Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.09.2015 21:50 | Šport | Hokej

Tvrdé praktiky pred zápasom nepomohli: Slovan doma opäť prehral!

Hokejisti Slovana Bratislava nestačili v stredajšom zápase KHL na zimnom štadióne Ondreja Nepelu na Traktor Čeľabinsk.

Hokejisti Slovana Bratislava nestačili v stredajšom zápase KHL na zimnom štadióne Ondreja Nepelu na Traktor Čeľabinsk a podľahli mu 1:3. Zaznamenali tak druhú prehru v rade, v tabuľke Západnej konferencie majú na konte 19 bodov a patrí im 12. priečka.

V prvej tretine mali viac z hry hosťujúci hráči, ktorí sa v 14. minúte aj ujali vedenia zásluhou presilovkového gólu Davidova. Slovanu sa podarilo znížiť asi pol minúty pred koncom prvého dejstva vďaka bojovnosti Surového a pohotovej strele Miklíka, ktorý tak zaznamenal premiérový zásah od návratu Slovana. Druhá tretina bola plná šancí, no gól padol až v jej závere a do domácej bránky, presadil sa Kokuiev. V 50. minúte upravil na konečné skóre Rybakov.

Najbližšie sa zverenci trénera Miloša Říhu predstavia v piatok 2. októbra o 19.30 h opäť na domácom ľade proti Salavatu Julajev Ufa.

Slovan Bratislava - Traktor Čeľabinsk 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

 

Góly: 20. Miklík (Surový) - 14. Davidov (Popov, Glinkin), 40. Kokuiev (Quint), 50. Rybakov (Petrov). Rozhodovali: Buturlin, Kulakov - Metalnikov, Sirotkin, vylúčení: 6:3 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 6883 divákov.
zostavy:

Slovan Bratislava: Garnett - Novák, Barker, Starosta, Švarný, Sersen, Mihálik, Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy - Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový, Bartovič – Skalický, Viedenský, Puliš

Traktor Čeľabinsk: Demčenko - Quint, Borodkin, Davydov, Martynov, Žuldikov, Petrov, Klimontov - Jakucenja, Osnovin, Růžička - Popov, Pestunov, Glinkin - Afonasievskij, Glovatskij, Mokin - Kokuiev, Rybakov, Gubarev

Miloš Říha, tréner Slovana: "Zápasy sú pre nás stále rovnaké. Vytvoríme si nejaké šance, ale nepremeníme ich a dostaneme gól. Zase hráme, dnes sme sa aspoň tlačili do bránky, ale potom dostaneme hlúpy gól a to nás zrazí na kolená. Chalani sa na dnešný zápas chystali, hovorili spolu, pripravili sa. Ale chýba nám to šťastie. Ak by nám tam padol gól, ako ten ich druhý, rozbehli by sme sa. Neviem si to vysvetliť. Na tréningu to ide, ale v zápase nie. Každý sem ide s tým, že hrá z hustej obrany, my sme sa dnes tlačili do bránky, ale ešte mi tam chýba nejaký moment prekvapenia, alebo využitá presilovka."

Michel Miklík, útočník a strelec jediného gólu Slovana: "Samozrejme, že ma prvý gól potešil, ale nesplnili sme tímový cieľ a ten bol vyhrať zápas. Je to náročné, niekedy sa darí viac, niekedy menej. Každý v šatni je dostatočne skúsený a už si tým prešiel, musíme si to upratať sami vo svojich hlavách a hrať lepšie."

Michal Sersen, obranca Slovana: "Nie je to dobré, stále sa nám nedarí dať prvý gól v zápase, potom by sa určite vyvíjal inak. Ťažko sa nám hrá a na gól sa narobíme. Stále s tým máme problémy. Nie je to o tom, že by sme nechceli, tých striel je tam veľa, ale nedokážeme dotlačiť puk do bránky. Neviem si to vysvetliť."

Tomáš Surový, kapitán Slovana: "Chýba nám ten hlad, alebo ten extra krok na to, aby sme dali góly. Musíme to nájsť, povedať si to ako chlapi a ísť do toho. Takto to ďalej nejde, my nie sme spokojní, fanúšikovia nie sú spokojní. Majú na piskot právo, vždy nás držia a aj dnes nás povzbudzovali. Budeme ďalej bojovať, aby sme sa vrátili na víťaznú vlnu."

Andrej Nikolišin, tréner Traktora: "Dnes som tu bol prvýkrát a bola tu dobrá atmosféra. Páčil sa mi štadión, infraštruktúra a hralo sa nám tu dobre. Hokej nie sú len góly, ale je aj o charaktere. Ďakujem mojim chlapcom, že ho dnes ukázali. Bolo to dôležité víťazstvo, hrali sme ako celok, čo ma teší. Slovan bol agresívny a mal veľa šancí, ale nakoniec sme vyhrali." 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
S Oľhovou sú dlhoročné priateľky.
Foto
Herečky Eva Pavlíková a Jana Oľhová o dlhoročnom priateľstve: Kamošky už z intráku?!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej