Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.12.2020 18:30 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Adoptovali ju, keď bola batoľa: Šokujúci výsledok pátrania po minulosti, príbeh dievčiny vami zatrasie

Sympatická hnedovláska Belle oslávila 26 rokov a už odmalička bolo jasné, že sa na svojich rodičov nepodobala. Keď mala 8 rokov, povedali jej, že si ju adoptovali ako batoľa, pretože ju jej biologickí rodičia nechceli. Realita bola úplne iná, pravda vyšla na povrch až teraz!

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ako uvádza portál Mirror, Belle Barbu dnes žije v americkom štáte Utah. Jej rodičia jej vysvetlili, že si ju ako batoľa adoptovali. Povedali jej pôvodné priezvisko, a to, že sa narodila rodičom v Rumunsko, ktorí ju nechceli. Jej vzťah s adoptívnymi rodičmi sa však rozpadol po tom, ako sa prihlásila na univerzitu. Nikdy ju neprestalo zaujímať, odkiaľ skutočne pochádza a rozhodla sa, že vypátra pravdu o svojej minulosti. 

V roku 2019 Belle narazila na skupinu na Facebooku, ktorá pomáhala adoptovaným Rumunom nájsť svoje rodiny. Rozhodla sa zverejniť príspevok a bola ohromená tým, že okamžite dostala odpoveď. V priebehu 48 hodín ju administrátorka skupiny spojila s jej bratom Moiseom (20). Neskôr sa dozvedela, že má ďalších dvoch súrodencov – sestru Simonu (33) a brata Floriana (29). Jej biologická mama Margari a otec Zambila žili v Ríme. O 3 týždne sa prvýkrát rozprávali cez telefón.

 

Po dlhých rokoch sa Belle dozvedela hrozivú pravdu. Keď sa v roku 1944 narodila, jej rodina bola chudobná. Lekári rodičom oznámili, že ich bábätko je choré a o niekoľko dní prišli so správou, že Belle zomrela.

"Lekári im povedali, že som chorá, hoci nešpecifikovali, čo mi presne je. Keď rodičia išli domov, lekári ma nechali v nemocnici. O niekoľko dní neskôr, keď sa vrátili, povedali im, že som zomrela. Moji zničení rodičia sa zrútili. Keď odchádzali, bežala za nimi zdravotná sestra, aby im povedala pravdu, že ma zobrali a predali. Moji rodičia utratili posledné peniaze, ktoré mali na benzín a išli do každého sirotinca, kde sa ma pokúšali nájsť,“ opisuje ich ťažký životný príbeh Belle. Rodičia po roku trápenia utratili všetky peniaze a už im nemal kto pomôcť.

Charitatívna organizácia Operation Underground Railroad povedala Belle, že s novorodencami obchodujú gangy a hodnota bábätiek sa pohybuje v 10-tisícoch libier. Gangy sfalšujú rodné listy a predajú novorodencov adopčným agentúram, kde si ich môžu zobrať adoptívni rodičia.

Charitatívna organizácia sa rozhodla Belle a jej rodičom pomôcť a uhradili im testy DNA, ktoré skutočne dokázali, že sú príbuzní. Hnedovláska sa so svojimi biologickými rodičmi po prvýkrát stretla vlani v Ríme. „Cítila som k ním silné puto. Rozlúčka bola hrozná. Koronavírus a obmedzený rozpočet spôsobili, že som nemohla znova vycestovať do Talianska, ale chcem tak urobiť čo najskôr. Možno nikdy nebudem vedieť, čo sa mi ako dieťaťu stalo, ale sústreďujem sa na veci, ktoré môžem robiť teraz,“ ukončila svoje rozprávanie Belle.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily