Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2015 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Toto sú noví farmári, ktorí hľadajú svoju polovičku: Naozaj veria na lásku?

Videli, čo sa dialo v predchádzajúcich sériách. Ako sa farmári zosmiešnili pred celým Slovenskom, no lásku nenašli.

Aj napriek tomu sa do zoznamky Jojky Farmár hľadá ženu prihlásili a ako sa zdá, zatiaľ neoľutovali. My sme mali možnosť exkluzívne vyspovedať päticu pánov a jednu dámu, chtivých zoznámenia, už teraz, niekoľko týždňov pred spustením šou.

Marián (41) z Lučenca: Chce takú ako Zuzana Smatanová

 

Otvoriť galériu

Aj napriek tomu, že predchádzajúce série tejto šou veľké lásky nepriniesli, Marián z Lučenca je optimista. „Verím, že nájdem,“ odpovedá na otázku, či naozaj úprimne verí, že v televíznej zoznamke nájde ženu svojho života. Ani jemu sa predošlí farmári a ich spôsob zábavy nepáčili. „Zdalo sa mi, že v minulosti bolo na farmách priveľa alkoholu a niektoré ženy sa správali nie veľmi slušne, čo naozaj nemám rád. Našťastie, tieto problémy v novej sérii neriešime,“ konštatuje spokojne. Pokiaľ ide o jeho nastávajúcu, takéto sú Mariánove predstavy: „Mala by byť určite úprimná a zodpovedná. Páčia sa mi ženy s dlhými čiernymi vlasmi.“ A na akú známu osobnosť by sa mohla podobať? „Zuzanu Smatanovú, napríklad,“ smeje sa. Ani on však nie je ochotný svoju milovanú farmičku vymeniť za ženu a v prípade mastnej výhry v lotérii by logicky investoval do hospodárstva. „Najskôr by som vrazil peniaze do domu a jeho rekonštrukcie,“ dodáva.

Anton (57) z Gajár: Nechá sa prekvapiť

Otvoriť galériu
Anton (57) z Gajár.
Zdroj: tv joj

Ako sa zdá, veľké nádeje na vzťah nemá ani Anton. „Nechám sa prekvapiť, ako to všetko bude,“ volí opatrne slová a prekvapivo minulé ročníky šou neodsudzuje. „Doteraz sa nebolo na čo pozerať, až teraz to príde,“ sľubuje veselo. Páčia sa mu vraj inteligentné ženy s dobrým srdcom. „Ak by sa mala na niekoho podobať, tak napríklad na Anetu Pariškovú alebo Kristínu Farkašovú,“ dumá. A pozor, svoju farmu by vymenil! „Za ženu, s ktorou prežijem zvyšok svojho života.“ Ak by mu však padli peniaze z neba, investoval by ich neveľmi romanticky: „Určite by som si opravil strechy.“

Peter (31) zo Slatinských Lazov: Hľadá dobrú a pracovitú

Otvoriť galériu

Veľké očakávania od tejto zoznamky očividne nemá Peter. „Všetko ukáže až čas,“ konštatuje diplomaticky a podobne ako zvyšní kolegovia k predchádzajúcim ročníkom Farmára by sa nerád vyjadroval. „Videl som ich. Mám na to svoj názor a som rád, že dnes sa nová séria uberá iným, príjemnejším smerom,“ hovorí. Prípadná partnerka to nebude mať ľahké... „Mala by ma vedieť zastúpiť v práci na farme a pri zvieratách, no v prvom rade by mala byť dobrá,“ myslí si. Farmársky život by nevymenil – ak, tak len za ten večný. „Pretože by som chcel vedieť, ako to bude aj o niekoľko sto rokov,“ uvažuje. Za prípadnú výhru v lotérii by si kúpil nejaký poriadny stroj. „Traktor, hrabačku, hocičo ďalšie...“

Peter (44) zo Skleného: Nízka, ryšavá s malými prsiami

Otvoriť galériu

„Cítim, že ju naozaj nájdem,“ otvorene hovorí o láske v tejto šou Peter s prezývkou Kovboj. Optimizmus však nemá pre to, ako to vyzeralo v predchádzajúcich vydaniach Farmár hľadá ženu. „To, čo som videl, sa mi veľmi nepozdávalo. Teraz je to však iné, toto nakrúcanie je veľmi príjemné,“ pochvaľuje si. O svojej nastávajúcej má asi najkonkrétnejšie predstavy zo všetkých: „Vždy sa mi páčili nízke ženy s ryšavými vlasmi a s malými prsiami. Určite by mala byť milá a úprimná.“ Keď príde reč za prípadnú výmenu jeho farmy za čokoľvek na tomto svete, tu je jeho predstava: „Svoju farmu by som vymenil za väčšiu, s dostihovou dráhou, maštaľou, no chcel by som na nej takých ľudí, ako mám aj teraz.“ Prípadná výhra v lotérii by neprekvapivo poslúžila na ďalšie budovanie jeho hospodárstva. „Chcel by som mať napríklad ovce a ďalšie zvieratá,“ dodáva.

Janka (26) z Novej Bane: Ideálny muž neexistuje

Otvoriť galériu

Jediná žena a zároveň najmladšia farmárka Janka išla do tejto šou s jasným cieľom: „Verím, že si niekoho nájdem, preto som sa prihlásila.“ Predchádzajúce série videla. „Bolo to, ako by som to povedala, nuž divoký rock and roll,“ smeje sa. Keď príde reč na jej prípadného nastávajúceho, je realistkou. „Ideálny muž neexistuje, ale želala by som si, aby bol pracovitý, pokorný a dobrosrdečný.“ Musel by však prísť na jej farmu, ktorú rozhodne neplánuje za nič vymeniť. „Peniaze a ani vila pri mori by totiž nemali žiaden zmysel bez mojej milovanej farmy,“ tvrdí. A hoci je žena, aj prípadné peniaze navyše by investovala do svojho hospodárstva a nie do kabeliek či topánok. „Určite by som si kúpila novú maštaľ a techniku na obrábanie pozemku,“ tvrdí.

Marián (34) z Jasenia: Farmu nedá ani za dokonalú ženu

Otvoriť galériu

„Neviem, či si takto niekoho nájdem, ale s jednou z nich by som to rád skúsil,“ priznal sa Marián, ktorý sledoval aj predchádzajúce série Farmára, a nebol nadšený. „Nepozdávali sa mi, najmä pre ich spracovanie. Táto je však iná. Ide o romantickú zoznamovaciu a hlavne príjemnú reláciu.“ O svojej nastávajúcej má presné predstavy. „Mala by byť taká ako Renáta a Adriana, ktoré prišli ku mne na farmu, vyhovujú mi,“ prezrádza už čo-to dopredu. V každom prípade, farmárom je dušou a telom a svoju farmu by za nič nevymenil, ani za ženu svojho života. Ak by meniť musel, tak... „Len za inú farmu,“ žartuje. A čo by spravil v prípade, že by v lotérii vyhral 10 000 €? „Kúpil by som si pôdu, v tom je dnes najväčšia istota.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj