Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2020 18:00 | Tip od Vás
Váš Tip

Spolupracovník Mariána Čekovského, virtuóz Sási lieta v problémoch: Trestné oznámenie za ublíženie na zdraví!

Spevácky kolega a niekdajší člen kapely Mariána Čekovského (43), hudobník a bývalý profesionálny kulturista Alexander Sási (47) má opletačky s políciou.

Pre Nový Čas totiž prehovoril Tibor (37), ktorý tvrdí, že ho hudobný virtuóz Sási v pohostinstve na košickom sídlisku napadol a spôsobil mu početné zlomeniny a iné zranenia, z ktorých sa má liečiť viac ako 40 dní. Krvavá bitka má tak dohru na polícii, kde je na muzikanta, ktorý roky spieval na Čekovského koncertoch, podané trestné oznámenie.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Alexander Sási je v Košiciach a okolí známou firmou. A čo-to o tom vie aj samotný Marián Čekovský. Ten so Šanim spolupracoval roky v jeho kapele a spája ich priateľstvo. „Už tri roky nespolupracujeme. A o tomto prípade som vôbec netušil,“ povedal Marián. Podľa informácií Nového Času došlo k bitke v podniku na sídlisku Železníky. Tibor - napadnutý muž, hneď na úvod priznal, že sa s hudobníkom Alexandrom Sásim, ktorého volajú Šani, poznajú vyše 15 rokov.

Otvoriť galériu

„Nemali sme žiadny konflikt, bežne sme sa zdravili,” priznal Tibor, ktorý sa síce zo sídliska odsťahoval, ale z času na čas prišiel do podniku. A tak to malo byť aj v pondelok minulý týždeň. „Pani výčapníčka je moja dobrá známa. Celý čas som sa rozprával len s ňou,“ spomenul Košičan, ktorému sa mal v bare prihovoriť práve Sási so slovami, aby z krčmy odišiel.

 

„Veľmi som si to nevšímal. Neskôr zakričal, že tu mám zákaz chodiť. Na to som reagoval s otázkou, že o aký zákaz ide, ale to už nevedel, ako reagovať a ja som sa ďalej bavil s výčapníčkou,“ opísal Tibor. „Následne ma schytil od chrbta za krk, zhodil na zem a začal udierať,“ začal opisovať nepríjemný zážitok mladý muž. K muzikantovi sa však mal pridať aj ďalší chlap.

„Keď som bol na zemi, začali ma obaja kopať aj do tváre, hlava nehlava. Snažil som si kryť tvár, ale vôbec mi to nepomáhalo, stále som dostával údery. Bál som sa, kedy to skočí a myslel som si, že to možno neprežijem. Barmanka kričala: ,To už stačilo, Šani, už dosť. Keď som sa vrátil k vedomiu, šiel som na pohotovosť a neskôr aj na políciu podať trestné oznámenia na oboch mužov,“ dodal.

Útok popiera

Polícia prípad rieši. „Polícia vykonáva potrebné úkony podľa Trestného poriadku a v zákonom stanovenej lehote rozhodne o ďalšom postupe,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Sási Novému Času povedal, že k incidentu nedošlo a nikoho nenapadol. „Ešte niekedy v zime robil cirkus a vyhodili sme ho z baru. On sa totiž oháňal teleskopom, so synom sme ho vyhodili von, to bolo všetko. Toto ale bolo asi pred pol rokom. Je dosť možné, že si na nás niečo vymyslel a sa hnevá,“ tvrdí Sási.

Otvoriť galériu

„Nie je to pravda, v pondelok som v tom bare vôbec nebol. Keď má ale svedkov, nech sa páči, nech ma udá. V žiadnom prípade som ho nenapadol,“ povedal Novému Času muzikant. Tibor, ktorý sa po bitke zotavuje doma, však bude mať zrejme aj trvalé následky. „V nemocnici mi naprávali nos. Mám trieštivú zlomeninu viacerých kostí v okolí nosa. Nechali ma po bitke v nemocnici na pozorovaní. Mám aj problémy s dýchaním pre narazený hrudník a chrbticu,“ dodal muž, ktorý čaká na prešetrenie celej veci a potrestanie útočníkov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Patrik Struk, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?
78. zasadnutie Valného zhromaždenia OSN.
Valné zhromaždenie OSN schválilo prelomovú rezolúciu: To by mohlo zmeniť život Palestíne
Izraelská speváčka postúpila do finále súťaže Veľká cena Eurovízie.
Izraelská speváčka postúpila do finále v Eurovízii: Sledujte, čo sa dialo na pódiu! VIDEO