Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.11.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Realita dnešných dní

Podceňovanie starostlivosti o seba a blízkych môže mať fatálne následky. V súčasnosti obzvlášť aj tie najhoršie – SMRŤ.

Každým dňom nás atakuje množstvo správ o problémoch s koronavírusom, aj o dopadoch na zdravotníctvo s preplnenými nemocnicami či nedostatočnou starostlivosťou o chronicky chorých. Budeme sa však donekonečna stresovať tým, čo sa hovorí a píše? Alebo si vezmeme zdravie do svojich rúk a staneme sa nezávislými? Realitou dnešných dní sú desiatky úmrtí na koronavírus a stovky úmrtí na iné ochorenia, ktorým by sa za normálnych okolností možno dalo predísť. Je to tvrdé zhodnotenie aktuálnej situácie, no narastajúce čísla tento stav potvrdzujú. Jednou z možnosťí je pasívne čakať, čo sa stane, druhou možnosťou je aktívne riadiť svoje zdravie a imunitu, ktorá môže radikálne pomôcť, a tak predísť tomu najhoršiemu.

Dlhodobý výskum

Ani slovenským vedcom nie je táto situácia ľahostajná a dlhodobo pracujú na jej riešení. V tomto období však bolo potrebné zareagovať aj na aktuálne nové hrozby.

Odozvou na ne je dlhodobý výskum tímu odborníkov v oblasti molekulárnej biológie. Slovenská spoločnosť Cell Core Laboratory vyvinula pod značkou Reconvel® 21 produktov, ktorých úlohou je svojím účinkom rekonštruovať bunky v orgánoch. Ide o biologické peptidové ultrafiltráty, ktoré pozostávajú z najmenších stavebných častíc živého organizmu, z peptidov. Tie majú schopnosť rekonštruovať bunky v orgánoch, a tak sú určené pre všetkých, ktorí majú zdravotné problémy, alebo sa zdravotným problémom chcú vyhnúť. Ochorenia však môžu postihnúť rôzne časti tela – centrálny nervový systém, životne dôležité orgány, pohybový aparát a podobne. Organizmus napádajú aj onkologické ochorenia či v aktuálnom období bakteriálne a vírusové ochorenia. Väčšina zdravotných problémov má však jeden spoločný menovateľ – narušenú imunitu. Preto je potrebné, ba priam nutné, u pacientov podchytiť okrem regenerácie poškodených orgánov aj imunitu. Pri vedeckom výskume sa najlepšie osvedčilo použitie preparátov z ultrafiltrátu týmusu – brzlíka juvenilných zvierat. Ten v mladom veku zabezpečuje všetky imunitné procesy v tele. Preparátmi pre okamžité povzbudenie imunity sú ultrafiltráty z húb, ktoré majú vysoký obsah betaglukánov. Navyše, veľkou výhodou preparátov značky Reconvel® je, že všetky účinné látky, z ktorých pozostávajú, sú menšie ako milióntina milimetra, takže plynule prechádzajú do vnútra buniek, kde od základu a dlhodobo regenerujú organizmus.

Otvoriť galériu
Reconvel® IMUNITA
Zdroj: Cell Core Laboratory

Významné posilnenie imunity

Mnohí používatelia biologických preparátov Reconvel® môžu potvrdiť, ako vplýva posilnenie imunity na ich zdravotný stav a celkový komfort života. U dlhodobých používateľov ultrafiltrátov, ktorí si posilňujú imunitu z dôvodu ich chronických ochorení, nie sú totiž registrované žiadne sezónne ochorenia.
Príklady úspešnosti používania biologických preparátov nájdeme aj u najmenších pacientov laboratória – u Alexíka (12) či Viktórie (14), ktorí nemohli prežívať svoje detstvo ako mnohé iné zdravé deti. Trpia závažnými ochoreniami ako detská mozgová obrna, epilepsia či ochrnutie končatín a silné spazmy. Vynikajúce výsledky spoločnosť Cell Core Laboratory zaznamenala aj u Matúška (12), ktorý pre neoperovateľný tumor stratil rovnováhu a pohyblivosť. Teraz si môže opäť zahrať stolný tenis, bicyklovať sa alebo si zašermovať so svojím bratom.

Okrem ťažkých prípadov vrodených a nadobudnutých vážnych ochorení, sú tu aj vynikajúce výsledky u našich vrcholových športovcov – svetových biatlonistiek Paulíny a Ivony Fialkových či nádejného olympionika Michala Morvaya, ktorým sa spoločnosť Cell Core Laboratory stará nielen o regeneráciu a výkon, ale aj o ich imunitu.

Otvoriť galériu
Ivona Fialková
Zdroj: Cell Core Laboratory

Podľa slov riaditeľa spoločnosti a vedúceho aplikačnej praxe Milana Čižmára je nevyhnutné okrem zamerania sa na samotný prejav zdravotného problému, skontrolovať aj parametre imunity. Vačšina vážných ochorení je totiž sprevádzaná práve týmto problémom. Zameranie sa len na hlavnú diagnózu pacienta by bolo len dočasným krytím prejavu. Podstatou činnosti laboratória je však odstránenie príčiny vzniku ochorenia, ktorou je vo väčšine zdravotných problémov práve podchytenie imunity.

Bezplatná možnosť vyskúšania

„Tešíme sa výsledkom a pripravujeme dalšie klinické testy. Čo ma však mrzí a priznám sa, že aj poburuje, je reakcia mnohých ľudí na naše nekomerčné a dobročinné pôsobenie. Už v prvej vlne koronakrízy sme poskytli desiatky setov na boj s koronavírusom nemocniciam a domovom sociálnych služieb, no keď sme ich poskytli verejnosti prostredníctvom našich sociálnych sietí, čitatelia zrejme bez toho, aby si výzvu poriadne prečítali, reagujú nezmyselnými komentármi, až sa človeku zastavuje rozum,“ hovorí riaditeľ spoločnosti Cell Core Laboratory.
„Aj teraz máme k dispozícii bezplatne 40 setov pre našich sledovateľov, no rozdaných máme zatiaľ len 14. Zato negatívnych, bludných, často až konšpiračných príspevkov a hoaxov mimo tému máme hádam aj stovky. Ľudia mnohokrát nemajú rešpekt pred ničím. Obraciam sa preto aj touto cestou na tých rozumných a zodpovedných, ak majú zdravotný problém, aby neváhali a zatelefonovali, alebo nám napísali,“ dodáva na záver Milan Čižmár.
Viac info TU.

www.reconvel.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť