Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2016 13:01 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Rozvod vyjde neverného Krausa poriadne draho: Delenie majetku za státisíce eur!

Nepôjde o fazuľky! Krach manželstva môže scenáristu Andyho Krausa (49) vyjsť na veľa peňazí. Náruč mladej milenky Natálie Puklušovej (32), ktorá po sedemnástich rokoch vystriedala producentovu ženu Danielu (44), totiž môže spôsobiť poriadny prievan v spoločnom majetku Krausovcov.

Súd by v prípade rozvodu nerozdelil len spolužitie manželov, ale nové vlastnícke vzťahy by nastali aj v prípade ich luxusných áut, rozľahlých nehnuteľností a rodinnej eseročky v hodnote státisícov eur.

 

Krausovcom sa počas ich manželstva vydaril nielen ich syn Boris (14) a dcéra Zoja (11), ale úspech zožali aj v spoločnom podnikaní. V dobe, keď si okrem rodinného kozubu mohli spolu v pokoji užívať domy, autá či drahé dovolenky v zahraničí, sa priplietla scenáristovi do cesty herečka Natália Puklušová. „S Natáliou som v kontakte, a nie je vylúčené, že po čase budeme oficiálne spolu. Daniela je úžasná žena a skvelá matka a je mi ľúto, že k nej nedokážem cítiť toľko lásky, koľko by mal správny manžel poskytnúť,“ vyhlásil exkluzívne pre Nový Čas Kraus.

Otvoriť galériu
Andy Kraus
Zdroj: anc

Manželka berie rozvrat vzťahu ťažko. „Trvá to už od apríla. Nič som netušila. Opakujem, Natália Puklušová je podstatnou súčasťou tejto situácie,“ povedala. Náruč mladej ženy však môže Andymu spôsobiť skutočné hlavybolenie. Ak dôjde na rozvod, dvojica by si musela podeliť aj ich obrovské majetky. V hre je pritom starší rodinný dom v Pezinku, vila na bratislavských Vinohradoch za približne 200 000 eur a najmä ich sídlo v rakúskej obci Prellenkirchen v hodnote viac ako polmilióna eur. Súd by určite nezabudol ani na auto Porsche Panamera, na ktorom sa vyváža Kraus, či terénny Lexus pani Krausovej.

Otvoriť galériu

Debaty o prachoch

Scenárista, ktorý si po odchode od rodiny zrejme platí podnájom v  byte v novom bratislavskom mrakodrape, musí počítať aj so zemetrasením v biznise. Firma, ktorú vlastní rovnakým dielom s manželkou, vlani utŕžila podľa portálu finstat.sk viac ako dvestotisíc eur pri zisku necelých 28 000 eur. Hoci rok predtým to bolo takmer šesťkrát viac! Andy si finančne pohoršil po televíznom pohrebe seriálu Panelák, ale napriek tomu boli jeho zárobky v  jeho produkčnej spoločnosti viac ako nadpriemerné, takže pre Puklušovú je určite dobrou partiou. Podľa našich informácií Nového Času už manželia riešili otázku peňazí. „Všetky procesné veci má v tomto štádiu na starosti manžel,“ povedala Krausová. Na otázky, či bude podnikať s manželom aj po potenciálnom rozvode, neodpovedala. Známy producent do našej uzávierky zamotanú situáciu nechcel komentovať. „K tejto téme som už povedal všetko,“ vyhlásil.

Výnosný biznis

  • Firma Krausovcov mala vlani zisk 27 902 eur. Jeden z najlepších rokov zažila pred šiestimi rokmi, keď mala zisk 316 786 eur.
  • Andy Kraus vlastní aj inú produkčnú spoločnosť s nedávnom zosnulým Pavlom Bobom. Firma, ktorá vyrábala napríklad seriál Panelák, mala vlani zisk 22 642 eur a najlepší zárobok si zaknihovala v roku 2012, keď vytvorila zisk 1 162 409 eur. Kraus v tom období robil pre Jojku aj seriál Pod povrchom.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas, mrh, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Aktualizované
Tragické ráno v Lipanoch: Požiar zachvátil obydlia, jeden človek prišiel o život
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Vládu čaká rozsiahle rokovanie o investíciách: Ficov kabinet sa bude zaoberať aj oslavami SNP
Na archívnej snímke z 25. marca 2023 homosexuálny pár pózuje s dúhovou vlajkou v Ugande.
Metodistická cirkev zrušila zákaz týkajúci sa LGBT+ ľudí: Rozdúcha to vášne medzi duchovnými?!
Budova patriaca právnickej akadémii horí po ruskom leteckom útoku v ukrajinskej Odese z 29. apríla.
Ukrajinské mesto zasiahla ruská raketa: Veľký požiar a množstvo ranených!
ilustračné foto
Z USA sa valia obvinenia: Ruská armáda túto zbraň nemôže používať! Premiéru zažila počas I. svetovej vojny
Na snímke generálny tajomník služobného úradu Ministerstva kultúry SR Lukáš Machala
Machala reaguje na kritiku po výroku, že Zem môže byť plochá: RTVS ma opäť oklamala!
Vo vývarovni vydali približne 2 000 jedál, nakazilo sa 500 ľudí.
V slovenskom meste úraduje nákazlivý vírus: Stovky infikovaných zo stravy z vývarovne!
Slafkovský sa ešte doliečuje v zámorí
Slafkovský chýbal na zraze reprezentácie: Je jeho štart v Česku ohrozený?!
Tom Cruise (61)
Foto
Tom Cruise nakrúca Mission: Impossible 8: Sledujte, ako brázdi ulice Paríža na motorke
Prvý pohľad na odkrytú hrobku faraóna
Vedec objasnil egyptskú ZÁHADU starú vyše sto rokov: Faraónova kliatba odhalená!
Kury, ktoré sa hnevajú, majú v okolí zobáka výraznú červeň.
Výskum na sliepkach odhalil niečo nečakané: V tomto sú rovnaké ako ľudia!
Turecký minister zahraničných vecí Hakan Fidan.
Izrael má zarobené na problém: Ďalšie obvinenie z genocídy! Táto krajina ho bude žalovať