Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.11.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Muži v strednom veku: eJoy® LONG vráti váš sexuálny život o 20 rokov späť

Ak máte po 40-tke alebo po 50-tke, určite si z času na čas spomeniete, aká bola mladosť plná elánu. To sa týka aj sexuálneho života. Viete tento čas ešte vrátiť? Áno!

Muži v strednom veku, čo je vek po 40. alebo po 50. roku života, pociťujú podľa štatistík skoro v polovici prípadov problémy so sexuálnou výkonnosťou. Ide o ťažkosti súvisiace s udržaním erekcie a jej pevnosťou, o niečo menej prípadov súvisí aj s problémom nástupu. Príčiny sú rôzne, no veľa z nich viete dodatočne ovplyvniť.

Menej testosterónu, stres aj horšie prekrvenie

Za problémami v sexuálnom živote môže u mužov v strednom a vyššom veku viacero faktorov, ktoré súvisia priamo s pribúdajúcimi rokmi. Tým najviac problematickým vplyvom je klesajúci testosterón, ktorý ovplyvňuje libido, sexuálny apetít a tiež svalstvo, najmä ak ide o fyzický výkon. Produkcia testosterónu sa vekom postupne znižuje.

Problematickým vplyvom je aj zhoršenie krvného obehu vo vyššom veku. Tento problém je celkový a súvisí so srdcom aj stavom ciev a žíl. Výsledok sa prejavuje vo viacerých oblastiach, najviac viditeľne práve zhoršením prekrvenia penisu.

Z toho vyplývajú problémy s dosiahnutím, tvrdosťou a udržaním erekcie. Sex je tak príliš krátky a muž v mnohých prípadoch môže mať problém aj s „druhým kolom“.

Vitamíny, aminokyseliny a afrodiziaka

Z dlhodobého hľadiska je možné podporiť sexuálny život v strednom a vyššom veku dvoma spôsobmi. Tým prvým sú lieky na predpis, ktoré indikujú lekári v prípade, ak trpíte vážnou poruchou erekcie, čiže erektilnou dysfunkciou.

Druhým spôsobom riešenia je podporiť fungovanie reprodukčného systému komplexne a čo najviac prirodzene. Na sexuálny apetít a libido vplývajú najmä prírodné afrodiziaka, napríklad bylinky, niektoré druhy korenín a podobne. Podporujú totiž prirodzenú tvorbu testosterónu, s ktorým je v strednom veku najväčší problém.

Nemenej dôležité sú aj niektoré vitamíny a najmä aminokyseliny. Tie pomáhajú zlepšiť krvný obeh a stav ciev, čo má vplyv aj na prekrvenie penisu a teda jeho stoporenie. Nájsť ich možno v ovocí, napríklad v melónoch, jablkách alebo bobuľách.

Skúste eJoy® LONG hodinu pred sexom

Kombináciu spomínaných látok v jednom prostriedku a s jednoduchým použitím ponúka značka eJoy® LONG. Ide o prípravok určený pre mužov, ktorý sa užije v dávke 2 tabliet hodinu pred pohlavným stykom. Po tomto čase by malo prísť k účinku aminokyselín, prírodných afrodiziak a vitamínov.

V zložení tabliet sa nachádza trojica bylinných afrodiziak a to Tribulus Terrestris, Maca a Panax Ginseng. Tie pomáhajú na libido, sexuálny apetít, potenciu a plodnosť. Doplnené sú o aminokyseliny L-Arginín a L-Citrulín na zlepšenie erekcie. Súčasťou zloženia sú aj vitamíny C a D pre zvýšenie vitality a výkonnosti.

Výsledkom tohto zloženia je komplexný pozitívny vplyv na erekciu a potenciu so špeciálnym zameraním na predĺženie erekcie a zosilnenie stoporenia. Vďaka tomu dokážete aj v 40-tke alebo 50-tke udržať tempo a najmä výdrž tak, ako kedysi v mladosti. Navyše, eJoy® LONG vám nespôsobí žiadne vážnejšie vedľajšie a nežiaduce účinky.

Bez vyšetrenia a receptu, ale zato s garanciou

Prípravok eJoy® LONG je voľne dostupným produktom. Aby ste si ho kúpili, nemusíte ísť za lekárom a ani mať od neho predpis. Nie je dokonca ani potrebné nikam osobne chodiť, tabletky si môžete zakúpiť priamo z oficiálneho eshopu výrobcu.

Objednávku spravíte pokojne aj cez svoj mobil a do pár dní vám domov príde diskrétny balíček s prípravkom v balení, aké ste si vybrali. Už to najmenšie obsahuje 24 kusov tabliet, čo vám vydrží až na 12 dávok. Cena za dávku je v prepočte len niečo cez 2 €, čo je naozaj zaujímavé. Pri dlhodobom užívaní sú väčšie balenia ešte výhodnejšie.

Výrobca tabliet eJoy® LONG je na trhu navyše už dlhé roky, takže ide o overenú značku s desiatkami tisíc skúseností od mužov. Značka navyše ponúka garanciu vrátania peňazí, ak nebudete spokojní s účinnosťou prípravku, takže nič neriskujete.

Ako ukazujú referencie od mužov, ktorí už tabletky eJoy® alebo eJoy® LONG skúsili, tento prípravok má naozaj vysoký potenciál vrátiť váš sexuálny život o 20 rokov naspäť do mladosti. Je len na vás, či po ňom siahnete, alebo sa budete naďalej v spálni trápiť. Za pokus však naozaj nič nedáte, tak prečo ešte čakať?

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke poskytnutej NASA je slnečná erupcia, ako je vidieť na jasnom záblesku v pravom dolnom rohu, ktorú 9. mája 2024 zachytilo observatórium NASA Solar Dynamics Observatory.
Foto
Slnko ukazuje svoju silu: Ďalšia geomagnetická búrka! Pripravte sa na divadlo na nebi, kedy to príde?
(ilustračné foto)
Porušenie moratória či volebnej kampane: Ministerstvo eviduje viacero podnetov
Bazilika sv. Mikuláša v Trnave.
Váš Tip
Mimoriadne vzácny objav v Trnave: Pri oprave fasády baziliky sv. Mikuláša objavili takýto artefakt!
Apríl 2024: Premiéra dokumentu o veľkolepej kariére skupiny Bon Jovi.
Jon Bon Jovi už 35 rokov ľúbi jednu ženu: Nikdy som nebol svätý, ale nebol som ani hlupák
Close-up of senior woman's hands holding her walking sticks. Selective focus on hands and sticks.
V domovoch dôchodcov testovali novú aplikáciu: Slúžiť má na odhalenie porúch kognície
Nákupné centrum vo Varšave zachvátil požiar.
Foto
Mimoriadna situácia vo Varšave: OBROVSKÉ nákupné centrum zachvátil požiar! Strecha sa už zrútila
Bude proti Kazachom prievan v zostave? Takto to vidia experti!
Uštrikovala si „repliku“ svojho priateľa, vrátane jeho intímnych partií.
Foto
Chýbal jej chlap, a tak si ho vyrobila: S DETAILMI sa vyhrala! Tie FOTO musíte vidieť
Podľa sivých ponožiek v športových sandáloch má Gigi asi české korene.
Foto
Aha, ako topmodelka Hadid oslavovala narodeniny: Gigi, už nemáš 15 rokov!
Poznáte správne odpovede?
Tento KVÍZ musíte zvládnuť ľavou zadnou: Trúfnete si? Nie je tam nič, čo sme sa neučili v škole
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Odvolávanie dvoch ministeriek sa blíži: Ako dopadnú opozičné návrhy?
Bývalý tréner našich hokejistov Vůjtek: Pozrite sa, čo robí na dôchodku...