Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.02.2021 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dangl po vyhadzove zo šou Tvoja tvár: Útek do Ameriky! Dano povedal viac, ako chcel

Tutlal to do posledného momentu! Scenárista Dano Dangl (46) bol päť sérií porotcom obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome. Tvorcovia sa však rozhodli, že relácia potrebuje refresh a zmenu stráží za porotcovským pultíkom. S ostrieľaným Danom už nerátali a v programe si viac neškrtne.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

On však doma neplakal do vankúša, Novému Času totiž prezradil, že ho onedlho čaká cesta do Ameriky. A rozhodne nepôjde o dovolenku, ale o poriadnu zmenu v jeho živote, ktorá ho môže odviať zo Slovenska na veľmi dlhú dobu.

Dangl si ťažkú hlavu zo stopky v Tvojej tvári nerobí. „Beriem to v pohode. Veci sa nejako vyvíjajú v časopriestore, je to v poriadku, že sa to vynovuje a apdejtuje. Bolo by to inak stále rovnaké,“ priznal nedávno Novému Času niekdajší porotca zábavnej šou, ktorého vyškrtli aj s kolegyňou Zuzanou Fialovou. „Je to veľmi super partia ľudí, od režiséra cez celý tím. Tá robota bola príjemná, samozrejme, ale je to úplne normálne. Vôbec žiadna zášť ani nič. Je to super a teší ma, že si to pozriem v telke,“ dodal Dangl.

Len málokto však tušil, aké pikle kuje prostoreký Dano. „Ja idem aj tak na stáž do Ameriky, na takú filmovú. Toto je jeden z dôvodov, prečo tam nemôžem byť. Fyzicky to nebolo možné,“ preriekol sa Dano. A svoje slová v tom momente oľutoval a chcel z následných odpovedí na otázky vycúvať, no nepodarilo sa mu to. „Je to taká filmová záležitosť, ktorú riešime interne u nás a tým pádom viac-menej budem musieť na nejakú dobu odísť. Je to do budúcna, kedy investujem do nejakých vecí. Zjednoduším to veľmi. Sú to skôr nejaké kontakty do budúcnosti,“ vysvetlil veľmi tajomne scenárista a viac už držal svojho bobríka mlčanlivosti.

 

„Nechcem o tom hovoriť. Nechcem to rozpitvávať. Preriekol som sa. Sú to obchodné veci a nie je to úplne fér voči partnerom. Nie je to iba o mne,“ povedal Dano a zasmial sa: „Poviem vám o tom, až keď sa vrátim.“ Je teda možné, že tvár, ktorá stojí za mnohými projektami na slovenských obrazovkách, môže byť onedlho predstavená a známa aj na americkom kontinente. Či sa tam Danovi nakoniec podarí preraziť, tak zrejme uvidíme čoskoro.

O prácu núdzu nemá

Je však isté, že v najbližšom období odletí za veľkú mláku a nepôjde o leňošenie, ale o nové kšefty. Na ako dlho vycestuje, však povedať nevedel. Nateraz zostáva záhadou aj to, či so scenáristom vycestuje aj jeho milovaná rodina. Dano je totiž trojnásobný otec a s krásnou manželkou Beátou má syna Olivera a dcérky Laru a Siennu. Napriek všadeprítomnej pandémii je, ako sa zdá, Dangl aktívny a o prácu núdzu nemá.

„Niektoré veci sa pauzli, niektoré veci, naopak, nabrali na rýchlejšom tempe. Niektoré veci sa urýchlili, lebo bol čas sa skoncentrovať na ne práve kvôli korone. Napríklad 2na1 sme museli v tej prvej vlne pauznúť, potom sme to reštartli. Druhú sériu sme tiež museli pauznúť, lebo ja som bol chorý. Bohužiaľ sa musíme vždy nejako prispôsobiť tomu, čo aktuálne je,“ prezradil Dangl a na záver iba dodal: „Chystáme aj iné veci, záležitosti nové, na ktoré by nebol čas, keby korony nebolo.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!
Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov!
Kvôli takým teplotám ani z domu nevyjdete! V krajine padol nový rekord po vyše 50 rokoch
William a Kate sa brali 29. apríla 2011.
Foto
Williamovi a Kate krásne výročie nezničí ani boj s rakovinou: Romantická FOTO, ktorá vás chytí za srdce!
Primátor Matúš Vallo trvá na tom, že nové pracovné miesta priniesli skvalitnenie mestských služieb.
Kedy sa bude stavať električková trať pred SND? Toto je odhadovaný dátum
(ilustračné foto)
Ukrajincov († 23), († 36) mal dobodať ruský občan: Kyjev prináša nové správy o ich pôsobení
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina zápasí s časom: Zelenskyj vie, ako Rusko využíva situáciu! Meškanie USA spôsobilo vážne následky