Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.09.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Michalovi Hudákovi ide karta: Za šou Zlatá maska zhrabne poriadny balík!

Jojka ho vyšvihla na pomyselný televízny Olymp! Moderátor a herec Michal Hudák (51) momentálne porotcuje vo veľkolepej šou Zlatá maska.

Protežovaný zabávač je dlhoročnou tvárou Inkognita, vďaka čomu zhrabol za posledné roky už niekoľko sošiek OTO a vyzerá to tak, že je medzi divákmi skutočne obľúbený. Na základe toho si tak môže vypýtať u svojho chlebodarcu na Kolibe za svoje aktuálne účinkovanie v šou aj poriadny balík peňazí. Koľko dostane Hudák za úlohu detektíva v Zlatej maske?! Hudák je jedným z detektívov v Zlatej maske. Tí majú hádať, ktoré slovenské alebo české celebrity sa skrývajú pod veľkolepými maskami.

„Hviezdy sú predovšetkým tí, ktorí sa v maskách objavia na pódiu a predvedú tam fantastické spevácke výkony, mnohokrát aj tanečné... Až ich obdivujem, že v tých komplikovaných, pekelne ťažkých maskách, v ktorých je horúco, toto zvládajú. To sú naozajstné hviezdy. My s ostatnými mojimi kolegami detektívmi len prispievame k tomu, aby sme posúvali program trošku ďalej,“ priznal nedávno Novému Času Hudák, ktorý si úlohu detektíva rozhodne užíval.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

„My nehodnotíme výkony jednotlivých masiek, našou úlohou je nejakým spôsobom pátrať po ich identite, pomáhame tým aj divákom, ktorí budú, predpokladám, robiť to isté doma. Budú sa doťahovať, kto tam je, kto tam nie je, ako my medzi detektívmi,“ vysvetlil tesne pred vysielaním šou zabávač. Ten spolu s Jakubom Prachařom sú ako jediní stálymi detektívmi a ostatní sa pri nich budú iba striedať. Je teda isté, že sa objavia vo všetkých desiatich častiach. A rozhodne ich „šaškovanie“ pred kamerami nebude zadarmo.

 

„Keďže budú Mišo s Jakubom na obraze stále, zarobia najviac. Viem, že honorár by sa mal pohybovať na 2 500 eur za jednu časť. Hudák by mal mať o trochu viac,“ prezradil zdroj z televízie. Jednoduchou matematikou si teda Hudák prilepší minimálne o 25-tisíc eur. „Televízia JOJ sa k honorárom účinkujúcich v šou Zlatá maska nebude vyjadrovať,“ povedala PR manažérka Katarína Gajdošíková.

Cena za cenou

Je teda isté, že zabávačovi sa účinkovanie v Zlatej maske skutočne vyplatí, pretože si za hádanie masiek príde na veľmi dobré peniaze. Z Hudáka sa za posledné roky stala skutočná hviezda. Už v roku 2017 dostal cenu Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii Herec. Toto ocenenie obhájil aj ďalší rok. To však ešte netušil, že v 2018 si už odnesie hneď dve ceny - Zabávač aj Absolútny OTO. A tento rok sošky v tých istých kategóriách zhrabol opäť.

Vyzerá to tak, že účinkovanie v jojkárskej šou Inkognito divákom stačí na to, aby hercovi a moderátovi posielali obrovské množstvo hlasov. „Som slobodný človek, ktorý si sám zadeľuje prácu. Tá spolupráca s Jojkou mi veľmi vyhovuje,“ priznal pred časom Hudák. Zo stoličky hádača sa tak len nedávno presunul na stoličku detektíva, odniesol si sošky OTO a pokojne si môže povedať - ide mi karta!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Vedci sú v strehu, toto sa ešte nestalo: Výsledky testov odhalili vážnu hrozbu
Medzi Christine Haycox a Hamzom Dridimom je až 34-ročný rozdiel!
Babička má muža mladšieho ako jej syn: Poviem vám, čo robíme spolu v posteli
László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej