Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Brutálna vražda Miroslava († 44) a Janette († 48): Kto zabíjal? Šokujúce informácie o osudnom dni!

Dvojnásobná krvavá vražda otriasla celým Slovenskom. Osud sa s Miroslavom († 44) z Lednických Rovní (okr. Púchov) nemaznal.

Po smrti manželky pred necelými dvomi rokmi zostal podľa miestnych sám s dvomi dcérkami Vaneskou a Norikou a s ich nevlastným bratom Michalom. Pred necelým rokom sa dal dokopy s družkou Janette († 48). Oboch ich našli vo štvrtok ráno hasiči mŕtvych v rodinnom dome. Podľa našich zistení mali byť dobodaní. Prípad si prevzala NAKA a policajti v piatok zverejnili šokujúce informácie. Páchateľom je podľa ich zistení príbuzný a mal mať prekvapujúci motív!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

V Lednických Rovniach Miroslava († 44) s jeho rodinou veľmi nepoznali. „Prisťahovali sa pred ôsmimi rokmi, ale s nikým sa veľmi nestýkali,“ prezradili susedia z obce. Miroslava opisovali ako zvláštneho človeka. „Pred dvomi rokmi mu zomrela manželka, bola veľmi krásna a výborne piekla. Veľmi sa trápila, nedovolil jej ísť ani k lekárovi, a netrvalo to ani dlho, asi tri mesiace, odkedy jej zistili rakovinu a umrela,“ vyslovili šokujúce slová susedia.

Podľa ich slov sa mal Miroslav nevľúdne správať aj k svojim dvom dcéram a k nevlastnému synovi Michalovi. „Bolo počuť občas zvadu, či dievčatá aj bil, neviem, ale ruku do ohňa by som za to nedal. Veľmi zle sa ale správal aj k nevlastnému synovi, bral mu peniaze, čo zarobil, aj stravné lístky. On na bicykli dochádzal do Dubnice do práce a nemal ani na autobus. Oni sa ale s nikým nestýkali, pokúšali sme sa im aj dohovoriť, ale žili iba pre seba,“ dodal sused.

 

Podľa dedinčanov sa večer pred tragédiou konala v dome oslava. „Večer tam bol hluk, ako keby niečo oslavovali. Bol tam aj Mirov syn, čo mal ešte z prvého manželstva, možno jeho príchod oslavovali. Ten žije s mamou niekde vo Švajčiarsku, pokiaľ viem, nevídavali sme ho tu,“ prezradili susedia.

Požiar ako maskovací manéver?

Čo presne sa v dome odohralo, zisťujú muži zákona. Vo štvrtok ráno boli do domu k požiaru privolaní hasiči. Po jeho uhasení sa im naskytol hrôzostrašný pohľad. Kým zúfalé Miroslavove dcérky Vaneska a Norika hľadali pomoc u susedov, Miroslav a jeho družka Janette ležali bezvládne na zemi.

Ako prezradil hovorca trenčianskych hasičov Marián Petrík, po príchode na miesto zistili, že požiar vypukol v interiéri rodinného domu, kde sa v tom čase nachádzalo 5 osôb. „Ďalšie tri osoby (z toho dve maloleté) utrpeli zranenia rôzneho rozsahu a boli prevezené do nemocnice,“ uzavrel hovorca hasičov. Miroslavove dcérky skončili v opatere lekárov, tí ošetrili aj tretieho člena rodiny.

Podozrivého zadržali

Podľa našich informácií policajti okamžite zadržali jedného z Miroslavých synov z prvého manželstva. „Prípad na mieste činu prevzala Národná kriminálna agentúra. Podľa skutočností zistených na mieste spáchal skutok príbuzný z dôvodu zlého správania sa jednej z obetí k svojim maloletým deťom. Doplatila na to aj druhá z obetí,“ prezradil hovorca policajného prezídia Michal Slivka s tým, že podozrivého zadržali a aktuálne s ním policajti vykonávajú procesné úkony. „Aby nedošlo k zmareniu alebo podstatnému sťaženiu vyšetrovania, viac v tejto chvíli nie je možné uviesť,“ uzavrel Slivka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mim, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil do niekoľkometrovej rokliny: Zahynulo najmenej 25 ľudí! Mrazivé detaily nehody
Ilustračné foto
Brutalita v Bratislave: V centre sa strhla drsná bitka! Zásah polície a prevoz do nemocnice
Ilustračné foto.
ZLÉ správy na leto: V TÝCHTO obľúbených destináciách vás dovolenka vyjde drahšie!
Ilustračné foto
Smrteľná prestrelka polície: Napätá situácia trvala niekoľko hodín! Hlásia obete
Záchytka s Braňom Mojsejom.
Detská psychiatrička v relácii Braňa Mojseja: Deti dnes nevedia riešiť problémy, preto sa toľko z nich zabíja
Zdenko si spartanské preteky nesmierne obľúbil.
Foto
Zdenko († 47) skolaboval na Spartan Race: Smrť na dcérine narodeniny?! Posledná FOTO otca rodiny
Experti oznámkovali plán vlády so súkromnými penziami.
3 scenáre o II. pilieri: Ako sa môže zmeniť? Experti o pláne vlády so súkromnými penziami
Šľahajúce plamene zdevastovali strechu, na mieste zasahovalo  množstvo hasičov.
Foto
Obľúbený rodinný hotel na Kysuciach pohltili plamene! Budovali ho 16 rokov: Manažér prehovoril o desivom zážitku
Polícia prosí o pomoc ľudí, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách.
Foto
Z výstavy v Ružinove zmizol vzácny kúsok! Poznáte tohto muža? Pomôžte polícii
Nový majiteľ musí umožniť ľuďom prístup na cintorín, no veľkej návštevnosti sa obávať nemusí.
Foto
Niečo také ste ešte nevideli: Z kostola je dom! Pozrite si FOTO
Model na výšku meria 70 centimetrov.
Foto
To musíte vyskúšať! Postavte si vlastnú raketu: Nikdy to nebolo jednoduchšie
(ilustračné foto).
Konanie Izraela v Pásme Gázy ma ďalší zvrat: Do vyšetrovania sa primiešalo ICC! Čo na to USA?