Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.07.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šťastná Vera Wisterová: Tajný prílet so synmi na Slovensko! Teraz musia splniť dôležitú vec

Moderátorka Vera Wisterová (43) sa po dlhých siedmich mesiacoch dočkala.

Americká sudkyňa na chicagskom súde rozhodla o navrátení detí na Slovensko a Vera sa s nimi mohla vydať na cestu domov. Synov Thea (6) a Harlowa (8) si v stredu priviedla späť domov po tom, čo ich jej exmanžel Jeremy Hulsh (41) ešte v októbri minulého roka uniesol z bratislavského nákupného centra. Ťažká bitka so šťastným koncom! Známa moderátorka Vera Wisterová od októbra minulého roka bojovala so svojím exmanželom Jeremym Hulshom o ich dvoch maloletých synov.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Kvôli nepríjemným problémom v minulosti medzi vtedajšími manželmi boli deti zverené do výhradnej starostlivosti matky a ich otec mal presne stanovené, kedy s deťmi môže byť, ale len s dozorom. Vyhrotené vzťahy medzi Verou a Jeremym vyústili do únosu chlapcov z nákupného centra, kde nešťastnej udalosti nedokázal zabrániť ani Verin otec. Deti sa ocitli s otcom v Amerike, kde sa začala neúprosná súdna vojna. Jeremy žiadal ponechať synov v USA, nakoľko majú aj americké pasy a nevydať ich na Slovensko. Vera, naopak, žiadala okamžité vrátenie jej detí na Slovensko, kde chodili do školy a škôlky, a kde žili od roku 2014.

Po dlhých mesiacoch súdnych sporov v americkom Chicagu nakoniec sudkyňa Virginia M. Kendall potvrdila to, čo už predtým aj slovenské súdy a síce, že domovom chlapcov je Slovensko. Jeremy súd prehral a Vera dostala zelenú na návrat s deťmi domov. Emócie, ktoré museli lomcovať našou známou moderátorkou, sa zrejme nedajú opísať. Včera podvečer aj so synmi priletela na viedenské letisko a bola šťastím bez seba, že si vezie svojich synčekov domov. Vera, Theo aj Harlow teraz musia zostať v nevyhnutnej karanténe.

 

Jeremy s rozsudkom nesúhlasí

Zatiaľ čo dostala Vera od americkej sudkyne zelenú a mohla s deťmi vycestovať z USA, na americkom súde leží Jeremyho odvolanie protii rozsudku sudkyne Kendall, ktorá rozhodla o vrátení detí na Slovensko. Jeremymu sa to rozhodne nepáči, a preto podniká všetky možné dostupné kroky, aby to zvrátil. Aj keď bezprostredne po vydaní rozsudku podal žiadosť o dočasné opatrenie, aby deti nemuseli do lehoty 21 dní vycestovať, nepochodil a rovnako tak ani na odvolacom súde, kde napadol zamietnutie tejto žiadosti.

Veru a synov sa mu tak pred odchodom z krajiny zastaviť nepodarilo. Stále je však aktívne jeho odvolanie proti samotnému rozsudku, o ktorom bude odvolací súd rozhodovať 7. augusta. Či sa Vera opäť vráti na súdne pojednávanie do Ameriky, alebo sa nechá zastupovať právnikmi, sa ukáže už čoskoro. Ako však priznala sudkyňa Kendall v odôvodnení jej rozhodnutia o navrátení detí, Jeremy má podľa nej malú šancu uspieť na odvolacom súde, pretože Vera mala všetky tvrdenia veľmi dobre podložené.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Novela robí v systéme povolení akúsi hrubú čiernu čiaru
Novela stavebného zákona umožňuje amnestiu: Chcete zlegalizovať čiernu stavbu? Návod ako na to
Profesionálna MMA bojovníčka Melissa Balic.
Chlapi slintajú, ženy závidia: Na scéne nová najkrajšia MMA bojovníčka!
Roman Michelko
Michelko avizuje zmeny: Týkať sa majú tohto návrhu novely zákona! Súvisí to s umením
(ilustračná foto)
Žralok brutálne zmasakroval muža na dovolenke: Uzavreli niekoľko pláží! Mrazivý opis útoku
young woman on beach with suntan lotion
Chcete mať pokožku ako čokoláda? Tieto ZLATÉ pravidlá pri opaľovaní musíte dodržať: Je to jednoduché
Monika Babišová a Andrej Babiš boli partnermi 30 rokov.
Babiš prekvapil rozchodom s manželkou: Našiel si už NÁHRADU za Moniku? Má ňou byť TÁTO žena
Dominik Greif vychytal postup svojho tímu do 3. kola Španielskeho pohára.
Foto
Bývalý gólman Slovana môže podpísať životnú zmluvu: Chce ho TENTO veľkoklub!
Pri výsadbe nemusíte zostať len pri letničkách či trvalkách.
Foto
Vysaďte si najkrajší balkón v meste! TOP rastliny a bylinky do črepníkov
vojaci
Máme nedostatok vojakov? Ministerstvo obrany pripravuje zmeny: Toto môže niekoho presvedčiť