Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.01.2021 14:30 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Dara Rolins už nemieni ďalej znášať kritiku jej plastík, fanúšikom to povedala narovinu: Taká je pravda o mojom nose!

Dara to len tak nenechá. Jej nos jej robí problémy už odmalička a všimla si, že to jej fanúšikovia s obľubou riešia. Toto im odkazuje.

Speváčka Dara Rolins má množstvo fanúšikov. Niektorí ju obdivudjú a niektorí si neodpustia pravdelné poznámky  týkajúce sa jej zjavu. Dara si však z kritiky nič nerobí. K poznámkam na jej nos sa postavila hrdinsky. "Som si všimla, že môj nos je dosť vďačná téma, tak poďme o ňom podiskutovať aj dnes, tu a teraz. Toľkým ľuďom leží ten môj nos v žalúdku, nechápem čo tam robí," začala Dara.

Fotogaléria
16
fotiek v galérii

"Dokonca sa nedávno nejaká pani v komente strachovala, či s tým, jak je ´príšerný´ nemá problém aj moja dcéra. Prisahám! Takže k veci - mojej Lole je môj nos ale že úplne voľný. Miluje ma aj keby som mala na hlave miesto neho chvost. Rovnako tak ako všetci, na ktorých názore mi záleží," šokuje Dara, čo si k nej dovolila fanúšička.

Speváčka vysvetľuje, že jej nos je problémom, s ktorým zápasí celý život. "S mojím nosom vediem tzv. verejný boj odjakživa a nezapieram žiadne zážitky s tým spojené. Začalo to dávno predtým, než som podstúpila prvú operáciu. Už v detstve so mnou naši jazdili do nemocnice v Banskej Bystrici, kde sa snažili vyriešiť môj fatálny problém s dýchaním. Haló, to som bola maličká a žiadne iné pohnútky, než tie čisto zdravotné neboli na programe," prezradila Dara.

 

Neskôr však okrem zdravotnej funkcie, kráske začal prekážať výzor jej nosa. "Áno, v ranej dospelosti som cítila potrebu upraviť ho aj z iného, estetického hľadiska, pri čom sa nevylučovalo, že tým možno vyriešime aj môj naďalej trvajúci problém s dýchaním. Nedopadlo jedno ani druhé. Nasledovali dve opravy, jedna v LA, ďaľšia v Madride. Dostali sme sa tak k akceptovateľnému tvaru, už nikdy nie k dokonalému vzhľadu, pričom problém s dýchaním sa ešte zhoršil," rozrozprávala sa o svojich problémoch.

"Čas bezvetria v covide som využila na návštevu doktora v Kyjeve, ktorý sa mimo iné špecializuje aj na túto problematiku. Nešlo o estetický zákrok, podotýkam. Môj problém sa tam vyriešil a ja konečne dýcham pravou aj ľavou dierkou, zhlboka a ľahko, tak ako som si vždy priala," hovorí o poslednej plastickej úrpave u doktora celebrít Ivanchuka.

"Úprimne? To, či sa odteraz niekomu páčim menej, viac, alebo vôbec, mi je vďaka tomuto povznášajúcemu pocitu, ale že úplne najviac jedno. Viem o tom, že z hľadiska tvaru nieje dokonalý. To mi nemusí nikto hovoriť, aj ja mám oči. Nikdy ani nebol. A ak kvôli tomu, aby raz bol, podstúpim ešte ďaľších 150 operácií, je s dovolením, iba moja vec. Keby všetci hodnotili tak prísne hlavne tie svoje činy," ukončila Rolins.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dus

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť