Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.02.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Nezlomná Parišková očarila divákov: Nový účes, moderátorka po 5 mesiacoch zhodila parochňu

Obľúbená tvár jojkárskeho spravodajstva Aneta Parišková (47) od apríla minulého roka zvádzala tvrdý boj s rakovinou.

Po tom, ako jej diagnostikovali Non-Hodgkinov lymfóm, začala sa pre ňu neopísateľná tortúra. Blondínka, ktorá vychováva troch synov, sa však nezložila a začala bojovať. Po dlhých piatich mesiacoch nesmierne náročných chemoterapií sa teraz vracia plná sily a s výzorom, ktorým očarila televíznych divákov. Anete totiž narástli nové vlasy, preto nadobro zhodila parochňu a prezentovala sa krásnym, sviežim účesom.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Parišková je žena, ktorá sa nikdy nevzdáva. Aj keď mala na tvári vždy len úsmev a pre každého vľúdne slovo, sama v živote prežila veľa bolestných rán, z ktorých však vždy vyšla ako víťazka. Inak tomu nie je ani teraz, keď už od minulého roka bojovala s rakovinou, ktorá sa objavila úplne nečakane pod jej hrudnou kosťou. A to potom, čo našla konečne šťastie po boku manžela Mirka, s ktorým spoločne vychováva jej troch synov - Daniela, Gabriela a Nathana.

Parišková musela podstúpiť sériu chemoterapií, ktoré ju nesmierne vyčerpávali a ako priznala v minulosti, boli dni zlé a horšie. Zdá sa však, že moderátorka je z najhoršieho vonku, o čom svedčí aj jej úsmev z televíznej obrazovky, kde sa objavila s úplne novým imidžom. Aneta totiž nadobro odstavila svoje dve parochne, ktoré boli jej spoločníčkami počas náročných dní, keď prišla o vlasy. Za moderátorský stôl sa totiž posadila už so svojím krátkym zostrihom, ktorý jej veľmi pristane.

 

„Päť mesiacov po chemoterapii je už možné vytvoriť mi na hlave nejaký účes. A tak budem prvýkrát vysielať bez parochne,“ priznala moderátorka, ktorej príbeh sa v mnohom prelína s jej jojkárskou kolegyňou Adrianou Kmotríkovou. Aj ona sa pomerne skoro po liečbe rakoviny objavila v spravodajstve, s podobne krátkym účesom ako Aneta. Na šarme im to však rozhodne neubralo.

Myslí na druhých

Parišková má za sebou náročnú liečbu, pri ktorej jej boli najväčšou oporou práve manžel a synovia, ktorí jej vnášajú slnko aj do zamračených dní. Podporovali ju celý čas a aj vďaka nim mala moderátorka silu bojovať. A túto silu chce teraz dodať iným ľuďom, ktorí bojujú s rakovinou. Nielen milým slovom, ale Aneta sa rozhodla svoje dve parochne niekomu venovať. „Moje ‚náhradné vlasy‘ rada darujem niektorej spolubojovníčke, ktorá ich teraz potrebuje,“ prezradila Parišková, ktorá ich už zrejme potrebovať nebude.

Otvoriť galériu
Parišková ďakuje za všetko svojmu lekárovi.
Zdroj: Instagram/Aneta Paríšková

Aj naďalej však zostáva pod dohľadom lekárov, ktorým je blondínka nesmierne vďačná. „Ďakujem všetkým zdravotníkom, ktorí sa o nás onkologických pacientov obetavo starajú aj v týchto ťažkých časoch. Môj anjel strážny, ktorý mi predpísal liečbu a neustále sleduje môj zdravotný stav, je doc. MUDr. Ľuboš Drgoňa, CSc.,“ dodala moderátorka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Novela robí v systéme povolení akúsi hrubú čiernu čiaru
Novela stavebného zákona umožňuje amnestiu: Chcete zlegalizovať čiernu stavbu? Návod ako na to