Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.04.2016 13:03 | Správy | Politika

Kollár reaguje na Kočnerovo vážne obvinenie: Kauza sa hrotí, vyťahujú na seba ešte väčšiu špinu!

Poslanec Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár podnikne voči podnikateľovi Mariánovi Kočnerovi právne kroky.

Po návrate zo zahraničia sa chystá na Generálnu prokuratúru SR. Nemieni s Kočnerom polemizovať cez médiá. Kollár vidí za podnikateľovými utorkovými vyjadreniami strach z toho, že by išiel sedieť. "Nedokáže predýchať, že som intenzívne podporoval Daniela Lipšica na ministra vnútra. Kočner vie, že to by bol jeho koniec," uviedol v reakcii Kollár.

Kočner v utorok okrem iného odmietol Kollárovo tvrdenie, že mal kšefty na ministerstve pôdohospodárstva. Istý kontakt s rezortom však pripustil. Na margo Kollára tiež Kočner odkázal, že sa vyvíja určitá aktivita, aby boli k dispozícii pre médiá letenky z cesty na Kubu, kde sa Kollár stretol s už odsúdeným bossom Jurajom Ondrejčákom alias Piťom, podľa jeho slov náhodne.

"Som presvedčený, že ak sa letenky podarí získať, bude zaujímavé, ako bude Kollár reagovať na to, že letenky kupovala jeho firma nielen pre neho, ale aj pre Piťa a ostatných. Viezli sa jedným lietadlom a sedeli vedľa seba. Ťažko bude na takéto niečo hľadať výhovorku," odhaduje podnikateľ.

 

Kočner poukázal aj na ďalšie Kollárove, údajne náhodné kontakty s niektorými členmi podsvetia a spochybnil jeho poctivosť. Hovoril o tom, že Kollár s Petrom Steinhübelom a Romanom Deákom pašovali na tony striebro v tehličkách z Nemecka do Československa. "Nezaplatili ani clo, ani daň a načierno ho predávali do zlatníctiev a klenotníctiev v Bratislave a Prahe," povedal Kočner s tým, že Kollár bol napr. so Steinhübelom v aute, keď na neho strieľali.

Podnikateľ tiež Kollára obvinil, že bil budúcu matku svojho dieťaťa. "Kopal tehotnú matku svojho dieťaťa do brucha, do tváre, až kým som nepriskočil. Dieťa pod zákonom kopal dnes poslanec nad zákonom," vyhlásil Kočner.

Zároveň priznal, že na začiatku podnikania na Donovaloch mal s Kollárom dobrý vzťah. "Viackrát som mu pomohol. Keď sa stal ministrom hospodárstva Jirko Malchárek, bola škrtnutá dotácia 24 miliónov Sk stredisku, ktoré vlastnil Ľudovít Kaník. Volal mi Malchárek, či by sme peniaze nechceli, či nemáme nejaký projekt. Ja som vtedy nemal, tak som odvetil, že sa opýtam Kollára. Boris išiel na ministerstvo, doriešil si papiere a Kollárova firma dostala 24 miliónov korún. To, že sa mi za to zabudol poďakovať, ani nehovorím," povedal.

Podnikateľ dal aj verejnú ponuku pre každého, kto mu doručí nejakú pravdivú a overiteľnú informáciu na Borisa Kollára a Daniela Lipšica. Za informáciu o Kollárovi zaplatí 10 000 eur a v prípade Lipšica 100 000 eur. Podnikateľ na tlačovej konferencii na otázky odpovedať nechcel, priznal len, že trestné oznámenie na poslancov nepodáva, lebo v tom nevidí zmysel. Či ho podal na Kollára za údajnú bitku ženy, zatiaľ povedať nechcel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: TASR

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Vedci sú v strehu, toto sa ešte nestalo: Výsledky testov odhalili vážnu hrozbu
Medzi Christine Haycox a Hamzom Dridimom je až 34-ročný rozdiel!
Babička má muža mladšieho ako jej syn: Poviem vám, čo robíme spolu v posteli
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!