Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

7 tipov, ako „prezliecť“ extra izbu v byte

Rok 2020 predefinoval náš pohľad na obytný priestor a znovu oživil záujem o trend zvaný „flex room“. Vyčleniť si v domácnosti izbu s flexibilnými možnosťami využitia znamená nájsť si kreatívny projekt, ktorý vás nikdy neprestane baviť. Odviažte sa pri „prezliekaní“ extra miestnosti v byte!

Štýlový zvonku aj zvnútra

Poznáte Gansberg Koliba? Už neprehliadnuteľný exteriér zasadený v svahovitom teréne prestížnej bratislavskej lokality dáva tušiť, že interiéry budú oplývať priestrannosťou a prémiovým štandardom. Návšteva či bezkontaktná 3D prehliadka vzorového bytu tento dojem potvrdzuje. Veľkometrážne štvorizbové byty dokončeného a obývaného Gansbergu zvádzajú majiteľov k nápaditým ideám, ako sa nanovo a vždy inak hrať s priestorom. Tak prečo to neskúsiť!

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Izba s charakterom

Vdýchnite solídnej remeselnej kvalite kus vašej osobnosti a vytvorte si doma vlastnú „flex room“, miestnosť, ktorá bude verne reflektovať váš životný štýl, vkus či záľuby. Hosťovská izba alebo provizórne zariadená domáca kancelária sú dobrým začiatkom pre realizovanie vašich dizajnérskych ambícií, ale prečo ostať len pri klasike, keď sa núka toľko rôznych variácií pre využitie extra miestnosti v byte? Tu je 7 tipov, ktorými sa môžete inšpirovať.

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Knižnica

Obklopiť sa tlačenými knihami má v ére e-čítania pridanú nostalgickú hodnotu a vám umožní nájsť dôstojnejšie miesto pre všetky obľúbené literárne zväzky než police v obývačke. Veľký prínos má domáca knižnica pre najmenších členov rodiny. Podľa výskumov sú deti, ktoré vyrastali v obklopení aspoň 80 kníh, v dospelosti akademicky úspešnejšie a dokonca zručnejšie v matematických úlohách.

Privátna galéria

Srdcu blízke suveníry z ciest po svete, zberateľské objekty, zdedené artefakty či vzácne originály od umeleckých velikánov... Toto všetko si zaslúži samostatnú miestnosť, kde dômyselným systémom bodového osvetlenia zacielite pozornosť hosťa vždy na to správne miesto, čím maximalizujete efektné vyznenie toho-ktorého exponátu.

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Fit zóna

Vďaka vysokej kvalite stavby Gansbergu a pokojnej lokalite plnej zelene si ticho užijete v celom byte, no aj tak stojí za zváženie zriadenie domácej fit zóny, uzavretého priestoru s minimom nábytku a voľnou plochou pre praktizovanie jogy, meditačných cvičení či digitálneho detoxu.

Umelecké štúdio

Ak maliarsky stojan, mixážny pult alebo šijací stroj nepostavíte len tak „do rohu“, ale na prominentné miesto v priestore vyhradenom pre sebarealizáciu, zmení sa tým aj váš prístup k tvorbe a hobby naberie väčšiu váhu. Tam, kde môže kreatívna energia voľne prúdiť, sa aj múzy združujú častejšie.

Domáce kino

Niektoré snímky si vyslovene žiadajú plátno namiesto obrazovky a nerušivé prostredie na premietanie. Pri dnešných možnostiach audiovizuálnych technológií ľahko vytvoríte kino-efekt aj v súkromí. So samostatnou miestnosťou pre domáce kino môžete usporadúvať tematické kinematografické večery, a to bez nežiaducej pukancovej zvukovej stopy z vedľajšieho sedadla.

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Zimná záhrada

Zelená inšpirácia nezosivie, preto je aj Gansberg Koliba plný prírody. Je všade – v použitých materiáloch, vo výhľadoch i v okolitom areáli, a ak sa vám stále máli, môžete popri dvoch balkónoch nechať „rozkvitnúť“ aj celú jednu miestnosť v byte. Vnútorné zimné záhrady ponúkajú celú plejádu realizačných riešení od praktických po dekoračné. Čo tak prepojiť oboje a zasadiť si živú stenu?

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Druhý šatník

K prémiovému bývaniu patrí tiež walk-in šatník. V Gansbergu, prirodzene, nemôže chýbať ani ten. Ale čo ak vaša vášeň pre módu prerastie jeho rozmery? Hlavne sa nenechajte limitovať, keď nemusíte. Prídavný walk-in šatník vnesie ešte väčší prehľad do kolekcií topánok, kabeliek, luxusných hodiniek či vintážových kúskov, a lepšia organizácia vecí vám pomôže udržiavať si vycibrený imidž.

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Bývajte s bonusom 30 000 eur

Ak je pre vás kvalita bývania rovnako dôležitá ako variabilita priestoru, ste na správnej adrese. Adrese úspešných. Pozrite si posledné voľné byty na www.gansberg.sk a kontaktujte predajcu pre uplatnenie individuálneho bonusu až do výšky 30 000 eur.

Otvoriť galériu
Zdroj: Gansberg Koliba

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Matúš je otcom rozkošnej dcérky Ney.
Foto
Kolárovský exkluzívne: PRVÁ spoveď po prepustení z liečebne! O drsnom režime aj malej dcérke
Mária prvýkrát za 15 rokov takmer koncert neodohrala.
Foto
Mária Čírová to povedala na rovinu: Už ma nebaví ľudí TOMUTO učiť, nech mi pokojne závidia!
Veľké priehľadné okno ponúka skvelý výhľad.
Foto
Zábava a sobáše na dne mora?! Z tejto futuristickej ponorky odpadnete: FOTO musíte vidieť
Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!
(ilustračné foto).
Podlo oklamal známu influencerku a potom ju pripravila o život: Čo za tým bolo?
Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta