Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2020 15:00 | Správy | Krimi | Zahraničné krimi
Foto

Tehotná Karla († 22) spala u svojho priateľa, o chvíľu bola mŕtva: Masaker priamo v posteli!

Tehotnú ženu († 22) zastrelili, keď spala u priateľa v posteli. Hrozný čin sa udial len niekoľko niekoľko hodín po tom, čo zabili jej bratranca pri streľbe na neďalekej ulici.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Karla Bermudez  († 22) bola niekoľkokrát zasiahnutá výstrelmi, ktoré prestrelili o 5:30 ráno okno druhého poschodia veľkého rodinného domu v štáte Connecticut, uvádza dailymail.co.uk.

Polícia uviedla, že cieľom streľby bol Karlin priateľ, ktorý v tom čase ležal vedľa nej v posteli. Aj jeho zasiahla streľba, utrpel však len ľahké zranenie. Karla, ktorá bola v 23. týždni tehotenstva, bola prevezená do nemocnice, no napriek úsiliu o záchranu jej života neprežila. Jej nenarodené dieťa, dievčatko, tiež neprežilo.

Mladá žena navyše zomrela len okolo 24 hodín po tom, čo jej bratranca, 24-ročného Heriberta Marqueza, policajti našli mŕtveho. Utrpel strelné poranenie hlavy, na ulici vzdialenej len štyri bloky od jej domu. Bermudezovej priateľ, ktorého polícia nemenovala, s vyšetrovateľmi nespolupracuje. Postrelili ho do zadku a zotavuje sa v nemocnici.

 

Policajný kapitán uviedol, že v súčasnosti neexistujú dôkazy, ktoré by naznačovali, že by medzi streľbami existovala nejaká súvislosť. Násilné úmrtia označili za „nešťastnú náhodu“. Polícia ďalej uviedla, že svedkovia spozorovali, že dvaja muži stáli v pondelok o 5:35 pred domom na Washington Avenue a začali strieľať do okna na druhom poschodí.

V čase, keď dorazila polícia, muži na mieste už neboli a na ulici ležali prázdne náboje. V súčasnosti nie je jasné, koľko výstrelov bolo vystrelených a koľko osôb je podozrivých. Polícia neposkytla informácie, či došlo k zatknutiu, no prípad vyšetruje ako zabitie.

Karla nebývala v dome, kde k streľbe došlo, zostala len na jednu noc, aby navštívila svojho priateľa. V dome sa v čase streľby nachádzali ďalší dvaja dospelí, ktorí neboli zranení. Marqueza našli na zemi so strelným poranením hlavy na ulici v nedeľu skoro ráno. „Takže teraz babička stratila dve vnúčatá za menej ako dva dni,“ povedala Marquezova matka Elizabeth Delgado. „Všetci sú z toho zdrvení. Myslela som si, že to bol len sen. No nie je to žiadny sen,“ uviedla ďalej.

K násiliu so zbraňami došlo po víkendovej sérii prestreliek v Bridgeporte, ktorá si vyžiadala troch mŕtvych. V piatok neskoro večer bol v Bridgeporte zastrelený aj ďalší 25-ročný muž. Polícia aj zdrvená rodina vyzvali všetkých, ktorí o prípade niečo vedia, aby čím skôr poskytli informácie v nádeji, že sa oba prípady objasnia. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pku

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Beckham priznal, čo sa naozaj dialo na oslave so Spice Girls! Tak TOTO nečakal
Polárna žiara v štvrti Bory v Bratislave 11. mája 2024.
Zlá správa pre všetkých nadšencov polárnej žiary: Tento faktor môže zamiešať karty, čo tvrdia odborníci?
Ilustračné foto
Najprv sa pohádali, potom ho († 56) bodol do hrude: V prípade nastal posun, takto to vyhodnotila polícia
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Blanár odcestoval na Ďaleký východ: Vieme, o čom sa bude zhovárať so svojím náprotivkom
(ilustr. foto)
Máte radi olivy? Po týchto faktoch vás možno prejde chuť! To ste o nich netušili
Už vyše 300 obetí na životoch si vyžiadali záplavy vo viacerých afganských provinciách.
Foto
Krajinu sužujú ničivé záplavy: Prírodný živel usmrtil stovky ľudí, bilancia obetí stále stúpa
Nela Pocisková
Foto
Pocisková BEZ NOHAVIČIEK?! Z týchto záberov vám bude horúco: Herečka sa odviazala
Polícia obvinila muža z Medzilaboriec, ktorý sa vyhrážal mestskému policajtovi.
Váš Tip
Muž v centre Bratislavy spadol, pristavil sa pri ňom cyklista: Policajti neverili očiam, všetko zachytila kamera!
Polícia SR
Mŕtvy muž († 27) v Bratislave: Nové skutočnosti! Polícia prehovorila
(ilustračná foto)
Útok na reštauráciu! Hlásia mŕtvych aj zranených: Je za tým Ukrajina?
Foto
Dve rovnaké situácie, rozdielne verdikty: Poškodili rozhodcovia slovenský tím?
(ilustr. foto)
11 najčastejších príznakov RAKOVINY: Znepokojivé, čo je medzi nimi! Odhaľte zákernú chorobu včas