Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.08.2020 21:52 | Šport | Futbal
FotoVideo

Slovan valcuje súperov: Po Nitre schytali kanonádu aj Michalovce

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v utorňajšom domácom zápase 2. kola futbalovej Fortuna ligy 2020/2021 nad Zemplínom Michalovce vysoko 5:0.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

O hladký triumf zverencov Jána Kozáka sa dvoma gólmi postaral Dávid Strelec, tretí a štvrtý pridali striedajúci Dávid Holman a Alen Ožbolt a skóre duelu uzavrel Rafael Ratao. Rovnako 5:0 zvíťazil Slovan aj v prvom kole na ihrisku Nitry.

ŠK Slovan Bratislava - MFK Zemplín Michalovce 5:0 (1:0)
Góly: 3. a 60. Strelec, 72. Holman, 87. Ožbolt, 90+1. Ratao. Rozhodovali: Gemzický - Štrbo, Jekkel, ŽK: 55. Medveděv – Neofytidis, 55. Phillips.
Slovan Bratislava: Šulla – Medveděv, Abena, Božikov, De Marco (79. Lovat) – de Kamps, Rabiu (77. Nono) – Strelec (77. Ožbolt) - Čavrič (70. Daniel), Ratao, Medved (70. Holman)
Zemplín Michalovce: Dehtiar – Žofčák (84. Griger), Kolesár, Soler, Vojtko, Mendez – Popovits, Begala, Neofytidis, Phillips (84. Hirnyj) – Sidibe (62. Trusa)Nad Tehelným poľom sa pred zápasom spustil krátky, ale intenzívny dážď, no mokrý terén hráčom problémy nerobil. Najmä nie domácim, ktorí od úvodu diktovali tempo hry a už v tretej minúte sa po peknej individuálnej akcii dostali do vedenia zásluhou Strelca. Po góle sa "belasí" naďalej tlačili do ofenzívy, ďalšiu šancu zahodil v 12. minúte Čavrič, ktorý išiel sám na Dehtiara. Potom sa osmelili aj hostia, keď Popovits strelou spoza šestnástky poriadne natiahol Šullu. Hostia mali do konca polčasu aj ďalšie šance, najskôr neprekonal brankára Sidibe po chybe Medveděva a potom len tesne minul bránku po peknej strele Phillips.

V druhom polčase pribudlo nervozity, v úvode opäť vyskúšal pozornosť Šullu strelou z diaľky Popovits. Slovan chcel dať druhý gól a upokojiť sa, podarilo sa mu to v 60. minúte. Dehtiar iba vyrazil pred seba strelu de Kampsa, Strelec ju vzápätí poslal do bránky a strelil svoj druhý gól v zápase. Mladý 19-ročný futbalista mohol neskôr zavŕšiť hetrik, ale svoju ďalšiu šancu nepremenil. Napravil to Holman v 73. minúte, keď len krátko po svojom vstupe na ihrisko poslal pravačkou loptu do siete. Skóre duelu mohol uzavrieť Ratao, ale svoju tutovku zahodil, z ďalšej akcie sa však presadil Ožbolt. Posledné slovo mal predsa len Ratao, ktorý spečatil hladký triumf Slovana.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: tasr

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Ilustračné foto
Útok Číny?! Desivé, čo sa malo stať v Juhočínskom mori: To neznie dobre
(ilustračné foto)
Veľké nešťastie na svahu! Zrazili sa dvaja lyžiari, český občan († 66) neprežil
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Vážna nehoda pod Tatrami: Zrazili sa tam 3 vozidlá! Cesta je uzavretá, zasahovali hasiči
Foto
Vlhová sa s mamou TAKTO vyšantila v kuchyni: Momentálne jem všetko, čo vidím!
Jerguš dostal už dve pracovné ponuky v súvislosti s dronmi
Foto
V škole v Prešove otvorili unikátny predmet: Žiakom sa pracovné ponuky len tak hrnú! Aha, čo ich učia
(ilustračné foto).
Krvavý incident v krajine: Hlásia niekoľko obetí! Znepokojivé, kde ozbrojenec útočil
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Dopravné komplikácie v Bratislave: Na TOMTO mieste na cestu vyteká... Dávajte si pozor!
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil do niekoľkometrovej rokliny: Zahynulo najmenej 25 ľudí! Mrazivé detaily nehody
Ilustračné foto
Brutalita v Bratislave: V centre sa strhla drsná bitka! Zásah polície a prevoz do nemocnice
Ilustračné foto.
ZLÉ správy na leto: V TÝCHTO obľúbených destináciách vás dovolenka vyjde drahšie!
Ilustračné foto
Smrteľná prestrelka polície: Napätá situácia trvala niekoľko hodín! Hlásia obete
Braňo Mojsej sa v štúdiu rozprával s renomovanou psychiatričkou Teréziou Rosenbergerovou.
Detská psychiatrička v relácii Braňa Mojseja: Deti dnes nevedia riešiť problémy, preto sa toľko z nich zabíja