Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.10.2020 11:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Exmanželka Kotlebu Frederika prehovorila: Prečo mesiace zapierala milenca z Egypta?!

Celkom to neodhadla. Bývalá manželka vodcu ĽSNS Frederika Kotlebová (25) sa odsťahovala žiť do Egypta so svojím novým priateľom.

S ním vychováva ich spoločnú dcérku Jannat, ale aj syna Ľudovíta, ktorého má ešte s Marianom Kotlebom (43). Najnovšiu spoveď o svojom novom živote poskytla v čase, keď jej exmanžela odsúdili za propagáciu neonacizmu, a snaží sa ho vykresliť ako vzorného človeka. Sama Frederika však v minulosti nehovorila celkom pravdu o svojom živote a zapierala aj očividné detaily z jej súkromia.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Kotlebová zrazu priznáva, že v máji porodila dcéru Jannat mužovi z prevažne moslimského Egypta. „Áno, je to pravda, že môj priateľ je Egypťan. Je to vzdelaný, inteligentný muž pracujúci na vysokom poste. Po pôrode som odišla do Egypta kvôli priateľovi. Pre koronu nemohol byť pri pôrode dcérky a nemohol ju vidieť viac ako dva mesiace,“ tvrdí Frederika pre Šarm.

Tá sa odsťahovala do časti Sahl Hasheesh neďaleko Hurghady, kde podľa nej žijú prevažne cudzinci. To, že si našla milenca z moslimskej destinácie a dokonca s ním otehotnela v čase trvania manželstva, musela oznámiť aj Kotlebovi, ktorý rád a často brojí proti moslimským migrantom a zastáva sa „tradičnej kresťanskej rodiny“. „V čase, keď do môjho života vstúpil iný muž, som s mojím exmanželom nežila v spoločnej domácnosti dlhší čas a na súde boli v tom čase už rozvodové papiere,“ vyhovára sa Frederika.

 

Nepodarená pomoc exmanželovi?

Zaujímavé je, že jej spoveď prišla v čase, keď Kotlebu odsúdil Špecializovaný trestný súd na 4 roky a 4 mesiace v base za propagáciu neonacizmu. Rozhodovať o definitívnom treste teraz bude Najvyšší súd. V rozhovore sa ho snaží opísať ako človeka, ktorý nemá s extrémizmom nič spoločné. „Vždy sa čudoval tým, ktorí obdivujú Hitlera, že zjavne nechápu súvislosti,“ a dodáva, že „Marian naozaj nemá problém s inou kultúrou“ a „neprekáža mu, že bude náš syn v Egypte.“ Vraj je dôležité, že ho ona sama dostatočne pozná. „Fašistom určite nie je,“ snaží sa presviedčať verejnosť.

Otvoriť galériu

Dôveryhodnosť Kotlebovej je však poriadne naštrbená po tom, čo takmer rok odmietala priznať akúkoľvek známosť s Egypťanom, napriek tomu, že Nový Čas sa jej na to pýtal. Ešte v októbri minulého roka, v čase, keď už pod srdcom čakala svojho druhého potomka, hovorila, že milenca v Egypte nemala. „To je hlúposť. Je tam jeden Hisham, ale to bol v tom komplexe čašník, ktorý tam pracoval. Ale s ním som sa len tak zdravila,“ odpovedala. Práve tam sa však zblížila s otcom svojej dcéry. Oceňovala na ňom, že sa hrával so synom Ľudovítom a ona mala zatiaľ čas na oddych, čo jej pri manželovi Marianovi chýbalo.

Jej pobyt v Egypte, v ktorom strávila niekoľko mesiacov a navštevoval ju tam aj Kotleba, pritom celý čas opisovala ako dovolenku. To, že by tam rozbiehala svoj nový život, odmietala. „Pôvodne sme išli na mesiac, ale Ľudko nechcel ísť domov, lebo si tam našiel kamarátov. Pre dieťa to je raj... Mala som pocit, že je tam veľmi šťastný, tak preto sme ostali tak dlho,“ uviedla Frederika a opisovala, ako tam bola s kamarátkami.

Ešte kurzióznejšie vyznievali jej slová po tom, čo Nový Čas získal fotografie s jej tehotenským bruškom. Frederika na otázky ohľadom jej tehotenstva odpovedať nechcela a po predstavení zložila telefón. Podobný scenár sa opakoval aj v júni tohto roku, keď Kotlebová porodila v banskobystrickej nemocnici. Pri našich otázkach o fotografiách, na ktorých vo vajíčku nesie svoju dcéru, tvrdila, že môže ísť o dieťa jej kamarátky či obyčajnú bábiku. Snažiac sa vyhnúť priamej odpovedi o otcovi dieťaťa dokonca spochybňovala tehotenstvo.

Aj sám Kotleba, keď minulé leto organizoval svoje výlety do egyptskej Hurghady, zamlčal, že jeho manželka tam rozvíja svoj nový život. „Chodí tam na dovolenku, bol tam dvakrát,“ povedal vtedy poslanec kotlebovcov Martin Beluský. V tom čase zverejnili aj spoločnú rodinnú fotografiu, ktorá mala navodiť dojem bezproblémového zväzku v čase, keď už obaja riešili rozvodové papiere.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Kolárovského prepustili po troch mesiacoch z psychiatrickej nemocnice v Hronovciach.
Nízlovej ex prepustili z liečenia: Najintímnejšia SPOVEĎ Kolárovského! Padli silné priznania
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
Hollywoodsky herec Samuel L. Jackson ako Nick Fury.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!