Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.02.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Dlhý čas oplakával verejne svoju mŕtvu manželku: Po rokoch vyplávala na povrch ohavná pravda

Manžel nebohej ženy ronil za svojou mŕtvou polovičkou doslova krokodílie slzy. Na verejnosti ju oplakával, no v skutočnosti bol práve on jej skutočným vrahom.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ako informuje portál Mirror, 29-ročná Alexia Daval si išla jedného dňa ráno zabehať, ale domov sa už nevrátila. Jej zmiznutie nahlásil s obrovským znepokojením Alexiin manžel, ktorý ihneď na to vyvolal zbesilé pátranie po jeho milovanej žene. Dokonca ju mal ísť hľadať po trase, ktorou sa vybrala, no neúspešne. Keďže v oblasti, kde obaja žili, bolo len 5-tisíc obyvateľov, jej zmiznutie vyvolalo obrovský rozruch. Všetci dúfali v to, že sa nájde živá a zdravá, no dva dni po nahlásení našla polícia pod konármi a lístím čiastočne popálené telo Alexie v miestnych lesoch ďaleko od jej obvyklej trasy, kde zvykla behávať.

Zistilo sa, že bola zbitá a uškrtená na smrť a keďže práve vtedy bolo známych množstvo prípadov zabitia oportunistickými útočníkmi, polícia to pripisovala podobnej nešťastnej udalosti. Jej vražda šokovala mnohých obyvateľov vidieka na východe Francúzska, ktorí sa začali báť o svoje životy a zostávali odvtedy väčšinu času v bezpečí domova, aby na nich nikto podobným spôsobom nezaútočil. Na uctenie si Alexie vysielala celoštátna televízia dokonca vyjadrenia jej matky Isabelle Fouillot a otca menom Jean-Pierre Fouillot, ku ktorým sa s uplakaným výrazom pripojil aj manžel zavraždenej. "Bola mojou najväčšou podporovateľkou, mojím kyslíkom," vzlykal do televízie, čím u všetkých ľudí vyvolal veľký súcit.

Najbližšia rodina zosnulej Alexie považovala Jonathanna za dokonalého zaťa, takže ho nikdy ani len trochu neupodozrievali. Napriek tomu, že ju videl ako poslednú nažive, nič nenasvedčovalo tomu, že by sa akýmkoľvek spôsobom podieľal na jej smrti. Pri vypočúvaní Jonathanna si však polícia všimla škrabance a stopy po uhryznutí na jeho rukách. Neskôr sa priznal, že tesne pred zmiznutím jeho manželky sa s ňou pohádal v súvislosti s tým, že sa pokúšali dlhšie o dieťa a nedarilo sa im. Pripustil, že niekedy ich nezhody vygradujú do fyzického útoku, ale zaprisahal sa, že jej v ten deň neublížil.

Polícia si týmto jeho tvrdením nebola istá, preto Jonathanna sledovala a nahromadila množstvo dôkazov, ktoré svedčili proti nemu, až sa nakoniec tri mesiace po vražde vlastnej manželky k ohavnému činu priznal. Jonathann mal buchnúť Alexiu po hádke o betónový múr, niekoľkokrát ju udrieť rukou a napokon uškrtiť. Z telefonických správ sa zistilo, že Alexia mu dávala za vinu, že nemôžu mať deti a Jonathann sa kvôli tomu cítil ponížený, preto sa ju rozhodol navždy umlčať. Aby skryl dôkazy po tom, čo spáchal, rozhodol sa telo svojej manželky podpáliť. Za vraždu Alexie bol odsúdený na 25 rokov väzenia.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku