený. Jej krása mu vyrazí dych a mladý ženích sa svojou náklonnosťou k neveste od Trenčína vôbec nebude tajiť.

 

„Má krásne vlasy, oči, úsmev, veľmi sa mi páči,“ prizná bez okolkov. Vášne však nebudú sršať len z mladého športovca, ale motýliky v bruchu bude mať rozhodne aj nevesta Veronika, ktorá bude môcť na budúcom manželovi oči nechať. Zatiaľ čo pri predchádzajúcom páre bola prvá manželská pusa rozpačitá, títo dvaja to zoberú hneď zhurta.

A nezostane len pri tom. Mimo očí rodiny a známych sa totiž hneď vyznajú zo svojich pocitov a pre dlhé bozky rozhodne nepôjdu ďaleko. Nejeden divák tak nadobudne pocit, že títo dvaja sú si od prvého momentu súdení. A veľké nádeje do tejto dvojice vkladajú aj samotní odborníci, ktorí ich dali dokopy.


Mali pre neho inú

Odborníci pripravili pre Adama najskôr nevestu Simonettu, avšak po tom, čo zakročila vedkyňa, sa ukázalo, že títo dvaja majú malú šancu, aby si „zavoňali“. „K Adamovi navrhujem inú, biologicky kompatibilnejšiu partnerku Veroniku. Krásna, mladá, príťažlivá žena, ktorá typovo spĺňa predstavy ideálnej partnerky pre Adama,“ povedala jedna z odborníčok.

Trnavčan mal tak s Veronikou vysokú mieru všeobecnej kompatibility a rozhodne medzi nimi mali byť sexuálny náboj a biologické sily. A na oboch to bude rozhodne badať od prvej sekundy, čo sa uvidia. Pri viacerých pároch boli však vedecké parametre rovnako dobré, ale napriek tomu to osud predsa len zariadil inak.

Žiadny z párov spolu po šou nezostal, mnohí sú však stále priatelia a, bohužiaľ, našli sa aj takí, ktorí si už nevedia prísť ani na meno. Pri Adamovi a Veronike to však zatiaľ vyzerá viac ako dobre. Prvá manželská noc zrejme rovnako dopadne nad očakávania, keďže sa dvojica zobudí dobre naladená v jednej posteli. Či však aj po svadobnej ceste a spoločnom bývaní budú na sebe stále tak zavesení a zaláskovaní, sa ukáže. Každú lásku totiž vždy preverí až čas.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?