Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.09.2020 13:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Miriam opustil manžel kvôli jej nadváhe: Neskutočná premena! Na aktuálnych FOTO ju nespoznáte

Štvornásobná matka, ktorú jej bývalý manžel opustil pre to, že je „príliš tučná“, popisuje, ako ju nájdenie skutočnej lásky priviedlo k tomu, aby začala zdravo žiť a schudla viac ako 30 kilogramov.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Miriam Blanco (33) z Houstonu v Texase mala kedysi veľmi nízke sebavedomie a nenávidela sa za to, ako vyzerá. Pri hmotnosti takmer 99 kilogramov jej bývalý partner povedal, že nikto nechce skončiť s niekým tučným a že mala „šťastie“, že s ňou bol. Časom sa ich vzťah nakoniec rozpadol a Miriam sa zamerala na výchovu svojich dvoch najstarších detí. Potom sa  stretla so svojím súčasným manželom Jordanom (38), ktorý jej dal jasne najavo, že ju miluje bez ohľadu na jej váhu.

Napriek tomu sa Miriam necítila dobre a často mu hovorila, že by pochopila, keby ju nechal pre inú. Chcela schudnúť, ale nikdy nenašla motiváciu začať - až do septembra 2015, keď bola Miriam účastníčkou dopravnej nehody, po ktorej ju trápili bolesti chrbta.

 

Napriek tomu, že Miriam šesť mesiacov navštevovala chiropraktika, sa jej stav nezlepšil. Nakoniec jej diagnostikovali herniu intervertebrálneho disku. Bola jej ponúknutá operácia, s ktorou mala 50 % šancu na úľavu od bolesti.

Jej partner Jordan, ktorý je bývalým vojakom, navrhol Miriam niekoľko cvičení na spevnenie chrbta, ktoré jej mali pomôcť pri úľave od bolesti aj bez operácie. Miriam sa rýchlo zamilovala do cvičenia a zdravého stravovania a zistila, že jej váha začala klesať. Miriam je teraz štíhla - váži menej ako 70 kilogramov. Bolesti chrbta sú pre ňu už tiež dávno minulosťou. 

Mama štyroch detí je v najlepšej forme vo svojom živote a tvrdí, že pri dosahovaní cieľov v oblasti chudnutia neexistujú žiadne výhovorky. Stále pracuje a stará sa o domácnosť. Ľudia sú ale prekvapení, keď zistia, že si stále pochutnáva na hamburgeroch, čipsoch a pizzi.

„Celé roky som si len priala byť chudšou, mať viac peňazí, dlhšie nohy, vyzerať ako to alebo tamto dievča. Nikdy som s tým ale nič neurobila. Neznášala som, ako vyzerám. Mala som veľmi nízke sebavedomie," vysvetľuje Miriam.

Ako je ale možné, že napriek kalorickým jedlám, ktorých sa nevzdala, sa jej darí udržať si novú hmotnosť? „Kontorolujem si bielkoviny, sacharidy a tuky. Neexistuje žiadna čarovná pilulka, nie je nič, čo by vám pomohlo schudnúť. Len tvrdá práca a odhodlanie vás dostanú tam, kam chcete," uviedla Miriam pre Dailymail.

Chudnutie jej výrazne zmenilo život a vďaka novému životnému štýlu sa dokáže lepšie postarať aj o svoje deti. Svojím príbehom už motivovala množstvo ľudí, ktorí sa s ňou často delia aj o svoj príbeh. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pku

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?