Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.07.2015 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Christová vyhlásila V siedmom nebi vojnu nadváhe: Pozrite sa, ako schudla!

Posledná federálna Miss Ivana Christová (44) získala korunku krásy pred dvadsiatimi šiestimi rokmi. Z kedysi útlej brunetky sa za ten čas stala zrelá žena, no s veľkosťou XL.

Aj keď sa Ivana niekoľkokrát pokúšala prebytočné kilogramy zhodiť, neúspešne. Po mnohých pokusoch a omyloch sa však nevzdala a do chudnutia sa s vervou pustila opäť. Tentoraz v Rozborilovej relácii V siedmom nebi. Christová sa po mnohých snahách zhodiť kilá navyše zamyslela nad svojím životom a zrazu sa dostavili výsledky. Bývalá modelka zistila, že najdôležitejšie je pozitívne myslenie. „Všetko je v hlave. Choroby, nádory, dôvod, že sa nedá schudnúť, to všetko pramení z toho, že sú ľudia smutní, že ich niečo trápi,“ vysvetľuje Ivana, ktorá si v živote prešla zlomovými situáciami.

„Celý život dodržiavam zdravú stravu, som veľmi disciplinovaná, ale nemala som čistú hlavu. V rodine som bola vždy ja tou strechou rodiny, ja som bola tá, čo nosila domov peniaze. Vtedy som úplne potlačila svoju ženskosť,“ pokračuje Ivana, ktorá mala zrejme na mysli jej nevydarené vzťahy z minulosti, ktoré ju vnútorne poznačili. „Podvedomie si pamätá. Bolo mi veľmi ublížené. Bála som sa potom mužov, odmietala som ich pozvania a bojím sa aj teraz. Bojím sa vzťahu. Musela som sa vnútorne vyliečiť,“ priznala.

Otvoriť galériu
Bojuje za dobrú vec

 

Po účinkovaní v reality show na Filipinách sa Ivana zranila a ochorela. „Mala som zapálené šľachy, boleli ma veľmi nohy,“ povedala. Práve tu sa začali problémy s nadváhou. Po diétach či trojtýždňovom pobyte v Indii bývalá misska nezískala svoju dokonalú postavu späť a ľudia jej to dávali pocítiť. „Musela som sa prijať taká, aká som. Nebolo to jednoduché, pretože všetci ma stále porovnávali s misskou spred dvadsiatich šiestich rokov. Musela som sa od toho oslobodiť. Tento rok bude o mne a budem robiť to, čo ja potrebujem.“ Dnes je so svojím vzhľadom vyrovnaná, ale napriek tomu na sebe maká.

Otvoriť galériu
V snahe jej pomáha aj Vilo Rozboril. Ten ju zapojil do jedného z príbehov o chudnutí, ktoré pripravuje do relácie V siedmom nebi. „Vilo ma oslovil a jeho ponuka sa mi páčila. Budem sparingpartnerkou Evky, ktorá sa snaží chudnúť. Sme si oporou a verím, že to spolu zvládneme,“ vysvetlila Ivana, ktorá cvičí osem hodín do týždňa, vstáva o piatej ráno a chodí na deväťkilometrové prechádzky. Okrem toho sa potí vo fitku a cvičí na špeciálnych strojoch. Z úspechov dievčat má radosť aj Rozboril. „Sledujem ich pokroky s veľkou radosťou, zvlášť preto, že sám som začal športovať a chudnúť. Na jeseň prídu do štúdia dve lasičky, cítim to tak. Nechajte sa prekvapiť,“ povedal moderátor a so smiechom dodal: „Vlastne tri lasičky, lebo aj ja budem ako lasička.“

Apríl 2015

Otvoriť galériu

Júl 2015: -15 kg

Otvoriť galériu
Nechudneme pre stres

Gabriela Krepsová - profesionálna iridologička

Stres je priamo spojený s obezitou. Spomaľuje redukciu hmotnosti napriek zdravému stravovaniu a  športovaniu. V strese mozog uvoľňuje adrenalín a kortizol, ktorý dáva telu signál, aby jedlo. Stres vzniká aj z  nespavosti, prísnym sledovaním váhy, nadmerným cvičením a iným.

Čo hovorí na Ivanine pokroky jej osobný tréner Jaroslav Figura?

Ivanka postupuje vpred a celkom si vstupila do svedomia. Pochopila, že na to, aby sa s jej telom udiala premena musí urobiť ona sama najviac. My jej dopomáhame íst tou spravnou cestou. Čo sa týka našich tréningov, tak áno, frfle... Začne asi od druhej minúty tréningu a neprestáva dokonca. Ale tak to má byť. Je to drina a aspoň sa trošku vyventiluje, keď si može zanadávať na mňa. Treningy sú zamerané najmä na cvičenie s vlastnou váhou a udržiavaní pulzovej frekvencie v aeróbnej zóne. Musim povedať, že Ivanka to zvláda. A aj keď stále niečo frfle, je to skvelá baba a človek sa pri nej nenudí. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Spoznávate muža na fotografii?
Foto
Krádež v Bratislave: Neuveríte, čo si muž na FOTO odniesol z obchodu! Polícia prosí o pomoc
Farnborough, UK - July 16, 2018: Boeing 737 MAX on a steep angled landing descent to Farnborough Airport, UK
Muž († 45) upozornil na problém v lietadle Boeingu: Nasledovali muky, zahynul v nemocnici
Robert Fico, Emmanuel Macron.
Fico reaguje na slová Macrona: Vyslal by našich vojakov na Ukrajinu? TOTO odkázal Slovákom
(ilustračné foto)
Požiar obydlia v Lipanoch, pri ktorom zomrela osoba: Polícia začala konať!
Prezident USA Joe Biden
USA odhalili, čo má Rusko robiť na Ukrajine: Taktika Nemcov z vojny?!
Polícia na mieste krvavého incidentu.
Vo Švédsku sú v pozore: Po útoku Hamasu prudko stúpol počet antisemitských útokov
Zrútenie časti diaľnice v Číne.
Zrútená diaľnica v Číne: Nešťastie si vyžiadalo takmer 50 obetí
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér Fico o vstupe Ukrajiny do EÚ: Pripomenul aj možné členstvo týchto štátov
Regulované parkovanie so systémom PAAS v Bratislave
Zmeny v doprave v Liptovskom Mikuláši: Vďaka TOMUTO pribudne niekoľko parkovacích miest
Police car
Tínedžer z Maďarska zverejnil varovné video: To, čo nasledovalo, mohlo skončil katastrofou
(ilustračné foto)
Čo to autobusári stvárajú?! Kontroly odhalili zarážajúce množstvo porušenia pravidiel: Boli v tom aj drogy
Minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD).
Boris Susko o presunutí voľby kandidátov na sudcu ÚS: Komentoval aj prípadnú nomináciu Harabina