Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.02.2021 17:02 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Posadnutosť trojnásobnej mamy Disney rozprávkami nepozná hranice: Šialené, čo všetko už bola ochotná urobiť!

Mnoho detí sa oblieka ako Disney postavičky a túžia po hračkách s ich podobizňou. Ale pre trojnásobnú mamu Alice je vášeň pre Disney svet oveľa viac ako len detinská zábava. Je to jej životný štýl!

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, keď bola Alice Payne v roku 2019 tehotná so svojím tretím dieťatkom, spolu s manželom Austinom (27) sa presťahovali z Južnej Karolíny na Floridu. Dôvod bol jednoduchý, Alice túžila byť čo najbližšie k Disneyworldu. „Ľudia mi hovorili, že sme šialení, ale mne to bolo úplne jedno. Milujem všetko, čo sa týka Disneylandu. Milujem to kúzlo. Kedykoľvek by som si sadla pred hrad a kochala sa, najmä ak mám zlý deň. A vidieť to očami mojich detí je naozaj sladké a aj preto sme sa presťahovali,“ vysvetľuje Alice.

@aliceclarkpayne

From SAHM to SADM ✨ ##disneymom ##disneyworld

♬ Tasty Carrots by Shou - goalsounds

Predtým, ako sa presťahovali k jej srdcu blízkemu miestu, rodina každý víkend vstávala o piatej ráno a strávila 18-hodín v aute len preto, aby Alice mohla vidieť Disneyland. Avšak s dieťatkom na ceste Alice vedela, že chce zapustiť korene v blízkosti najkúzelnejšieho miesta na svete. „Jeden z mojich najobľúbenejších citátov Šípkovej Ruženky je: Ak snívate o niečom viac ako raz, určite sa to splní. A to je vlastne niečo, čo mi pomáhalo. Naši priatelia a rodina nás podporili. Chýbajú nám a očividne aj my chýbame im, ale oni tiež milujú Disney, takže to chápu,“ dodala Alice.

 

Jej posadnutosť Disney svetom začala v 90. rokoch, keď bola so svojimi troma sestrami ešte malá. „Kanál Disney Channel a filmy o princeznách sme mali pustené v pozadí stále. Pozerali sme ich každý deň. Nemala som obľúbenú princeznú, zbožňovala som ich všetky,“ opisuje svoje pocity mama troch detí. Dokonca aj svadobnú cestu v roku 2015 strávili čerství manželia Alice a Austin v Disneyworlde. „Počas našej svadobnej cesty sme sa chceli stať deťmi. Chceli sme sa stretnúť so všetkými postavičkami a vychutnať si atrakcie. Bolo to naozaj kúzelné. Dokonca sme zostali o deň dlhšie, pretože sa nám nechcelo odísť,“ hovorí o krásnych chvíľach Alice.

Teraz, keď má rodina Disneyworld na dosah, berie Alice svoje deti do sveta rozprávok minimálne päťkrát týždenne a využívajú rodinné predplatné. V prepočte ich každá návšteva vyjde približne 4 doláre (3,30 eur) na osobu. Avšak aj najkúzelnejšieho miesto na Zemi postihla pandémia koronavírusu, ktorú Alice zvládala veľmi ťažko. „Teraz je to oveľa lepšie a cítim sa tam tak bezpečne. Každý si drží odstup a nosí rúška. Aj členovia hereckej zostavy sú tak skvelí v tom, že sa chránia. Cítim sa tam bezpečnejšie ako v obchode s potravinami,“ dodala.

Aby sa Alice vyrovnala s drastickou zmenou rutiny počas pandémie, začala na TikToku natáčať videá, ktoré dokumentujú jej lásku k Disney. A za necelý rok si získala neskutočných 241 000 sledovateľov. „Potrebovala som niečo, čo by ma zamestnalo,“ vysvetlila Alice, ktorá si šije kostýmy inšpirované Disney svetom. „Mojím snom je navštíviť všetky Disney parky!“ ukončila rozprávanie o jej vášni Alice.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?
78. zasadnutie Valného zhromaždenia OSN.
Valné zhromaždenie OSN schválilo prelomovú rezolúciu: To by mohlo zmeniť život Palestíne
Izraelská speváčka postúpila do finále súťaže Veľká cena Eurovízie.
Izraelská speváčka postúpila do finále v Eurovízii: Sledujte, čo sa dialo na pódiu! VIDEO
V nedeľu oslavujeme naše mamy.
Váš Tip
Na oslovenie mamy existuje v slovenčine veľa spôsobov: Ako voláte vašu najdôležitejšiu ženu vy?
Auto skončilo na prednej časti iného vozidla.
Foto
Opitý senior v Topoľčanoch spravil nepochopiteľnú CHYBU: „Odparkoval“ na druhom aute!
(ilustračné foto)
Zamestnancom firmy pri Vranove nad Topľou chýba výplata: Odborári o pomoc prosia Fica
Americký prezident Joe Biden.
Uniklo, čo spravia USA pre Ukrajinu: To sa Putinovi nebude páčiť!
V Ostrave nechýbajú známe osobnosti: Aha, kto prišiel fandiť Slovákom!